FOOTBALL LEAGUE

Ο Άρης συνέχισε το σερί του και πλησίασε στο -3 τη Λαμία

FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης επέστρεψε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και επικράτησε με 4-0 του Πανελευσινιακού στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Stoximan.gr Football League μειώνοντας στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τη Λαμία στο κυνήγι της ανόδου στη Super League.

Ο Άρης στην επιστροφή του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" συνέχισε το νικηφόρο σερί του από το ξεκίνημα του Β΄ γύρου της Stoiximan.gr Football League φτάνοντας το στο 5 στα 5 μετά το 4-0 επί του Πανελευσινιακού.

Η νίκη αυτή ήταν η 15η φετινή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που έκανε το 4 στα 4 επί της παρουσίας στην άκρη του πάγκου της του Νίκου Κωστένογλου και μείωσε στους τρεις τη διαφορά της από τη 2η Λαμία που ηττήθηκε στα Τρίκαλα με 1-0 στο κυνήγι της ανόδου της στη Super League.

Στο παιχνίδι ο Άρης απείλησε καταρχήν στο 8΄ με ένα σουτ του Ίλιτς από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ ενώ στο 10΄ ο Τάτος δεν μπόρεσε να κάνει σωστά το κοντρόλ και να γίνει απειλητικός. Στο 12΄ δε η μπάλα από το σουτ του αρχηγού της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το αριστερό πέρασε πάνω από το κάθετο δοκάρι του Πανελευσινιακού που απάντησε στο 16΄ με τον Πρίντεμπς να σουτάρει και τον Διούδη να μπλοκάρει.

Στο 21΄ ο Πρίντεμπς και πάλι με απίστευτη ατομική προσπάθεια σούταρει για να περάσει η μπάλα ξυστά από τη συμβολή των δοκών του Διούδη, ενώ στο 27΄ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της ομάδας της Ελευσίνας από την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία.

Στο 28΄ ο Άρης μία ακόμη ευκαιρία για να προηγηθεί με το πλασέ του Ντούνη από το σημείο του πέναλτι και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ μετά από το γύρισμα του Τάτου. Στο 40΄ οι "κίτρινοι" πήρανε κόρνερ μετά την επικίνδυνη σέντρα του Μπούρμπου, και στο 45΄+1΄ ο Μακρυνιώτης μπλόκαρε από το σουτ με το δεξί του Ντόγου κι έτσι οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ανήκε ολοκληρωτικά στον Άρη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν αρχικά στο 47΄ με το ψηλοκρεμαστό γύρισμα του Ίλιτς και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι της εστίας του Πανελευσινιακού και στο 51΄ ήρθε το 1-0. Ο Καράμπελας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Τάτο να παίρνει την κεφαλιά και να λύνει τον γόρδιο δεσμό.

Στο 56΄ ο Άρης είχε δοκάρι. Οι "κιτρινόμαυροι" έπαιξαν γρήγορα το φάουλ, με τον Ντούνη να γυρίζει στον Ίλιτς και η μπάλα από το πλασέ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57΄ όμως, ένα λεπτό μετά, ο Σέρβος επιθετικός έκανε το 2-0 αφού μετά το γύρισμα του Μπούρμπου με το αριστερό του πόδι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης από το ύψος του πέναλτι στον Μακρυνιώτη.

Στο 64΄ ο Μακρυνιώτης παραχώρησε με τα πόδια του κόρνερ από το σουτ του Ντούνη όπως και στο 66΄, ενώ στο 70΄ η μπάλα πέρασε άουτ από το δεξί σουτ του Μπούρμπου. Στο 73΄ ο Ντούνης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να τριπλασιάσει τα γκολ του Άρη στέλνοντας τη μπάλα άουτ με το 3-0 να γίνεται στο 76΄ από την εκτέλεση πέναλτι του Καπνίδη μετά το χέρι του Στόγιου.

Κι όσο για τον χορό των γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε στο 83΄ με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Ντόγου. Ένα γκολ που συνδυάστηκε με την επιστροφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού του Άρη μετά τον τραυματισμό του έχοντας περάσει ως αλλαγή στο 67΄ στη θέση του Τάτου.

ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Καράμπελας, Πίτου Γκαρσία (73΄ Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (67΄ Ταυλαρίδης), Ίλιτς, Ντόγος, Ντούνης (78΄ Μιλούνοβιτς).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Βαζάκας): Μακρυνιώτης, Κρισμάρεβιτς, Πρίντεμπς, Σταματάκης, Γραικός (53΄Στόγιος), Κανσέτση, Ζέλιος, Κορομηλάς (32΄λ. τρ. Καμπούρης), Αγγελούδης (50΄Δημόπουλος), Αρναούτογλου, Τσούπρος.

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:

FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS


FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS


FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS


FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΣΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

photo credits: eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ