FOOTBALL LEAGUE

Ο Βόκολος αναλαμβάνει τον Παναιγιάλειο

Ο Βόκολος αναλαμβάνει τον Παναιγιάλειο
Βόκολος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, ο Λεωνίδας Βόκολος είναι κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναιγιάλειου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Σε μεταβατικό στάδιο βρίσκεται η ΠΑΕ Παναιγιάλειος, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League. Μιλάμε για μια ομάδα την οποία στηρίζουν οι οπαδοί της και η οποία μπορεί να μαζέψει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Όλο αυτό το διάστημα, από τη μέρα που ολοκληρώθηκε το προηγούμενο πρωτάθλημα μέχρι τώρα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, επεδίωκε να βρει την καλύτερη δυνατή λύση. Είτε να παραχωρήσει τις μετοχές, είτε να συνεχίσει ως συμπαίκτης, μια και του ήταν δύσκολο να συνεχίσει μόνος.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως έστω και αργά κατάφερε να βρει τους ανθρώπους εκείνους που θα αναλάβουν το μάνατζμεντ της ΠΑΕ, ώστε να "τρέξει" η ομάδα στο επόμενο πρωτάθλημα, που ξεκινά σύμφωνα με το οργανόγραμμα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δεν έχει καταστεί εφικτό να μάθουμε ποιοι θα αναλάβουν το μάνατζμεντ, αν και όλα δείχνουν πως αυτοί που θα εμπλακούν θα είναι Έλληνες, και όχι ο Γερμανός Κλάους Ντίτε Μίλερ, με τον οποίο οι διαπραγματεύσεις "ναυάγησαν". Είμαστε σε θέση ωστόσο να γνωρίζουμε το νέο προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα του Αιγίου.

Αυτός, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ως προπονητής ο 46χρονος δούλεψε με επιτυχία στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων, ενώ ήταν στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος, τότε που το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έφτασε στους "16" του Μουντιάλ, το 2014.

Αξιόλογη όμως η καριέρα του και ως ποδοσφαιριστής. Ως αμυντικός έπαιξε σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Καλλιθέα και ΑΠΟΠ Κινύρας. Δεν αποκλείεται την Κυριακή (21/8) ο Βόκολος να ταξιδέψει στο Αίγιο και αν όλα κυλήσουν ομάδα να υπογράψει συμβόλαιο στους "μελανόλευκους".

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ