FOOTBALL LEAGUE

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα play off

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα play off
Ολυμπιακός Βόλου INTIME SPORTS

Νίκη και play off για τον Ολυμπιακό Βόλου, στην 25η αγωνιστική της Football League. ''Ζωντανή'' η ΑΕΛ, σε περιπέτειες η Λαμία. ''Τσίμπησε'' βαθμό με τον Ηρακλή ο Αγροτικός, τρίποντο Πιερικού, ήττα - σοκ για Τύρναβο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-2

Ό,τι και αν γίνει στην τελευταία αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Βόλου θα είναι στα play off. Οι ''ερυθρόλευκοι'' παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από τον Εθνικό στις Σέρρες (7' Τσιλούλης), αν και στο 57' έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Τριανταφυλλάκου, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφτασαν στην ανατροπή, κατακτώντας το τρίποντο (1-2).

Στο 68' από κόρνερ του Μπουτζίκου ο Διαμαντόπουλος έκανε το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά, ενώ το 1-2 έγινε στο 78' χάρη σε σουτ του Μπεριάν. Στο 90'+1' ο τελευταίος αποβλήθηκε και οι Βολιώτες έμειναν με εννέα παίκτες. Πλέον, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι δεδομένα στα μπαράζ ανόδου. Ακόμα και αν χάσουν στο τελευταίο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ακόμα και αν η Λαμία κερδίσει την ένσταση με την Καρδίτσα, έστω και αν η ΑΕΛ επικρατήσει του Ηρακλή, στην ισοβαθμία με την ΑΕΛ υπερέχουν!

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα play off
INTIME SPORTS

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Σαββίδης, Δέντσας, Κορνελάτος (70' Παναγιωτίδης), Δούμτσιος (73' Κρουσταλέλης), Τσιλούλης, Μπλέντι, Αγγελίδης, Ελευθεριάδης, Κοντσίδης, Κρεββατάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν (82' Καρράς), Ζέρης, Μπουτζίκος, Μπάρμπας (65' Μακρυδημήτρης), Ρόκας, Σκοπελίτης (59' Διαμαντόπουλος), Ιντζίδης, Θέος, Τριανταφυλλάκος
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Βοηθοί: Καλφάκης (Χανίων), Βάντσης (Δράμας)

ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 1-1

Έτοιμη να πανηγυρίσει την είσοδό της στα play off ήταν η Λαμία, αλλά λογάριαζε χωρίς τον... Φιγκερόα. Η ομάδα της Φθιώτιδας είχε προηγηθεί στην έδρα της με γκολ του Ανρί Καμαρά στο 70', αλλά ο Ουρουγουανός με τέρμα στο 76΄έκανε το 1-1 και χάλασε τη... γιορτή. Η Λαμία είχε δοκάρι στο 95' με τον Καμαρά και σπατάλησε τη ''χρυσή'' ευκαιρία να μπει από τώρα στο μίνι πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό και επομένως οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν. Τώρα θα ελπίζει σε είσοδο στα μπαράζ ανόδου αν η ΑΕΛ χάσει ή έστω αν έρθει ισόπαλη με τον Ηρακλή. Εκκρεμεί, βέβαια, και η έφεση που έκανε για την αφαίρεση των τριών βαθμών, μετά την ένσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Γεωργίου, Λεάντρο, Κακαράς (79' Κόμνος), Ρεπετσάς, Αναστασόπουλος, Βασιλόγιαννης, Πέρεθ, Ντελέκος, Τζ. Καμαρά, Ντελέκος (58' Α. Καμαρά), Γιενγκά (52' Νεόφυτος), Γκούρμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Δήμου, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Θ. Παπαδόπουλος, Χατζηλιάδης, Μπιτσάκος (57' Μπάμπα), Παναγιωτούδης, Τσούτσης (73' Ψυχογιός), Β. Παπαδόπουλος, Φιγκερόα.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Κουρέντας (Τρικάλων)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1-1

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα play off
INTIME SPORTS

''Ζωντανός'' στην προσπάθεια για είσοδο στα play out έμεινε ο Αγροτικός Αστέρας μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Η ομάδα του Ευόσμου προηγήθηκε στο 57ο λεπτό με κεφαλιά του Πάτο έπειτα από σέντρα του Χιντζίδη και έξοδο του Χουάντερσον που δεν τον βοήθησε η λάσπη. Ο Γηραιός ισοφάρισε στο 75' με τον Λουκίνα. Πλέον ο Αγροτικός ισοβαθμεί με τον Απόλλωνα 1926, με τον οποίο την τελευταία αγωνιστική θα μονομαχήσουν για την παραμονή.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Πατό (82' Βελλίνης), Σαμουηλίδης, Στεφανίδης (90'+1' Μίλιτς), Ναστέφσκι (66' Αθανασιάδης), Καρακατσάνης, Γεωργιάδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς (53' Βαλεριάνος), Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Κυριακίδης, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (72' Πασάς), Σιατραβάνης, Κάσσος (63' Λουκίνας), Περόνε.

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)

ΑΕΛ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα play off
INTIME SPORTS

Στα play out έστειλε τη Ζάκυνθο η ΑΕΛ, η οποία στο κεκλεισμένων των θυρών Αλκαζάρ επικράτησε 2-0. Έτσι οι ''βυσσινί'' είναι δεδομένα στην 4η θέση, που οδηγεί σε πρόωρες διακοπές, και αν κατά την τελευταία αγωνιστική επικρατήσουν του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα είναι αυτοί που θα μπουν στα play off (αν χαθεί η ένσταση της Λαμίας). Το τρίποντο επί των Επτανήσιων κατακτήθηκε με γκολ του Νεμπεγλέρα στο 51' και με ένα του Μπόγιοβιτς στο 77'.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης (85' Μπανούσης), Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σερζίνιο, Ελιομάρ (46' Πινδώνης), Πίντο (69' Γιάντσης), Μπόγιοβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσοπέλας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (71' Βυθούλκας), Μπλέτσας, Κυριακίδης, Λέκκας (61' Πιτταράς), Κρολ (82' Αποστόλου).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Νικολαδός, Κουντουρέλης (Αθηνών)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου στα play off
INTIME SPORTS

Στην 6η θέση της Football League πλασαρίστηκε ο Πιερικός μετά το σημαντικό τρίποντο σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι Κατερινιώτες νίκησαν 1-0 στην έδρα τους, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 40' ο Λαμπάκης. Οι φιλοξενούμενοι, που και εκείνοι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα play out, έπαιζαν από το 49' με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Σάββας. Οι ''μελανόλευκοι'' κρατούν στα χέρια τους το μπόνους της 6η θέσης (αν διατηρηθούν εκεί με την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας μπαίνουν στα μπαράζ παραμονής με 2 βαθμούς).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας):Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Καραγιαννίδης, Λαμπάκης, Ντόσης, Τσιάρας, Τσουμάγκας (74' Παλιάτσιος), Μυστακίδης (50' Μπαξεβάνος), Γιαννούλης (87' Κατσιαμήτας), Μπουζούκης, Σταματής.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης):Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου (66' Τζάνης), Φωτιάς, Σάββας, Σαΐν, Βουτσιάς (62' Γεωργακόπουλος), Κουλίδης, Μπιτέλης, Τζέκος (77' Παναγιωτόπουλος), Πέεφ.

Διαιτητής:Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί:Αργυρός (Αθηνών), Σίπκας (Πέλλας)

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 4-1

Με το κεφάλι ψηλά αποχαιρέτησε τη Football League ο Φωκικός. Η ομάδα της Άμφισσας, που έχει υποβιβαστεί, νίκησε 4-1 τον Τύρναβο, που βρέθηκε σε τραγική μέρα και μπήκε σε περιπέτειες. Για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό η θεσσαλική ομάδα, θα πρέπει να νικήσει στην τελευταία αγωνιστική τον υποβιβασμένο Εθνικό Σερρών, ώστε να μην την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο ματς του Αγροτικού με την Καλαμαριά. Ο Φωκικός άνοιξε το σκορ στο 20' με τον Γεωργουσόπουλο και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος έβαλε και δεύτερο γκολ, με τον Ζαχαρόπουλο (37').

Στο 52' ο Τύρναβος είχε δοκάρι με τον Ότα και οι γηπεδούχοι με τον Χαντάκια στο 66'. Το 3-0 έγινε με τον Πολυχρονάκη, ο Ποκόνγκ μείωσε σε 3-1 με πλασέ στις καθυστερήσεις, αλλά το τελικό 4-1 γράφτηκε με πέναλτι του Καλλέργη.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Δημητρίου, Ντάφλας (46' Κυριακάκης), Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος (79' Ζαρκάδας), Ευαγγελιδάκης, Ζαχαρόπουλος, Πολυχρονάκης, Μεγάλος (70' Χαλιώτης), Ντούνης, Χαντάκιας.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτη, Λαμπρόπουλος, Ντατίδης (59' Αλεξίου), Σουλιώτης, Παληγεώργος, Στεργιανός, Ποκόνγκ, Κυριάκος (46' Ότα), Γκούρτσας, Γεωργίου Δημητρίου (46' Ιβάνίδης).

Διαιτητής: Βρακάς (Εύβοιας)

Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος, Γκαβέρας (Αχαΐας)

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ 25Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

1ος όμιλος

Κυριακή 29 Μαρτίου (15:00)

Καλλιθέα – ΑΕΚ (ΟΤΕ ΤV)

Παναχαϊκή – ΑΟΧ (ΟΤΕ TV)

Άλιμος - Φωστήρας (Δημ. Αγίου Δημητρίου)

Επισκοπή - Απόλλων (ΔΑΚ Γάλλου)

Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα (Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Ηρακλής Ψαχν. - Πανηλειακός ματ.

Ρεπό: Αχαρναϊκός

2ος όμιλος

Σάββατο 28 Μαρτίου

Λαμία - Απόλλων 1926 1-1 (70' Ανρί Καμαρά - 86' Φιγκερόα)

Αγροτικός Αστ. - Ηρακλής 1-1 (57' Πάτο - 75' Λουκίνας)

Φωκικός - Τύρναβος 4-1 (30' Γεωργουσόπουλος, 37' Ζαχαρόπουλος, 68' Πολυχρονάκης, 90'+1' Καλλέργης) - 82' (Ποκόνγκ)

ΑΕΛ – Ζάκυνθος 2-0 (51' Νεμπεγλέρας, 77' Μπόγιοβιτς)

Εθν. Σερρών - Ολυμπιακός Β. 1-2 (7' Τσιλούλης - 68' Διαμαντόπουλος, 78' Μπεριάν)

Πιερικός - Αν. Καρδίτσας 1-0 (40' Λαμπάκης)

Ρεπό: Αιγινιακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος όμιλος

1. ΑΕΚ 59

2. Παναχαϊκή 46

3. Απόλλων Σμύρνης 45

4. Χανιά 36

5. Ερμιονίδα 35

6. Παναιγιάλειος 34

7. Αχαρναϊκός 32

8. Καλλιθέα 30

9. Επισκοπή 23

10. Ηρακλής Ψαχνών 20

11. Άλιμος 18

12. Φωστήρας 15

13. Πανηλειακός 1

2ος όμιλος

1. Ηρακλής 57

2. Ολυμπιακός Βόλου 45

3. Λαμία 43

4. ΑΕΛ 42

5. Ζάκυνθος 36

6. Πιερικός 30

7. Αν. Καρδίτσας 29

8. Αιγινιακός 27

9. Αγροτικός Αστέρας 26

10. Τύρναβος 26

11. Απόλλων 1926 25

12. Εθν. Σερρών 15

13. Φωκικός 12

** Οι τρεις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στα πλέι οφ. Θα σχηματιστεί νέο μίνι πρωτάθλημα έξι ομάδων, όπου οι δύο πρώτοι θα ανέβουν στη Superleague.

*** Οι τρεις τελευταίοι κάθε ομίλου παίρνουν την άγουσα για την Γ' Εθνική.

**** Ο 5ος έως τον 10ο κάθε ομίλου θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ. Οι έξι δηλαδή από τον 1ο όμιλο και οι 6 από τον 2ο θα τεθούν αντιμέτωποι όχι στο ίδιο νέο πρωτάθλημα. Ξεχωριστά οι ομάδες του Νότου και ξεχωριστά αυτές του Βορρά. Οι τρεις τελευταίοι (έξι συνολικά) υποβιβάζονται.

***** Ο 4ος κάθε ομίλου κάνει διακοπές με το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ