FOOTBALL LEAGUE

Ο Κισσαμικός ζητά συγχώνευση με τον ΑΟ Χανιά

Ο Κισσαμικός ζητά συγχώνευση με τον ΑΟ Χανιά
Ροκάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κισσαμικός μετέφερε την έδρα του στην πόλη των Χανίων και ο πρόεδρός του, Αντώνης Ροκάκης, ζητά συγχώνευση με τον ΑΟΧ, με στόχο να φτιαχτεί "ομάδα που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να γράψει ιστορία".

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Κισσαμικός αγωνίζεται στη Stoiximan.gr Football League. Ο ΑΟΧ, μια παραδοσιακή ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, έμεινε εύκολα στο πρωτάθλημα, αλλά υφίσταται κίνδυνος υποβιβασμού, επειδή έπαιζε χωρίς πιστοποιητικό (την Τρίτη η εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό).

Αυτά και ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης, αποφάσισε προ ημερών να μεταφέρει την έδρα της ομάδας του από το Καστέλλι στην πόλη των Χανίων, ενώ την Παρασκευή (4/8) με δήλωσή του κάλεσε τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά σε συζήτηση, με σκοπό να υπάρξει συγχώνευση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Κρητικός παράγοντας υποστήριξε ότι έχει ως στόχο τη δημιουργίας δυνατής ομάδας που θα εκπροσωπεί το νομό. Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports)
ΑΟΧ, Κισσαμικός EUROKINISSI SPORTS

Ως πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός καλώ τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά σε μία από κοινού διαβούλευση, με θέμα και στόχο τη δημιουργία μίας δυνατής ομάδας της πόλης, του νομού και του νησιού μας, που θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να “γράψει” ιστορία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και να δηλώσω δημόσια το ενδιαφέρον μου για μία ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τα Χανιά.

Ήρθε η ώρα να παρθούν ιστορικές αποφάσεις με γνώμονα το καλό του χανιώτικου ποδοσφαίρου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ