FOOTBALL LEAGUE

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες, 2-1 τον Παναιγιάλειο

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁÉÃÉÁËÅÉÏÓ (MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Ο Μιλούνοβιτς υπέγραψε στο 67΄ την επιστροφή του Άρη στις νίκες με το 2-1 επί του Παναιγιάλειου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 67΄ επέτρεψε στον Άρη να επιστρέψει στις νίκες με το 2-1 επί του Παναιγιάλειου στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να προηγήθηκε στο 30΄ με τον Καράμπελα αλλά αυτή του Αιγίου ισοφάρισε στο 44΄ για να της βάλει δύσκολα και να χρειαστεί η παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Θόδωρου Καρυπίδη στα αποδυτήρια. Με το τρίποντό τους "κίτρινοι" μείνανε στο -3 από την κορυφή και τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και το -2 από τη Λαμία που είναι στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στη Super League.

Στο παιχνίδι ο Άρης παρά το τσουχτερό κρύο είχε στο7΄ μεγάλη διπλή ευκαιρία με τους Καπνίδη και Τζεμπούρ να μην ανοίγουν το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό στο 8΄ ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα από το ψαλιδάκι του Τσιλιγκίρη.

Στο 9΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη με τον Τζεμπούρ αλλά ο Στρέζος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του από πλάγια θέση. Ο Παναιγιάλειος απάντησε με το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπούζα στο 15΄ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ με την ομάδα του Αιγίου να απείλησε λίγο αργότερα μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 19΄ με τον Κατίδη να άργησε αφού πήρε τη μπάλα που είχε φύγει μέσα από τα χέρια του Διούδη ενώ στο 20΄ μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του Τσιλιγκίρη εκτός της μεγάλης περιοχής.

Στο 30΄ όμως ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το απευθείας πλασέ του Καράμπελα μέσα από την μικρή περιοχή του Παναιγιάλειου. Ο έμπειρος αμυντικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια που υπήρξε στην άμυνα των φιλοξενούμενων μετά από την εκτέλεση φάουλ του Ανάκογλου και έκανε το 1-0.

Στο 33΄ ο Στρέζας μπλόκαρε το σουτ του Μπαργκάν εκτός μεγάλης περιοχής, και στο 44΄ ο Παναιγιάλειος ισοφάρισε σε 1-1 με το διαγώνιο σουτ του Στίκα μέσα από την μικρή περιοχή του Άρη μετά τη σέντρα που έβγαλε ο Καζναφέρης και την κεφαλιά προς τα πίσω του Ιντζίδη. Σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγανε στα αποδυτήρια.

Στην ανάπαυλα μάλιστα στα αποδυτήρια του Άρη βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης κατευθυνόμενος σε αυτά εμφανώς εκνευρισμένος. Μία κίνηση που φανερώνει ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας αναμένοντας βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο.

Κάτι που φάνηκε στο ξεκίνημά του και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ αλλά ο Στρέζος απομάκρυνε την κεφαλιά του Καπνίδη και στη συνέχεια ο Ντούνης δεν μπόρεσε να πλασάρει και να κάνει ο 2-1. Στο 56΄ ο Στέζος μπλόκαρε τη μπάλα μετά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν, και στο 64΄ τα σουτ των Μπούρμπου και Μπράβο σε φάση διαρκείας δεν βρήκανε το στόχο.

Στο 65΄ και πάλι ο Στρέζος απομάκρυνε το πλασέ του Μιλούνοβιτς από τη μικρή περιοχή του Παναιγιάλειου, αλλά στο 67΄ ο Σέρβος έκανε το 2-1 για τον Άρη σε κενή εστία μετά την πάσα του Καπνίδη. Ακολούθως οι "κίτρινοι" διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και επέστρεψαν στις νίκες ζεσταίνοντας τους φιλάθλους τους που βρίσκονταν στις κερκίδες παρά το τσουχτερό κρύο.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος) : Διούδης, Μπούρμπος (79΄ Τζανακάκης), Καράμπελας, Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Καπνίδης, Τζεμπούρ (46΄ Μιλούνοβιτς), Ντούνης (76΄ Νέτο).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (75΄ Σκαρτσίλας), Καζβιρόπουλος (88΄ Κοντοές), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Ντέμο (86΄ Ξιόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ