FOOTBALL LEAGUE

Οι 13 ομάδες της Football League που πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ

Οι 13 ομάδες της Football League που πήραν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής σε 13 από τις 18 ομάδες της Football League μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (19/10). Οι πέντε που δεν πέρασαν επιτυχώς από τη διαδικασία.

Σε σίριαλ εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που θα εξέταζε τους φακέλους των ομάδων της Football League. Οι παραιτήσεις προέδρου και αναπληρωτή προέδρου είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί η έναρξη του πρωταθλήματος, αφού σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο μια ομάδα χωρίς πιστοποιητικό δεν έχει δικαίωμα να μετάσχει στη Football League.

Εντέλει με κινήσεις του Υφυπουργού συγκροτήθηκε εκ νέου η ΕΕΑ και την Πέμπτη (19/10) εξέτασε τους φακέλους. Μετά τον έλεγχο, 13 ομάδες πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής. Ποιοι απέτυχαν στη διαδικασία; Οι ΠΑΕ Αχαρναϊκός, Κισσαμικός, Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης.

Η ΕΕΑ δεν διευκρινίζει αν δοθεί επιπλέον χρόνος σε αυτές τις ΠΑΕ να συμπληρώσουν τα κενά που προφανώς υπάρχουν, αν και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αυτό θα γίνει. Το δελτίο Τύπου της ΕΕΑ: "Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ:

1. ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

2. ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

3. ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

4. ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

5. ΠΑΕ ΟΦΗ

6. ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

7. ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ

8. ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

9. ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ

10. ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

11. ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

12. ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

13. ΠΑΕ ΑΡΗΣ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λεουτσάκος στο Sport24.gr: "Γι' αυτό πάει 28 Οκτωβρίου η έναρξη της Football League"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ