FOOTBALL LEAGUE

Ο Άρης απέδρασε με Ίλιτς στο 95' από τη Μυτιλήνη

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ) MOTIONTEAM

Ο Άρης κατάφερε να φύγει με τη νίκη (0-1) από τη Μυτιλήνη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρη στο γκολ του Ίλιτς επικρατώντας της ΑΕΛ Καλλονής για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και μένοντας στο -6 από την άνοδο στη Super League. (VIDEO)

Ο Άρης κατάφερε να πανηγυρίσει το πέμπτο του διπλό στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Ίλιτς και να φύγει με νίκη με 0-1 επί της ΑΕΛ Καλλονής από τη Μυτιλήνη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Με το τρίποντο που πήρε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε στο -6 στο κυνήγι της ανόδου στη Super League, κάνοντας το 3 στα 3 επί της παρουσίας του Νίκου Κωστένογλου στην άκρη του πάγκου της, καθώς εκμεταλλεύτηκε τους δύο βαθμούς που άφησε η Λαμία στην Ελευσίνα.

Ο Άρης είχε την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 1΄ με το τετ α τετ του Ίλιτς που δεν κατάφερε να σκοράρει για να απαντήσει η ΑΕΛ Καλλονής στο 8΄ με το διαγώνιο σουτ του Σισέ. Στο 19΄ ο Καπνίδης πέρασε στη θέση του Μπαργκάν που είχε τραυματιστεί στο 15΄ από τη σύγκρουσή του με τον Διούδη με το τερματοφύλακα του Άρη να απομάκρυνε σε κόρνερ τη μπάλα από το σουτ του Λαμπράκη στο 21΄.

Στο 25΄ ο Άρης έχασε την ευκαιρία με τον Καπνίδη που καθυστέρησε από την πάσα του Τάτου και στο 27΄ Πίτου Γκαρσία και Τάτος συνεργάστηκαν στο κόρνερ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα από το σουτ του δεύτερου. Στο 35΄ το σουτ του Ντούνη δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο και στο 41΄ ο Λαμπράκης δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Διούδη. Κι όσο για τη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ήρθε στο 45΄ με το σουτ του Τζανακάκη με το αριστερό του αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αφού στο 58΄ ο Τάτος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την πάσα του Καπνίδη στο 59΄ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαμπράκη δεν ανησύχησε τον Διούδη. Στο 60΄ ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Λίταινα και στο 66΄ η μπάλα από την κεφαλιά του Καπνίδη μετά τη σέντρα του Τζανακάκη πέρασε άουτ. Οι Τάτος και Ίλιτς στο 79΄ δεν μπόρεσαν από τη μικρή περιοχή της ΑΕΛ Καλλονής να απειλήσουν αλλά στο 90΄+5΄ ο Ίλιτς έλυσε τον γόρδιο δεσμό δίνοντας τη νίκη στους "κίτρινους" με 0-1 επί της ΑΕΛ Καλλονής.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γαβαλάς): Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (78΄ Αποστόλου), Σισέ (22΄λ.τρ. Αγρικάμης), Σοφιάνης (88΄ Τζελίδης).

ΑΡΗΣ (Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Ρόβας (70΄ Παυλίδης), Τάτος, Πίτου, Ντούνης (65΄ Ανάκογλου), Μπαργκάν (19΄ λ.τρ. Καπνίδης), Ίλιτς.

Δείτε το γκολ του Ίλιτς που χάρισε τη νίκη στον Άρη

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ