FOOTBALL LEAGUE

Ο ΟΦΗ "έσπασε" το απόλυτο του Άρη, 0-0 στο "Κλ. Βικελίδης"

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Άρης, ΟΦΗ MOTIONTEAM

Δεν ανέδειξε νικητή (0-0) η αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Football League. Μόνη 2η η Παναχαϊκή, 2-0 τον Παναιγιάλειο. Νίκες για Βέροια - Απόλλωνα Λάρισας, στο 1-1 το Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου.

Ο Άρης προερχόταν από επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Η πρώτη του βαθμολογική απώλεια ήρθε στην 8η αγωνιστική, στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί "μπλόκαραν" τους Θεσσαλονικείς και κατέκτησαν την ισοπαλία (0-0). Ένα αποτέλεσμα που αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες, λίγο περισσότερο την ομάδα του Ηρακλείου, από τη στιγμή που οι "κίτρινοι" είχαν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το οποίο ήταν μοιρασμένο, στο δεύτερο ο Άρης ήταν καλύτερος, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, απειλώντας κυρίως όμως από στατικές φάσεις. Στο 48' ο Παυλίδης, 52' και στο 75' ο Διαμαντόπουλος, στο 58' ο Πλατέλλας και στο 62' ο Δεληζήσης.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Άρης, ΟΦΗ MOTIONTEAM

Αυτές ήταν οι στιγμές που απειλήθηκε με γκολ η εστία των φιλοξενούμενων. Η μοναδική καλή ευκαιρία του ΟΦΗ στο δεύτερο μισό καταγράφηκε στο 86', όταν το τρομερό σουτ του Χαντί εξουδετέρωσε με μεγάλη δυσκολία ο Καντιμοίρης, διώχνοντας σε κόρνερ.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (87' Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (80' Μιλούνοβιτς), Πασάς (56' Μπαργκάν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Παπαστεριανός (88' Ρούσσος), Νάστος, Μάνος, Λεάλ (72' Χαντί), Κουσκουνάς (65' Κουτσιανικούλης), Όγκμποε.

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς) Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Κόλλιας (Ηπείρου)

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία η Παναχαϊκή. Μετά το "διπλό" στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, οι "κοκκινόμαυροι" νίκησαν 2-0 τον Παναιγιάλειο στην Αγυιά, με γκολ που σημείωσαν οι Μωραΐτης (69') και Φωτάκης (89'). Οι Αιγιώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 58', με τον Αρναρέλλη, αλλά δεν τελικά δεν κατέστη εφικτό να φύγουν έστω με έναν βαθμό στην Πάτρα.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΙΚΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή, Παναιγιάλειος EUROKINISSI SPORTS

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):Βρονταράς, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος,Γκίνο, Φουρλάνος (61’ Μουστακόπουλος), Φωτάκης, Στεργίδης (86’ Πολυχρόνης), Αποστολόπουλος (61’ Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης):Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Στίκας, Παπαχρήστος (66’ Καζναφέρης), Γκούμας, Μπρους (76’ Γεωργακόπουλος), Σκαρτσίλας (80' Κόκκορης), Αρναρέλλης, Σταματής.

Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μεσσήνης, Οικονόμου (Αχαΐας)

ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ο Εργοτέλης είναι τελευταίος στη Football League. Είχε μόλις δύο βαθμούς πριν από το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και την Κυριακή (17/12) κατέκτησε την τρίτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Στο 6' η ομάδα της Καλαμαριάς άνοιξε το σκορ με πλασέ του Λιόνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 79' με τον Κάιπερς. Από παράλληλη σέντρα του Μαζουλουξή και αφού η μπάλα κόντραρε, ο Βέλγος με κοντινή προβολή νίκησε τον Λόπεθ και έφερε το ματς στα ίσα.

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Εργοτέλης, Απόλλων Πόντου EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Τάκης Γκώνιας, είπε μετά το ματς ότι θα δήλωνε παραίτηση αν έβλεπε ότι η ομάδα του δεν έχει την απαιτούμενη εξέλιξη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδας, Πάτας, Βογιατζής, Μαζουλουξής, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (81' Ιατρούδης), Μπούζας, Σταματάκος (65' Έφορντ), Εντιαγιέ, Κάιπερς (89' Ροβίθης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (57' Φάμπιο), Λιόνης (65' Ν' Λουντούλου), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο (75' Κυβελίδης)

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Τζιλίρης (Πειραιά), Δέτση (Αθηνών)

"ΧΤΥΠΗΣΕ" ΜΕ ΣΟΥΛΙΩΤΗ Η ΒΕΡΟΙΑ

Τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη κατέκτησε η Βέροια, που νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και πήρε σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Από την άλλη, η θεσσαλική ομάδα γνώρισε την τέταρτη ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις μακριά από την Καρδίτσα

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης):Γιαγκιόζης, Σουλιώτης (61’ Λίταινας), Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Λασκάρης, Μπλέτσας, Δόρης (84’ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος (90’ Μέξης), Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας):Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσάκης, Θεοδωράκης Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (70’ Χατζάρας), Ποζατζίδης, Κονέ, Πλαβούκος (58’ Τζέκος)

Διαιτητής:Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί:Καμπούρης (Σερρών), Δημόπουλος (Φλώρινας)

ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΔΙΠΛΟ" ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στο Ελ Πάσο έμελλε να κατακτήσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Λάρισας. Την πέτυχε με γκολ του Σουλίδη στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Θεσσαλοί δεν εντυπωσίασαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν, αλλά μετράει η κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι γπεδούχοι ήταν φλύαροι, έχασαν και παραμένουν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Καλλιθέα, Απόλλων Λάρισας EUROKINISSI SPORTS

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου (69' Σμυρλής), Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος, Ταλέντο, Μήλιος (40' Γκέτσι) Χοτζάλι, Ταμπάκης (51' Ξόμπλιος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Χατζής, Αγρόδημος, Σαχινίδης (91' Καμπέρης), Σουλίδης (67' Μαυριάς), Τσιλούλης (83' Γ. Ανδρέου)

Διαιτητής: Ανούσος (Λακωνίας)

Βοηθοί:: Σταματάκος (Λακωνίας), Καρβούνης (Μεσσηνίας)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων των 15.00

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων των 17.00

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

Σπάρτη – Πανσερραϊκός 1-0 (10' Μπαρέττας)

Δόξα Δράμας – ΑΟΧ Κισσαμικός 1-1 (64' Μαρκόπουλος - 77' Παντελάκης)

Καραϊσκάκης - Τρίκαλα 0-1 (82' Καπός)

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου

Βέροια - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0 (16' Σουλιώτης)

Εργοτέλης - Απόλλων Πόντου 1-1 (79' Κάιπερς / 6' Λιόνης)

Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας 0-1 (15' Σουλίδης)

Άρης - ΟΦΗ 0-0

Παναχαϊκή - Παναιγιάλειος 2-0 (69' Μωραΐτης, 89' Φωτάκης)

Αχαρναϊκός - Αιγινιακός 0-3 α.α.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 22

2. Παναχαϊκή 19

.....................................................

3. ΟΦΗ 15

4. Δόξα Δράμας 14

5. Σπάρτη 14

6. Απόλλων Πόντου 13

7. Τρίκαλα 12

8. ΑΕ Καραϊσκάκης 12

9. Βέροια 12

10. Πανσερραικός 10

11. Αιγινιακός 10

12. Αναγέννηση Καρδίτσας 10

.....................................................

13. ΑΟΧ Κισσαμικός 9

14. Απόλλων Λάρισας 9

15. Παναιγιάλειος 8

16. Καλλιθέα 4

17. Εργοτέλης 3

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9Η)

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Παναιγιάλειος - Άρης (15:00 Web TV, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αιγινιακός - Βέροια (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Απόλλων Λάρισας - Εργοτέλης (15:00, Αλκαζάρ)

Απόλλων Πόντου - Παναχαϊκή (17:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Καλαμαριάς)

Τρίκαλα - Αχαρναϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Πανσερραϊκός (15:00, Γήπεδο Περιβολίων)

Αν. Καρδίτσας - Σπάρτη (15:00, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

Καλλιθέα - Καραϊσκάκης (17:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Καλλιθέας)

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου

ΟΦΗ - Δόξα Δράμας (17:00 ΕΡΤ3, «Θ. Βαρδινογιάννης»)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ