FOOTBALL LEAGUE

Ο αρχηγός της Εθνικής Αφγανιστάν στον Παναιγιάλειο

Ο αρχηγός της Εθνικής Αφγανιστάν στον Παναιγιάλειο
Σαριτιάρ

Στο Αίγιο βρίσκεται από τη Δευτέρα (24/8) ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Αφγανιστάν, Τζελαλουντίν Σαριτιάρ, προκειμένου να δοκιμαστεί και αν πείσει να αποκτηθεί από τον Παναιγιάλειο. Το βιογραφικό του 32χρονου αμυντικού μέσου. (VIDEO)

Τη... διαφορά με την απόκτηση Αφγανού ποδοσφαιριστή πάει να κάνει ο Παναιγιάλειος. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας της χώρας, Τζελαλουντίν Σαριτιάρ, βρίσκεται στο Αίγιο και παίρνει μέρος στις προπονήσεις των "μελανόλευκων".

O Αφγανός είναι 32 ετών (είναι γεννημένος στις 15/03/83), έχει ύψος 1.82 εκ. και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, μια θέση στην οποία χρειάζεται παίκτη ο Παναιγιάλειος, που συμμετέχει στη Football League. Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ο Σαριτιάρ έχει παίξει 34 φορές και έχει σημειώσει 1 γκολ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αφγανιστάν στον Παναιγιάλειο

Έχει μεγαλώσει στη Γερμανία και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως τις Κοστάνζ, Εμεντίνγκεν, Βάιντεν, Σβάινφουρτ (εκεί έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, 7 συμμετοχές). Και στην Κύπρο έχει αγωνιστεί, στις ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς και Εθνικό Άχνας, αλλά και στο Μπαχρέιν με τη Χιντ (29 ματς, 2 γκολ).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ