FOOTBALL LEAGUE

Ο Σεροπιάν στην Ερμιονίδα

Ο Σεροπιάν στην Ερμιονίδα
Σεροπιάν INTIME SPORTS

Νέος προπονητής της Ένωσης Ερμιονίδας ο Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος αποτελεί τον διάδοχο του Ρομπέρτο Μπολάνο. Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Αργολίδας.

Στο πρόσωπο του Μουράτ Σεροπιάν βρήκε η Ερμιονίδα τον αντικαταστάτη του Ρομπέρτο Μπολάνο. Η ομάδα της Αργολίδας, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Football League, γνωστοποίησε επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αρμένιο.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνονται τα εξής: ' 'Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον γνωστό προπονητή ποδοσφαίρου κ. Murat Seropian. Ο κ. Seropian ήδη από σήμερα Τρίτη βρίσκεται στο Κρανίδι και προπονεί την ομάδα μας.

Ο 44χρονος κ. Murat Seropian σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις ομάδες Δόξα Βύρωνα, Ατρόμητο, Μαρκό, Φωστήρα, Πανελευσινιακό, Βύζαντα Μεγάρων, Ερμή Κορυδαλλού και Νέα Ιωνία. Σαν προπονητής έχει εργαστεί στον Βύζαντα Μεγάρων, Φωστήρα, Χανιά, Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο. Κορυφαία στιγμή του ήταν το 2010-2011, όταν οδήγησε τον Βύζαντα Μεγάρων στην Football League.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε. καλωσορίζει τον νέο τεχνικό της ομάδας μας και του εύχεται καλή συνεργασία, υγεία και με την εργατικότητά του να οδηγήσει την ομάδα μας εκεί που όλοι θέλουμε και της αξίζει''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ