FOOTBALL LEAGUE

Ο Βάντερσον την... πάτησε με τον νέο κανονισμό στο πέναλτι!

Ο Βάντερσον την... πάτησε με τον νέο κανονισμό στο πέναλτι!
EUROKINISSI SPORTS

Στον αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και την Καλλιθέα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, εφαρμόστηκε για πρώτη φορά ο νέος κανονισμός στην εκτέλεση πέναλτι. Δείτε τι έγινε.

Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης στη Λαμία ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Καλλιθέα για την 7η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, είδαμε για πρώτη φορά την εφαρμογή ενός νέου κανονισμού στο πέναλτι.

Συγκεκριμένα ο Βάντερσον σταμάτησε πριν την εκτέλεση για να μπερδέψει τον Νίκο Σταυριανό και όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έπεσε στην αριστερή του γωνία, αυτός έστειλε την μπάλα στην δεξιά, σκοράροντας.

Το γκολ όμως δεν μέτρησε σωστά από τον διαιτητή Σπύρο Τσιάκο του συνδέσμου Θεσπρωτίας καθώς έχει αλλάξει ο κανονισμός στο πέναλτι από το καλοκαίρι, έτσι πλέον στην προσποίηση σε εκτέλεση, το πέναλτι ακυρώνεται! Μέχρι τώρα, αν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα είχαμε επανάληψη του πέναλτι.

Ο διαιτητής, λοιπόν, σωστά έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βάντερσον και έμμεσο φάουλ υπέρ της Καλλιθέας, σε ένα χρονικό σημείο όπου η Λαμία ήταν μπροστά με 1-0. Είναι χαρακτηριστικό πώς οι παίκτες των δύο ομάδων δεν γνώριζαν την αλλαγή και περίμεναν την επανάληψη της εκτέλεσης του πέναλτι!

Το video με την προσποίηση του Βάντερσον:

Οι παίκτες περιμένουν επανάληψη, αλλά ο διαιτητής δίνει σωστά έμμεσο:

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ