FOOTBALL LEAGUE

Όλα δείχνουν σέντρα την Κυριακή σε play off και play out

Όλα δείχνουν σέντρα την Κυριακή σε play off και play out
Football League INTIME SPORTS

Όλα δείχνουν ότι την προσεχή Κυριακή (26/4) θα υπάρξει σέντρα στα play off και τα play out της Football League. Την Τρίτη (21/4) το μεσημέρι, σύμφωνα με τις ενδείξεις, η κλήρωση των μπαράζ.

Τη Δευτέρα (20/4) εκδικάστηκαν στον αθλητικό δικαστή οι υποθέσεις της ΑΕΛ, του Ηρακλή Ψαχνών και της Ζακύνθου. Εντός της ημέρας, κατά πάσα πιθανότητα, θα βγουν οι αποφάσεις και ακολούθως η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει ότι την Τρίτη (21/4) θα υπάρξει κλήρωση για τα play off και play out, αλλά και σέντρα την Κυριακή (26/4).

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, που είναι και αντιπρόεδρος της Football League, άλλωστε, ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό arena FM 89,4: '' Νομίζω πως σήμερα θα τελειώσουν οι διαδικασίες, αύριο θα γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας και στις 15:00 θα γίνει η κλήρωση για τα πλέι – οφ και τα πλέι – άουτ. Την Κυριακή θα έχουμε παιχνίδια''.

Για τις ώρες των αγώνων: ''Τα ματς στα πλέι άουτ θα γίνονται την ίδια ώρα και θα είναι επιλεγμένα και τηλεοπτικά ενώ τα πλέι οφ δεν ξέρουμε αν θα γίνονται ταυτόχρονα αλλά θα είναι όλα τηλεοπτικά''.

Για τους διαιτητές των πλέι – οφ: ''Θα έχουμε αξιολογημένες διαιτησίες. Αύριο θα γίνει μια συζήτηση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ