FOOTBALL LEAGUE

"Ντου" κουκουλοφόρων και ξύλο στην κλήρωση της Football League

"Ντου" κουκουλοφόρων και ξύλο στην κλήρωση της Football League
Ντου, επίθεση, ΚΕΔ

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Αττικό Άλσος όπου διεξαγόταν η κλήρωση της Football League και πέταξαν μολότοφ, καρέκλες και πέτρες. Τραυματίστηκε φωτογράφος, τράπηκαν σε φυγή οι δράστες.

"Τυφλή" επίθεση στο Αττικό Άλσος όπου διεξαγόταν η κλήρωση της Football League. Περίπου 10 κουκουλοφόροι έφτασαν στο σημείο, πετώντας μολότοφ, φωτοβολίδες, καρέκλες και τραπέζια, έριξαν κάτω τις κάμερες, έσπασαν λάπτοπ φωτογράφων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας φωτογράφος.

Οι κουκουλοφόροι δεν είπαν το παραμικρό, παρά πήγαν στην κλήρωση με στόχο να επιτεθούν. Όσοι βρίσκονταν στην κλήρωση τούς φώναζαν να σταματήσουν, ουρλιάζοντας: "Τι κάνετε; Υπάρχουν παιδιά εδώ...". Προτού φτάσει στο σημείο η Αστυνομία, οι κουκουλοφόροι είχαν αποχωρήσει.

Την ώρα της επίθεσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο πρόεδρος της Football League, Στέλιος Σφακιανάκης, αλλά και ο υποψήφιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Ελευθεριάδης. Ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων αυτό του ιδιοκτήτη του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ