FOOTBALL LEAGUE

Νίκη με άγχος η Λαμία, ανέβηκε 4ος ο ΟΦΗ

Νίκη με άγχος η Λαμία, ανέβηκε 4ος ο ΟΦΗ
Πανελευσινιακός, Πανσερραϊκός EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού, έκανε το "εννιά στα εννιά" στη Φθιώτιδα και βαδίζει χέρι - χέρι με τον Απόλλωνα στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League. Ο ΟΦΗ 2-0 τον Κισσαμικό, ανέβηκε στην 4η θέση. Ξέσπασαν τα Τρίκαλα στον Αγροτικό.

Μαζί βαδίζουν στην κορυφή της Stoiximan.gr Football League Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. Η ομάδα της Φθιώτιδας, μία μέρα μετά την επικράτηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" στο Ελ Πάσο επί της Καλλιθέας, προχώρησε με τρίποντο και αυτή. Υποδέχτηκε στο ΔΑΚ τον Αιγινιακό και παρότι αγχώθηκε, εντέλει νίκησε με 2-1.

Αυτή ήταν η ένατη νίκη των Φθιωτών στην έδρα τους σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ το τέρμα του Γκατσολάρι ήταν μόλις το 5ο που δέχεται εφέτος το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ στο πρωτάθλημα. Το σκορ για τους νικητές είχε ανοίξει στο 17'ο Βάντερσον, ενώ στο 31' ο Τζόκιτς έκανε το 2-0. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας, που παλεύει για την παραμονή, μείωσε στο 68' με τον Γκατσολάρι, αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Έμεινε σε τροχιά υποβιβασμού και αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα παιχνίδια. Τελευταία φορά που είχε γευτεί τη χαρά τριπόντου ήταν στις 8 Ιανουαρίου, στο 0-1 επί του Πανελευσινιακού. Ο Άρης είναι τρίτος στη βαθμολογία και στο -8, μετά το εύκολο 3-0 σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο ΟΦΗ ανέβηκε στην 4η θέση μετά το 2-0 στο Γεντί Κουλέ επί του Κισσαμικού. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική επικράτηση για την ομάδα του Ηρακλείου, ύστερα από τις νίκες με Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακό. Ελλείψει του τραυματία βασικού επιθετικού, Πατρίκ Βουό, ο Δημήτρης Μάνος τα κατάφερε περίφημα. Σημείωσε δύο τέρματα, στο 45' και στο 70', και οδήγησε στο τρίποντο την ομάδα του. Στο 89' ο Κισσαμικός είχε δοκάρι με τον Βλάχο.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα ξέσπασαν σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα. Τον συνέτριψαν με 3-0 στη Θεσσαλία και τον έριξαν στην 5η θέση. Ο ΑΟΤ προερχόταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα, επέστρεψαν στις επιτυχίες, χάρη στα γκολ των Μουμίν (29') και Κουσκουνά (37', 62'). Η ομάδα του Ευόσμου περνά περίοδο κρίσης, μένοντας χωρίς νίκη για τέσσερα διαδοχικά ματς.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΑΟΧ, υπό το βλέμμα του νέου τους προπονητή, Νίκου Παντέλη, αλλά και χωρίς τους οργανωμένους που ξεκλινησαν αποχή, επικράτησαν 1-0 του Παναιγιάλειου στην Κρήτη και άφησαν πίσω τις δύο απανωτές ήττες. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Θόδωρο Γκάτζιο οι "μπλε" πήραν το τρίποντο, με το γκολ που πέτυχε με σουτ στο 34' ο Βαρούχας, έπειτα από συνεργασία τον Βακενβάι και Σταματή. Η «Μαύρη Θύελλα» παραμένει χωρίς «διπλό» εδώ και 10 μήνες, ενώ η ομάδα των Χανίων εδραιώθηκε πλέον στην 9η θέση, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Ο Πανσερραϊκός με γκολ του Ρούτση στο 89ο λεπτό πήρε το "διπλό" στην Ελευσίνα επί του Πανελευσινιακού με 1-0 και περιόρισε ακόμη περισσότερο τις ελπίδες των «σταχυοφόρων»για παραμονή. Το γκολ σημειώθηκε όταν ο Φουσού έκλεψε τη μπάλα, έδωσε στον Ρούτση και αυτός με σουτ δεν άφησε αναξιοποίητη την ευκαιρία. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη των "λιονταριών", με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να μένει στην τελευταία θέση με εννέα βαθμούς.

Νίκη με άγχος η Λαμία, ανέβηκε 4ος ο ΟΦΗ
EUROKINISSI SPORTS

Σπουδαία επιτυχία για την Καλλονή, η οποία πανηγύρισε στην έδρα της την τρίτη σερί νίκη. Θύμα της ο Αχαρναϊκός, που γνώρισε την ήττα με 2-1. Το 1-0 για την ομάδα της Λέσβου έκανε ο Σισέ στο 45’. Η ΑΕΛΚ δέχτηκε την ισοφάριση με τον Μεζίνι στο 53’, όμως αντέδρασε γρήγορα και τελικά νίκησε με σκόρερ τον Σοφιάνη στο 55’. Οι νησιώτες συνεχίζουν να διατηρούν ελπίδες παραμονής, αφού έφτασαν την 15η θέση με 15 βαθμούς. Από την άλλη, ο Αχαρναϊκός γνώρισε την 6η διαδοχική ήττα μακριά από το Μενίδι.

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÁÉÃÉÍÉÁÊÏÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος, Μιλοσάβλιεφ (41' λ.τ. Πάγκαλος), Χαντί (62' Μητρόπουλος), Μάνος, Πουρτουλίδης, Κομεσίδης (80' Νάστος), Κιάσσος, Μπόατεγκ, Ράντι.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γκούμας(84' Ψιάνος), Κουρέλλας, Μίλιτς, Σεληνιωτάκης, Γιαλούσης, Τιάνγκο (80' Βλάχος), Παντελάκης, Μαρτίνες, Νικόλτσης (65' Πονκόνγκ, Τσερκέζος.

Διαιτητής: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θοδωρής Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Λάσκαρης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βαρούχας (63' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος (90'+3' Θεολόγου), Σταματής (90'+1' Γεωργακόπουλος), Βανκεβάι.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρέλλας (76' Γκούφας), Μωυσίδης (45' λ.τρ. Παναγιώτου), Μπούζας, Καζναφέρης, Τρίγκας (86' Βουτσιώτης), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Ξόμπλιος.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Γαρεφαλάκης, Μαυρουδής (Ηρακλείου)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ρότσα (87’ Αυγενικού), Τζόκιτς, Όμο, Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (79’ Καραγιάννης), Ντουρμισάι (77’ Τσούκαλος)

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος):Τόλιος, Λιόλιος, Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου (70’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τοπαλίδης, Μήλιος, Γιοσανγκίμ (83’ Κυριλλίδης), Μουκίδης, Γκατσολάρι, Σκραπάρας (63’ Ζγκούρη), Φασίδης.

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Κουρέντας, Τζάνης (Τρικάλων)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Μουμίν, Ρομπέρ (64’ Καμπλιώνης), Μπαλμπόα (77’ Καρρίκι), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Αρναρέλλης (83’ Γιαννιτσάνης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Βαρδάκης): Γουναρίδης, Τεγούσης, Κουκόλης, Χατζής, Πάτο (69’ Αργυρίου), Βουτσιάς, Μέρντοβιτς, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (75’ Γκέσιος), Τριανταφυλλάκος, Γκότοβος

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)

Βοηθοί: Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Άρης (Α. Σκέντζος - Π. Μελισσάς): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, (44' λ. τρ. Ραούλ Μπράβο), Πίτου Γκαρσία, Ντούνης, Παυλίδης (82' Παυλίδης), Καπνίδης, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς (59' Ρόβας).

Aναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Μάγγος):Πρίφτη, Ζδράβος, Μπλέντι (63' Υφαντής), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα, Τσιλούλης, Τζέκος (56' Ντιατά), Μπιτέλης, Κρητικός (51' Καραγιάννης)

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Καμπερίδης, Μηνιαδάκης (Καβάλας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Γραικός (83' Αγγελούδης), Αρναούτογλου, Κολόκας, Καμπούρης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Νίασον (90' Τσούπρος), Πρίντμπς, Ακούζιε (63' Μουστάκης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας (92' Τάντιτς), Ρούτσης (89' Παπατζίκος), Κάκκο (75' Σιάκκας), Γκούρτσας.

Διαιτητής: Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Βοηθοί: Δεληθοδωρής (Αθηνών), Ψαρρής (Ζακύνθου)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Παπαδόπουλος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής (71΄Σβόγιτς), Λίταινας, Λαμπράκης, Σισέ (78’ Αγριμάκης), Σοφιάνης (84’ Γιώργου)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς):Ψύχος, Σωτηράκος, Αναστασίου, Καραντασιάδης (46’ Κυριαζόπουλος), Ζαχαρός (46’ Μεζίνι), Τσεμπερίδης, Παπατόλιος (73’ Μαρσελίνο), Σιάννης, Τζέφερσον, Ντάγκρας, Πλαβούκος.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Λυμπερόπουλος, Δέτση (Αθηνών)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο 25/2

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης 1-2(62' Μπέλης - 25' Μπαρτολίνι, 86' Περογαμβράκης)

Κυριακή 26/2

Χανιά - Παναιγιάλειος 1-0 (34' Βαρούχας)

Άρης - Αν. Καρδίτσας 3-0 (1' Ντούνης, 33', 55' Παυλίδης)

Τρίκαλα - Αγροτικός Αστέρας 3-0 (29' Μουμίν, 37', 62' Κουσκουνάς)

Λαμία - Αιγινιακός 2-1 (17' Βάντερσον, 32' Τζόκιτς - 68' Γκατσολάρι)

Πανελευσινιακός - Πανσερραϊκός 0-1 (89' Ρούτσης)

ΟΦΗ - Κισσαμικός 2-0 (45', 70' Μάνος)

Καλλονή - Αχαρναϊκός 2-1 (45' Σισέ, 55' Σοφιάνης - 53' Μεζίνι)

Πανθρακικός - Σπάρτη 0-3 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Σμύρνης 46

2. Λαμία 46

................................................

3. Άρης 38

4. ΟΦΗ 33

5. Αγροτικός Αστέρας 30

6. Σπάρτη 28

7. ΑΟ Τρίκαλα 25 *

8. Πανσερραϊκός 25

9. ΑΟΧ 24 *

10. Παναιγιάλειος 23

11. Αχαρναϊκός 20

12. Καλλιθέα 19

13. Κισσαμικός 19 *

14. Αναγέννηση Καρδίτσας 16 *

................................................

15. Καλλονή 15

16. Αιγινιακός 12

17. Πανελευσινιακός 9

18. Πανθρακικός -6

* Ο εξ' αναβολής αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΟ Χανιά για τη 10η αγωνιστική θα γίνει στις 8 Μαρτίου.

** Ο εξ' αναβολής αγώνας Τρίκαλα - Κισσαμικός για την 11η αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19Η)

Σάββατο 4 Μαρτίου

Απόλλων - Σπάρτη (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Ριζούπολης)

Κυριακή 5 Μαρτίου

Παναιγιάλειος - Καλλιθέα (15:00, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αγροτικός Αστέρας - Χανιά (15:00, Γήπεδο «Δ. Κοντικάκης»)

Αιγινιακός - Άρης (15:00 ΕΡΤ3, «Γ. Παραλυκίδης»

Πανσερραϊκός - Τρίκαλα (15:00, Δημ. Σερρών)

Κισσαμικός - Λαμία (15:00)

Αχαρναϊκός - Πανελευσινιακός (15:00, Δημ. Αχαρνών)

Καλλονή - ΟΦΗ (15:00, Δημ. Στάδιο Μυτιλήνης)

Αν. Καρδίτσας - Πανθρακικός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ