FOOTBALL LEAGUE

Σοβαρή η Κέρκυρα, 2-0 τον Αχαρναϊκό

Σοβαρή η Κέρκυρα, 2-0 τον Αχαρναϊκό
Κέρκυρα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη 2η θέση της Football League έμεινε η Κέρκυρα, η οποία νίκησε 2-0 τον Αχαρναϊκό. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟΧ (0-0), Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας (2-2) και Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός (2-2), για την 26η αγωνιστική.

Το χρέος της η Κέρκυρα, η οποία επιβλήθηκε 2--0 του Αχαρναϊκού και έμεινε σε θέση ανόδου. Βαθμολογική ανάσα για τον Αγροτικό Αστέρα, που απέσπασε βαθμό (2-2) στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο. Ο Πανελευσινιακός έχανε 2-0 από τον Πανσερραϊκό και ισοφάρισε σε 2-2 με τρομερό Γιαννιτσάνη. Ο ΑΟΧ άντεξε στην Καρδίτσα και "τσίμπησε" βαθμό (0-0) απέναντι στην Αναγέννηση.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 2-0

Χωρίς να επηρεαστεί από τον αγώνα που δεν έδωσε με τον ΑΟΧ η Κέρκυρα, έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε για να πάρει ένα ακόμα τρίποντο, που τη διατήρησε σε θέση ανόδου. Οι Φαίακες νίκησαν 2-0 τον Αχαρναϊκό και είναι στη 2η θέση, στο -1 από την πρωτοπόρο ΑΕΛ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45'. Στο 43΄ο Κωστόπουλος έκανε χέρι στην περιοχή της ομάδας του και καταλογίστηκε πέναλτι.

Σοβαρή η Κέρκυρα, 2-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κόντος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπαμπανιώτη και στη συνέχεια στα δίχτυα. Στο 56' ο Μπαλντοβαλίεφ έφυγε από δεξιά, ύστερα από ωραία πάσα του Ανδερόπουλου, τράβηξε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού και έδωσε το... γκολ στον Αρναρέλλη που απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Χιντζίδης, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Νίκιτς (68' Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Κόντος, Αρναρέλλης, Ζορμπάς (83' Μακρίδης), Μπαλντοβαλίεφ (71' Γεωργακόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Μωϋσιάδης, Χριτοφιλέας, Εμέκα, Παπατόλιος (68' Μπέλιτς), Αναστασίου (60' Παγώνης), Παβίσεβιτς, Ταμπάκης, Ομπράντοβιτς (53' Καλογερόπουλος).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Θεοδώρου (Πιερίας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 0-0

Πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει να μείνει στη Football League πήρε ο ΑΟΧ στην Καρδίτσα. Η ομάδα του Θωμά Γράφα μπορεί να μην είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κατόρθωσε ωστόσο να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και να πάρει το 0-0. Οι Χανιώτες, που προέρχονταν από μεσοβδόμαδη διήμερη αποχή, συμπλήρωσαν έναν γύρο χωρίς νίκη.

Σοβαρή η Κέρκυρα, 2-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Μαυριάς (73’ Τζέκος), Υφαντής (63’ Τσιλούλης), Σκαθαρούδης, Μπιτέλης, Γκουγκούδης (63’ Πιτταράς).

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας):Πρίφτης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Δεινόπαπας (69’ Παλιάτσιος), Νύκταρης (71’ Διαμαντόπουλος), Παγώνης, Ιωαννίδης, Χατζηλιάδης (85’ Νάκας), Τσούτσης, Σάντερσον, Γκέσιος

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Πασχαλίδης (Εύβοιας), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2-2

Αγώνα στην έδρα του ύστερα από 50 μέρες έδωσε ο Παναιγιάλειος, στον οποίο όμως δεν κατάφερε να νικήσει. Έμεινε στο 2-2 με τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος πέτυχε το εξής εντυπωσιακό. Σημείωσε όσα γκολ είχε κατορθώσει να σημειώσει στα εννέα τελευταία του παιχνίδια. Ο Λινάρδος με σουτ στο 6' έπειτα από κόρνερ του Ζουνίνιο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αιγίου, αλλά στο 20' ο Τσεμπερίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 49'. Ο Σανδραβέλης με ατομική προσπάθεια και "κεραυνό" έκανε το 2-1, αλλά η οπισθοχώρησή του από εκείνο το σημείο και μετά έπαιξε το ρόλο του. Έτσι, στο 71' ο Διαμαντόπουλο εκμεταλλεύτηκε τη βαθιά μπαλιά του Καπία και με πλασέ βρήκε δίχτυα. Τρία λεπρά, μάλιστα, ο σκόρερ της ομάδας του Ευόσμου αποβλήθηκε, αφού έκανε χέρι και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης (84' Γκουτσίδης), Κολόκας, Παπαχρήστος, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Λινάρδος, Ζουνίνιο (90'+1' Ρέλλας), Μπουρλάκης (75' Γκούφας), Σκαρτσίλας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Αμαραντίδης, Καραμπάς, Μπάρμπας, Καπίας, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Διαμαντόπουλος, Νταβίντοφ (67' Βελλίνης), Καθάριος (86' Σκλιοπίδης), Συμελίδης (57' Μπιτάνγκ).

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-2

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Πανσερραϊκός τέθηκε αντιμέτωπος με τον Πανελευσινιακό που ήθελε πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ωστόσο δύο φορές πίσω στο σκορ μέχρι το 45'! Στο 26' ο Τριανταφυλλάκος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πέρασε κάτω από το τείχος και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 45'+3' από εκτέλεση κόρνερ του Γιάντση ο Καψάλης πλάσαρε αφύλαχτος και έκανε το 2-0. Υπήρξε μεγάλη ένταση στο τέλος του πρώτου μέρους με τον προπονητή των γηπεδούχων, Θανάση Δημόπουλο, ενώ στο 52' αποβλήθηκε ο φροντιστής των φιλοξενούμενων, που αντάλλαξε γαλλικά με την κερκίδα. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής εντέλει όχι μόνο έφερε το ματς στα ίσια, αλλά θα μπορούσε να κάνει και το 2-3, όταν στο 72' η καρφωτή κεφαλιά του Ανδρίκου βρήκε το δοκάρι. Η... αρχή έγινε στο 56', όταν το ασύλληπτο σουτ του Γιαννιτσάνη κατέληξε στα δίχτυα. Ο ίδιος παίκτης στο 67', πάλι με σουτ, ισοφάρισε. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους...

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος):Ανδρούτσος, Κιόσε (34' λ. τρ. Αγγελίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Καψάλης, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς (86' Ιωαννίδης), Γιάντσης, Μπαρέττας, Ανδρέου (57' Ρούτσης).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος):Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Κασνέτση, Ανδρίκος, Λίτσος, Κυζιρίδης, Πλαβούκος (85' Δημόπουλος), Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Γιαννιτσάνης, Πούρνος (46' Βαϊσχάιμερ).
Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)
Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Δημητριάδης (Θράκης)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Απριλίου

ΑΕΛ - Καλλιθέα 1-0 (18' Βαρέλα)

Κυριακή 3 Απριλίου

Πανσερραϊκός - Πανελευσινιακός 2-2 (26' Τριανταφυλλάκος, 45'+3' Καψάλης - 56', 67' Γιαννιτσάνης)

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά 0-0

Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας 2-2 (6' Λινάρδος, 49' Σανδραβέλης - 20' Τσεμπερίδης, 71' Διαμαντόπουλος)

Κέρκυρα - Αχαρναϊκός 2-0 (45' πεν. Κόντος, 56' Αρναρέλλης)

Παναχαϊκή - Λαμία ΑΝΑΒΟΛΗ

Εργοτέλης - Κισσαμικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Απόλλων - Ολυμπιακός Βόλου 3-0 α.α.

Δευτέρα 4 Απριλίου

ΑΟ Τρίκαλα - Ζάκυνθος (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

H βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 59

2. Κέρκυρα 58

...................................................

3. Απόλλων Σμύρνης 55

4. Τρίκαλα 46

5. Λαμία 41

6. Καλλιθέα 40

7. Κισσαμικός 40

8. Παναιγιάλειος 34

9. Πανσερραϊκός 33

10. Αναγέννηση Καρδίτσας 33

11. Αχαρναϊκός 31

12. Ζάκυνθος 30

13. ΑΟΧ 26

14. Αγροτικός 25

...................................................

15. Πανελευσινιακός 21

16. Παναχαϊκή 20

17. Ολυμπιακός Βόλου 13

18. Εργοτέλης 10

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής

Παρασκευή 8 Απριλίου

Κισσαμικός - Απόλλων Σμύρνης

Κυριακή 10 Απριλίου

Ζάκυνθος - Πανσερραϊκός

ΑΟ Χανιά - ΑΟ Τρίκαλα

Αχαρναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΛ - Παναχαϊκή

Πανελευσινιακός - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Αγροτικός Αστέρας - Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 11 Απριλίου

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος

Λαμία - Κέρκυρα

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ