FOOTBALL LEAGUE

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί πάει στη Ζάκυνθο

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί πάει στη Ζάκυνθο
Ζαϊρί INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζαουάντ Ζαϊρί βρίσκεται η Ζάκυνθος. Ο 33χρονος Μαροκινός έχει συμφωνήσει με την επτανησιακή ομάδα, την οποία κοουτσάρει ο συμπατριώτης του Καλίντ Καραμά.

Μια σημαντική προσθήκη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η Ζάκυνθος, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Σύμφωνα με το "flnews.gr", οι νησιώτες έχουν συμφωνήσει να φέρουν στην Ελλάδα τον Ζαουάντ Ζαΐρί, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Ο Μαροκινός εξτρέμ, που είναι πλέον 33 ετών, βρέθηκε σε συζητήσεις με τον συμπατριώτη του προπονητή της Ζακύνθου, Καλίντ Καραμά, ο οποίος τον "έψησε" να πει το "ναι". Ο Ζαϊρί είναι 34 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει σημειώσει και έξι γκολ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό τη διετία 2009-2011, ο Αφρικανός έπαιξε και σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Σοσό, Αλ Ιτιχάντ, Μποαβίστα, Ναντ, Ανόρθωση, Αλ Νασρ. Τελευταίος του σταθμός η ερασιτεχνική ομάδα της Γαλλίας Monts d'Or Azergues Foot.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ