FOOTBALL LEAGUE

Νίκη με φωνές η Λαμία, 1-0 την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ËÁÌÉÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Λαμία, Καλλιθέα EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία επικράτησε 1-0 στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας, η οποία έχει παράπονα από τη διαιτησία. Ο ΟΦΗ "γκρέμισε" το "κάστρο" του Παναιγιάλειου (0-3), νίκες - παραμονής για Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακό, "βούλιαξε" την Ελευσίνα η Σπάρτη.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση για την 24η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, αφού η κατάκτηση της νίκης ήταν πολύτιμη υπόθεση και για τις δύο πλευρές, η Λαμία επιβλήθηκε 1-0 της Καλλιθέας στο Ελ Πάσο, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο 67ο λεπτό. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε στο 65' ο Βάντερσον, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, ο Μιχελής έδιωξε τη μπάλα και ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Καλλιθέας, Γιάννης Αβραντίνης, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, να αποχωρήσουν από το γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση του Τσαμούρη (Πειραιά). Ύστερα από μερικά λεπτά το παιχνίδι ξεκίνησε εκ νέου. Στο 75' ο Καραγιάννης δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες στο διάστημα που χρειάστηκε για να βγει από το γήπεδο για να αντικατασταθεί από τον Φερφελή.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ËÁÌÉÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÉÈÅÁ - ËÁÌÉÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 4ος εξαιτίας της έντασης σήκωσε πινακίδα με εννέα λεπτά καθυστερήσεων και στο 90'+7', οι παίκτες της Καλλιθέας ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Αναστασιάδη σε σουτ του Μασέδο. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι τέλους και η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε το τρίποντο, διατηρώντας το +6 από τον τρίτο Άρη. Η αθηναϊκή ομάδα με την ήττα της έμεινε στους 21 βαθμούς και είναι κοντά στις θέσεις υποβιβασμού.

Ο ΟΦΗ προχώρησε σε νέα νίκη και μάλιστα σε μια έδρα που εφέτος δεν είχε γνωρίσει ήττα. Οι Ηρακλειώτες επικράτησαν 3-0 του Παναιγιάλειου, σημειώνοντας έτσι το τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο. Άξιο αναφοράς ότι τελευταία φορά που είχε χάσει στο Αίγιο η "Μαύρη Θύελλα" ήταν στις 24 Απριλίου 2016 από την Κέρκυρα. Τα γκολ για τους Κρητικούς σημείωσαν οι Μάνος (7' ), Βουό (17') και Χαντί (63').

Η επικράτηση (0-2) του Άρη επί του ΑΟΧ, βέβαια, δεν ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος ωστόσο απέδειξε ότι συνεχίζει να παλεύει μέχρι τέλους έστω για την τρίτη θέση. Η Σπάρτη μπορεί να είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά φρόντισε να ρίξει στο... καναβάτσο τον Πανελευσινιακό που "καιγόταν" για νίκη. Οι Λάκωνες επικράτησαν 1-0, με γκολ που σημείωσε μόλις στο 2' ο Δημήτρης Σιώπης.

Οι ηττημένοι βούλιαξαν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικά πίνακα και παρέμειναν στους 14 βαθμούς, στην τελευταία θέση αφού ο Πανθρακικός έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Η Ελευσίνα είναι χωρίς νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της εδώ και οκτώ αναμετρήσεις.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πανηγύρισε σπουδαία νίκη στην έδρα της. Με γκολ στο 87' από τον Αλέκσα Βουκομάνοβιτς, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 61', η ΑΣΑ επικράτησε της Καλλονής, η οποία παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού. Δύο λεπτά πριν από το τέρμα τους οι "κιτρινόμαυροι", που έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την παραμονής τους στην κατηγορία, είχαν δοκάρι με τον Ντιατά.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχαρναϊκός με γκολ του Λύρα στο 72' επιβλήθηκε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα στον Εύοσμο, δείχνοντας πως υπάρχει ζωή στην ομάδα του Μενιδίου, η οποία αγνοούσε τη νίκη εδώ επί επτά διαδοχικά παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι, που δεν θυμίζουν την ομάδα των πρώτων αγωνιστικών, διαμαρτυρήθηκαν στο 89' για ανατροπή στον Γκέσιο.

Ο Αιγινιακός σημείωσε υπερπολύτιμη νίκη στην έδρα απέναντι στον Κισσαμικό. Έπειτα από δύο απανωτές ήττες, η ομάδα της βόρειας Πιερίας επικράτησε 2-0 με τέρματα των Ζούρκου (37') και Τσολακίδη (81') και ανέβηκε στην 15η θέση έχοντας 21 βαθμούς, ισόβαθμη με την Καλλιθέα. Αυτή για τον Κισσαμικό ήταν η 9η εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Πάτας, Κατσικογιάννης, Σταματάκος (92' Σμυρλής), Μασέδο, Μάκο (80' Ηλιάδης), Καντέ (88' Γουόρντεν), Κρεββατάς

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (81' Χριστοφιλέας), Παπαργυρίου, Αναστασιάδηςμ, Βαλιός, Μπουλούλης (46' Ρότσα), Καραγιάννης, Όμο, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (50' Ματσούκας), Βάντερσον.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Κοτζαμανίδης (Πειραιά)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (46' Νταγκεστάνι), Παπαδόπουλος (61' Ιβάνκο), Στίκας, Ντέμο, Τρίγκας, Καζναφέρης, Μπούζας (80' Βουτσιώτης), Σκαρτσίλας, Τσιλιγκίρης, Κρητικός.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Νάστος, Μπόατενγκ (57' Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεφ, Μάνος (83' Φαζός), Βουό (71' Βρετός).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πυλαρινός (Ζακύνθου), Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας)

ΑΟΧ (Ν. Παντέλης):Γεωργίου, Ζέρης, Ηρακλής (72' Αφράτης), Κοζάκης (72' Ντούμος), Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης (84' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ, Σταματής

ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου):Διούδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Σόουζα, Τζανακάκης (77' Καράμπελας), Ρόβας (72' Μακουτά), Πίτου (46' Καπνίδης), Τάτος, Παυλίδης, Ντούνης, Ιλιτς,

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών)

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος):Πρίφτης, Ζδράβος (72’ Τσόπελας), Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (46’ Τζέκος), Τσιλούλης (61’ Βουκομάνοβιτς), Ντιατά, Μπιτέλης, Χαλκιαδάκης

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Δημήτρης Γαβαλάς):Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα. Ευαγγελιδάκης, Μέγκαχεντ, Αγριμάκης, Γιουκαρής (84’ Τζελίδης), Λίταινας, Σβόγιτς, Λαμπράκης (58’ Σοφιάνης), Σισέ (83’ Ναούμ

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Γιάντσης (Ημαθίας), Θανασίας (Ηπείρου)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος):Τόλιος, Τσολακίδης (85’ Σκραπάρας), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (77’ Γκατσολάρι), Μουκίδης, Φασίδης (69’ Παπουτσογιαννόπουλος), Ζγκούρη, Μπουρντουζάν.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μαρτίνεθ, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (69’ Μάντζης), Κίκε (46’ Νικόλτσης), Κουρέλλας, Σελινιωτάκης, Μίλιτς, Γκούμας, Στογιάνοφ (77’ Θέος)

Διαιτητής:Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί:Χ. Τίκας (Καρδίτσας), Μανασής (Τρικάλων)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης):Γουναρίδης, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Τεγούσης, Βαφέας, Θεοδωρίδης (46’ Τάι), Χατζής (75’ Τριανταφυλλάκος), Γκέσιος, Πάτο, Ουνγιαλίδης (62’ Μέρντοβιτς), Φιλίπε.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς):Ψύχος, Κυριαζόπουλος (79’ Σιάννης), Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Τζέφερσον Νταμιάο (56’ Ντάγκρας), Πλαβούκος, Λύρας (75’ Μάρτινς), Ζαχαρός.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χατζηνάκος, Κουβαλάκης (Δράμας)

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Καρτσαμπάς, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λώττας (74’ Ηλιόπουλος), Μπουντόπουλος (60’ Φράγκος), Ροβίθης (87' Οικονομόπουλος), Αναστασάκος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός, Αρναούτογλου, Τσούπρος, Κολόκας, Σιλιγαρδάκης (78' Κασνέτση), Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης (70' Κωνσταντινίδης), Μπρέμπος (50’ Ζέλιος), Νίασον, Πρίντεμπς.

Διαιτητής: Περράκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δεληθοδωρής (Αθηνών), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:


Σάββατο (1/4)

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-2 (53' Τσιμίκας - 20' Περογαμβράκης, 31' Σιατραβάνης)

Κυριακή (2/4)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλονή 1-0 (87' Βουκομάνοβιτς)

ΑΟΧ - Άρης 0-2 (63' Καπνίδης, 71' πεν. Τάτος)

Παναιγιάλειος - ΟΦΗ 0-3 (7' Μάνος, 17' Βουό, 63' Χαντί)

Καλλιθέα - Λαμία 0-1 (67' πεν. Βασιλόγιαννης)

Σπάρτη - Πανελευσινιακός 1-0 (2' Σιώπης)

Αγροτικός Αστέρας - Αχαρναϊκός 0-1 (72' Λύρας)

Αιγινιακός - Κισσαμικός 2-0 (37' Ζούρκος, 81' Τσολακίδης)

Πανθρακικός - ΑΟ Τρίκαλα 0-3 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 62

2. Λαμία 59

................................................

3. Άρης 53

4. ΟΦΗ 48

5. Τρίκαλα 46

6. Αγροτικός Αστέρας 37

7. Σπάρτη 36

8. Πανσερραϊκός 33

9. Παναιγιάλειος 33

10. Αν. Καρδίτσας 28

11. ΑΟΧ 27

12. Κισσαμικός 26

13. Αχαρναϊκός 26

14. Καλλιθέα 21

................................................

15. Αιγινιακός 21

16. Καλλονή 19

17. Πανελευσινιακός 14

18. Πανθρακικός -6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25Η)

Σάββατο (8/4)

ΟΦΗ - Αγροτικός Αστέρας (15.00, ΕΡΤ3)

Κυριακή (9/4)

Λαμία - Παναιγιάλειος (15.00, ΕΡΤ3)

Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός (16.00)

Άρης - Καλλιθέα (16.00)

Τρίκαλα - Σπάρτη (16.00)

Πανελευσινιακός - Αναγέννηση Καρδίτσας (16.00)

Καλλονή - Αγινιακός (16.00)

Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός (16.00)

ΑΟΧ - Πανθρακικός (3-0 α.α.)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ