FOOTBALL LEAGUE

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: "Καθυστέρησε λόγω της αλλαγής ώρας"

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: "Καθυστέρησε λόγω της αλλαγής ώρας"
AOX ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην αλλαγή ώρας την Κυριακή (27/3) απέδωσε ο ΑΟΧ την καθυστερημένη μεταφορά των χρημάτων που απαιτούνταν για την κάλυψη του εξοδολόγιου των διαιτητών για το ματς με την Κέρκυρα, που δεν έγινε ποτέ.

Η αναμέτρηση του ΑΟΧ με την Κέρκυρα για την 25η αγωνιστική της Football League δεν ξεκίνησε ποτέ, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν καλύφθηκε εγκαίρως το εξοδολόγιο των διαιτητών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής Γρατσάνης να κλείσει το φύλλο αγώνα και να πάρουν οι Φαίακες στα χαρτιά το τρίποντο...

Η ΠΑΕ ΑΟΧ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία προσπάθησε να αιτιολογήσει γιατί έφτασαν εκεί τα πράγματα. Τι ανέφερε; Ότι ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά των διαιτητών καθυστέρησε εξαιτίας της αλλαγής ώρας την Κυριακή (27/3).

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά γνωρίζοντας όλες τις κυρώσεις, δεν είχε καμία πρόθεση να μην διεξαχθεί ο αγώνας με την Κέρκυρα όπου ήταν εξάλλου και τηλεοπτικός. Ο ΑΟΧ θα έπαιρνε περίπου 7.000 ευρώ. Τα προβλεπόμενα χρήματα των διαιτητών και του παρατηρητή είχαν κατατεθεί μέσω τραπέζης.

Ο άνθρωπος που κράταγε τα υπόλοιπα χρήματα για τα μεταφορικά τους, καθυστέρησε λόγω αλλαγής της ώρας και έφτασε στο γήπεδο 14.28 με την παλιά ώρα, όπου ο διαιτητής είχε κλείσει το φ.α. στις 15.26. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΟΧ και των ανθρώπων της Κέρκυρας και όλων των παραγόντων που παρευρέθηκαν, ο διαιτητής παρέμεινε αμετάπειστος να ξεκινήσει τον αγώνα".

Blue Boys: "Απαντήσεις για τη σημερινή ξεφτίλα"

Στην αντεπίθεση πέρασα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟΧ για το γεγονός ότι δεν έγινε το παιχνίδι με την Κέρκυρα, εξαιτίας της μη έγκαιρης κάλυψης του εξοδολόγιου των διαιτητών. Οι Blue Boys ζήτησαν απαντήσεις, κάνοντας λόγο για ξεφτίλα. Η ανακοίνωση: «Ζητάμε από αυτούς που έχουν αναλάβει τις τύχες τις ομάδας να βγουν και να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις για την σημερινή ξεφτίλα.

ΠΑΕ ΑΟ Χανιά: "Καθυστέρησε λόγω της αλλαγής ώρας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατί δεν ψάξατε τα χρήματα τις προηγούμενες μέρες εφόσον δεν συγκεντρωνόταν το ποσό και με δεδομένο πως με τον μέσο όρο των εισιτηρίων που κόβει η ομάδα γνωρίζατε ότι τα χρήματα δεν επαρκούσαν; Εφόσον ψάξατε για χρήματα, απευθυνθήκατε στους μετόχους της ομάδας; Αν ναι, αυτοί πως ανταποκρίθηκαν; (Δυστυχώς απουσίαζαν σήμερα από το γήπεδο όλοι (!) και δεν ήταν δυνατό να τους ρωτήσουμε). Αν όχι, γιατί δεν το πράξετε;

Αφού στις 15:00 που είχε οριστεί ο αγώνας δεν υπήρχαν τα χρήματα, γιατί δεν ζητήσατε την συνδρομή του κόσμου που είχε πάει στο γήπεδο ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό; Εφόσον τα χρήματα υπήρχαν τελικά (!!) και ευθύνεται το ανύπαρκτο οργανωτικό επίπεδο της ΠΑΕ για την καθυστέρηση της άφιξής τους στο γήπεδο, γιατί δεν αναζητήσατε εναλλακτικές λύσεις ώστε να μην κινδυνέψει η ομάδα; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας άμεσα. Όχι προς τον σύνδεσμό μας αλλά ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ».

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ