FOOTBALL LEAGUE

Οικονομόπουλος: "Ο κόσμος μας δίνει δύναμη για νέες επιτυχίες"

Οικονομόπουλος: "Ο κόσμος μας δίνει δύναμη για νέες επιτυχίες"

Ο άσος της Σπάρτης, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, μίλησε για την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας και το φιλικό του Σαββάτου με τον Πανευλευσιαναικό.

Αποφασισμένοι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Football League δηλώνουν οι παίκτες της ΑΕ Σπάρτη.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Οικονομόπουλου στην ιστοσελίδα της ομάδας για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας και το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (13/8, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης κόντρα στον Πανελευσινιακό, με τον άσο της ΑΕ Σπάρτη να απευθύνει κάλεσμα στον 12ο παίκτη της ομάδας:

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό το βασικό στάδιο προετοιμασίας και ετοιμαζόμαστε εντατικά για τη νέα σεζόν που θα βρει την ΑΕ Σπάρτη, μετά από χρόνια, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αναμφισβήτητα η πόλη και ο νομός ζουν ιστορικές στιγμές, με την ομάδα μας να ανεβαίνει συνεχώς, σε όλα τα επίπεδα.

Από την πλευρά μας, οι παίκτες συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Αντωνίου και των συνεργατών του, μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα και πιστεύουμε πως θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη της νέας σεζόν.

Το Σάββατο δίνουμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι, εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στη Football League και περιμένουμε τον κόσμο να δώσει ξανά δυναμικό παρών. Η στήριξη του ήταν, είναι και θα είναι η δύναμη της ομάδας για νέες επιτυχίες στο μέλλον».

Τα εισιτήρια για το φιλικό με τον Πανευλευσινιακό

Εν τω μεταξύ η Σπάρτη γνωστοποίησε τι θα ισχύσει για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τον Πανελευσινιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Σπάρτη με την ανακοίνωση να αναφέρει:

"Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο πως στον φιλικό αγώνα του Σαββάτου (13/8, 17:30), στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, θα ισχύσουν κανονικά τα νέα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 5€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ