FOOTBALL LEAGUE

Νύκταρης: "Αποτοξίνωση φαντασίας"

Νύκταρης: "Αποτοξίνωση φαντασίας"
Νύκταρης INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής Νύκταρης έδωσε συνέχεια στη διαμάχη του με τον Αλέξη Κούγια. Με δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ κάλεσε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να κάνουν "τοξικολογικές εξετάσεις για να μάθει ο κόσμος ποιος χρίζει αποτοξίνωσης της φαντασίας".

Νέα σίριαλ στην κόντρα Ηρακλή Νύκταρη - Αλέξη Κούγια. Το αφεντικό του ΑΟΧ, λίγες μέρες μετά το επεισόδιο στο "Ελ. Βενιζέλος" με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, απέστειλε δήλωσή του στα ΜΜΕ, προκαλώντας τον Κούγια "να υποβληθούμε και οι δύο σε τοξικολογικές εξετάσεις και βάση των αποτελεσμάτων να μάθει ο κόσμος ποιος είναι καθαρός και ποιος είναι αυτός που χρίζει «αποτοξίνωσης» της φαντασίας".

Αυτό και ενώ την Παρασκευή (4/12) στο διοικητικό συμβούλιο της Football League είχε αποφασιστεί να υπάρξει ανακωχή και να σταματήσουν οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις που θα πυροδοτούν το κλίμα στις τάξεις της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Νύκταρη: "Θέλοντας να πάρω θέση για τις κατηγορίες (στημένα, εκβιασμοί κ.λ.π) και τους αισχρούς και αβάσιμους χαρακτηρισμούς (κακοποιός) προς το πρόσωπο μου, δεν θα μπω στη διαδικασία διάψευσης του συγκεκριμένου δικηγόρου-παράγοντα γιατί όλος ο φίλαθλος και μη κόσμος, γνωρίζει την ανάγκη να προκαλεί με οποιοδήποτε τρόπο με σκοπό την ατομική του προβολή. Σκεφτείτε ότι το έχει κάνει και στο παρελθόν χωρίς να υπολογίζει τις επιπτώσεις για την ίδια του την οικογένεια ενώ δεν διστάζει να πλάθει φαντασιόπληκτα σενάρια.

Για να αποδειχτεί λοιπόν ποιος έχει διαύγεια μυαλού που να του επιτρέπει να μην έχει παραισθήσεις… ΠΡΟΚΑΛΩ τον «τίμιο» αυτό δικηγόρο-παράγοντα να υποβληθούμε και οι δυο σε τοξικολογικές εξετάσεις και βάση των αποτελεσμάτων να μάθει ο κόσμος ποιος είναι καθαρός και ποιος είναι αυτός που χρίζει «αποτοξίνωσης» της φαντασίας. Ο νοών νοείτω

Με εκτίμηση Ηρακλής Νύκταρης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ασφάλεια, ανακωχή και προσφυγή στο Διαιτητικό

Καταδίκασε την επίθεση στον Κούγια το Δ.Σ. της Football League

Αρχίζουν τα σεμινάρια για τον παράνομο στοιχηματισμό

Νύκταρης για Κούγια: "Θα τον ξαναδείρω"

Επίθεση και απειλές κατά της ζωής του Αλέξη Κούγια

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ