FOOTBALL LEAGUE

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Σύμμαχος του Ολυμπιακού Βόλου ο Κοσικίδης"

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Σύμμαχος του Ολυμπιακού Βόλου ο Κοσικίδης"
INTIME SPORTS

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Κισσαμικός, που εξέδωσε ανακοίνωση εις βάρος του διαιτητή Κοσικίδη, ο οποίος "σφύριξε" τον αγώνα του με τον Ολυμπιακό Βόλου. "Δεν δεχόμαστε από κανέναν να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα μας" ανέφεραν.

Ο Κισσαμικός ηττήθηκε στην έδρα του με 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Μία μέρα μετά η ομάδα του Καστελλίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτέθηκε στον διαιτητή Κοσικίδη, τον οποίο χαρακτήρισε "σύμμαχο του Ολυμπιακού Βόλου".

Αναλυτικά: " Πάγια τακτική μας ως Διοίκηση από την πρώτη ημέρα ενασχόλησής μας με τον Κισσαμικό είναι να μην ασχολούμαστε με διαιτησίες και όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστες φορές έχουμε κάνει αναφορές σε διαιτητικές αποφάσεις. Σε προηγούμενες αρνητικές διαιτησίες που είχε η ομάδα μας (όπως στο πρωτάθλημα με τον Παναιγιάλειο και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας) δεν τοποθετηθήκαμε, αλλά η διαιτησία του κ. Κοσικίδη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο εν λόγω ρέφερι επέφερε τον εκνευρισμό εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Τις προθέσεις του τις έδειξε από το πρώτο ημίχρονο όταν αρνήθηκε πέναλτι στην ομάδα μας στο 25’, σε φάση όπου ο αμυνόμενος από το τράβηγμα που έκανε στον Ταραλίδη του έσκισε τη φανέλα ολοσχερώς (!) και όχι μόνο δεν καταλόγισε την παράβαση αλλά έδειξε κίτρινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μας που του διαμαρτυρήθηκε με κόσμιο τρόπο.

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Σύμμαχος του Ολυμπιακού Βόλου ο Κοσικίδης"

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κ. Κοσικίδης συνέχισε απερίσπαστος το έργο του και έγινε ο καλύτερος… σύμμαχος της φιλοξενούμενης ομάδας, στην προσπάθειά της να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, επιτρέποντας τις άσκοπες καθυστερήσεις, τις οποίες μάλιστα δεν φρόντισε να κρατήσει ως όφειλε μετά τη συμπλήρωση των 90’. Σε ένα δεύτερο 45λεπτο όπου χάθηκε το… μέτρημα από τις άσκοπες διακοπές ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, τα οποία και αυτά τα κράτησε με το… ζόρι! Δεν μπορούμε βέβαια να μη σταθούμε και στην τρομερή "έμπνευσή" του στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν έδωσε φάουλ υπέρ της ομάδας μας αντί να αφήσει το πλεονέκτημα αφού η μπάλα κατέληξε σε παίκτη μας που σκόραρε!

ΠΑΕ Κισσαμικός: "Σύμμαχος του Ολυμπιακού Βόλου ο Κοσικίδης"
INTIME SPORTS

Μέχρι να φτάσουμε σε αυτή τη φάση όμως είχε προηγηθεί η απόφαση του α’ βοηθού κ. Κουτσόγιαννου να ακυρώσει ως οφσάιντ το γκολ του Τσικουδάκη στο 75’, με το οποίο θα άλλαζαν οι ισορροπίες στο παιχνίδι. Μπορεί η κάμερα να μην είναι στην ευθεία αλλά από το βίντεο του αγώνα φαίνεται τη στιγμή της εκτέλεσης φάουλ από τον Μάνιας ο παίκτης μας να είναι στην ίδια ευθεία με αμυνόμενους, οπότε θεωρούμε ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ. Η αρνητική διαιτησία δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα και την εμφάνισή μας, αλλά σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να μπορέσει η αντίπαλη ομάδα να πάρει τη νίκη. Περιμένουμε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να εξετάσει σοβαρά τα παραπάνω στοιχεία και το βίντεο του αγώνα και να λάβει μέτρα για να αποφευχθούν ανάλογες αρνητικές διαιτησίες στο μέλλον. Δεν θα ανεχτούμε ποτέ ξανά τέτοια αντιμετώπιση και δεν δεχόμαστε από κανέναν να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα μας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ