Ο Καβακάς στον Αχαρναϊκό - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Ο Καβακάς στον Αχαρναϊκό

Καβακάς

Ο Καβακάς στον Αχαρναϊκό

Ο Τίμος Καβακάς είναι από την Τρίτη (8/12) ο νέος προπονητής του Αχαρναϊκού διαδεχόμενος το Σίνισα Γκόγκιτς μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα και θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (12/12) στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Νέος προπονητής του Αχαραναϊκού από την Τρίτη (8/12) είναι ο Τίμος Καβακάς διαδεχόμενος το Σίνισα Γκόγκιτς μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα και θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (12/12) στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός ανέφερε:

«Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε σήμερα για τον Αχαρναϊκό με την πρόσληψη ενός νέου, αλλά επιτυχημένου και έμπειρου Προπονητή. Ο Τίμος Καβακάς ανήκει από σήμερα και επίσημα στην οικογένεια του Αχαρναϊκού. Το νέο Προπονητή υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης, ο Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Παγώνας, ο Τεχνικός Διευθυντής Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο Γενικός Αρχηγός Παρασκευάς Ηλίας.

Να θυμίσουμε πως ο Τίμος Καβακάς έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τις εξής ομάδες: Βέροια, Πλατανιά, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Παναχαϊκή, Καλλονή, Τρίκαλα, Λαμία και Χανιά.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος ευχήθηκε στο νέο προπονητή καλό ξεκίνημα με πολλές επιτυχίες».

SHARE:
ΣΙΝΕΜΑ

ΣΙΝΕΜΑ

Όλες οι νέες ταινίες στις αίθουσες: Doctor Strange και βραβευμένο Toni Erdmann

Με μια ματιά, όλες οι νέες κυκλοφορίες στα σινεμά για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

AIDS

AIDS

Αθώος ο 'Ασθενής Μηδέν' στις ΗΠΑ

Αθωώθηκε από την επιστήμη ο Γαλλοκαναδός που θεωρούνταν ο πρώτος ασθενής που μετέφερε και μετέδωσε το AIDS στις ΗΠΑ. Ποια είναι τα νέα ευρήματα της έρευνας (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24