FOOTBALL LEAGUE

Νίκη που έβαλε φωτιά

Νίκη που έβαλε φωτιά
INTIME SPORTS

Η Νίκη Βόλου με το γκολ του Τζιώρα πήρε το ντέρμπι του Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-0 και έβαλε φωτιά στα play-off της Football League.

Κασσιόπη, Αιγινιακός και Ψαχνά έκαμψαν εντός έδρας την αντίσταση των Χανίων του Φωστήρα και του Ηρακλή αντίστοιχα κάνοντας βήματα για την άνοδο.

Η Νίκη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι επεισοδιακό προς το τέλος του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε αλλεπάλληλες ευκαιρίες κυρίως με τον Μπρέσκα και τον Καπετάνο. Τα κρίσιμα σημεία του αγώνα ήταν ίσως η καλύτερη εμφάνιση του τερματοφύλακα της Νίκη Βόλου, Αποστολίδη, για την φετινή σεζόν και ο τραυματισμός του Καπετάνου που ήταν ο πιο κινητικός παίκτης των γηπεδούχων.

Σε ένα σημείο που ο Ολυμπιακός πίεζε ασφυκτικά, ήρθε η αντεπίθεση της Νίκης και το γκολ του Τζιώρα που έβαλε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου τους φιλοξενούμενους μπροστά.

Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε πάλι τον Ολυμπιακό να επιτίθεται και την Νίκη να αμύνεται. Πότε με τον Μπρέσκα, πότε με τον Μόνχε επισκεπτόταν ανά πολύ τακτά χρονικά διαστήματα την εστία της Νίκης αλλά πάντα υπήρχε ένας αμυντικός μπροστά από την γραμμή του τέρματος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασαν του παίκτες της Νίκης να φύγουν στα αποδυτήρια. Τελικά το παιχνίδι ξεκίνησε μετά την τρίλεπτη διακοπή και το 1-0 υπέρ της Νίκης ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη που έβαλε φωτιά
INTIME SPORTS

Στα...ψαχνά τον Ηρακλή

Στα Ψαχνά ο Ηρακλής των Ψαχνών αντιμετώπιζε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σε ένα παιχνίδι νευρικό και από τις δύο ομάδες καθώς ήθελαν μόνο τη νίκη δεδομένου ότι γνώριζαν τις νίκες της Κασσιόπης και του Αιγινιακού.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς γκολ και χωρίς ευκαιρίες στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και είχε δοκάρι με τον Λίμα είκοσι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Γηραιός είχε τις ευκαιρίες, όμως ο Ηρακλής των Ψαχνών είχε το γκολ με τον Κρητικό ένα λεπτό μετά την ευκαιρία του Λίμα να ανοίγει το σκορ.

Στο 76΄ο Πορτουλίδης φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, όμως τα Ψαχνά είχαν και πάλι την απάντηση έτοιμη και πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό από τους πανηγυρισμούς των Θεσσαλονικέων ο Μπουμάλ που ήταν κορυφαίος της ομάδας του και του γηπέδου εν γένει, έβαλε ξανά τα Ψαχνά μπροστά.

Με τη νίκη αυτή τα Ψαχνά θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για άνοδο, ενώ ο Ηρακλής μένει πίσω αν και το μίνι πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη καθώς είμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική του.

Νίκη που έβαλε φωτιά
INTIME SPORTS

Ο Σουάνης οδηγεί την Κασσιόπη

Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα δυσκολεύτηκε αρχικά απέναντι στα Χανιά που αμύνθηκαν πολύ καλά και δεν άφησαν χώρο στους γηπεδούχους.

Ο Μπαλντοβάλιεφ ήταν με διαφορά ο πιο κινητικός παίκτης για την γηπεδούχο ομάδα και μόνιμη απειλή για την φιλοξενούμενη. Η συμβολή του ήταν καταλυτική στο να λύσει η Κασσιόπη τον γόρδιο δεσμό της κρητικής άμυνας με τον Λιβεριανό Μπέριαν στο 41'.

Η Κασσιόπη άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε το πρώτο καθώς ο Σουάνης σημείωσε το 2-0 και έβαλε την γηπεδούχο μπροστά με προβάδισμα ασφαλείας.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης δεν άλλαξε τίποτα παρά την είσοδο του έμπειρου παίκτη της ομάδας των Χανίων, του Μαραγκουδάκη που απείλησε χωρίς όμως να βρει στόχο.

Νίκη που έβαλε φωτιά
INTIME SPORTS

Βήμα ανόδου από Αιγινιακό

Στο Αιγίνιο, η τοπική ομάδα τα βρήκε εξαιρετικά δύσκολα απέναντι στον Φωστήρα, που μπορεί να εντυπωσίασε με το εκπληκτικό come-back και την είσοδο στην τετράδα αλλά φαίνεται σιγά σιγά να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις τους.

Οι Κουτσοσπύρος και Μανθάνο είχαν αλλεπάλληλες ευκαιρίες και δοκάρια αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Την έβαλε ο Κουτσοσπύρος στο 55' και μετά το γκολ το έργο του Αιγινιακού έγινε ακόμη πιο εύκολο καθώς ο Φωστήρας έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Νίκη που έβαλε φωτιά
INTIME SPORTS

Κασσιόπη - Χανιά 2-0 (41' Μπεριάν, 46' Σουάνης)

Αιγινιακός - Φωστήρας 1-0 (55' Κουτσοσπύρος)

Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής Θεσσαλονίκης 2-1 (57' Κρητικός, 77' Μπουμάλ / 76' Πορτουλίδης)

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 0-1 (45' Τζιώρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ (78' Ιωάννου), Καπετάνος (43' Κατσίκης), Μπρέσκα, Δεινόπαπας (69' Μόνχε), Γκούρμα

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (83' Μπακάλης), Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Μανουσάκης (73' Μπιτσάκος), Ακασού, Ισαάκ (79' Ρονκάτο), Ανιέτε, Σοϊλέδης, Τζιώρας

Ηρακλής Ψαχνών (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61' Οχάντζα), Τσιμότζι, Πατσατζόγλου, Γκμπαγκουϊντί (86' Τσούτσης), Μπουμάλ (80' Νικολόπουλος), Κρητικός

Ηρακλής (Γκιγιέρμο Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας (88' Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (83' Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (71' Ματσούκας), Ζάχορα

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμεζ, Ραπτάκης, Βενέτης, Κουτσόπουλος, Ζορμπάς (74' Σίκιμιτς), Μαραγκός, Καραδέμητρος (61' Ανδρεόπουλος), Σουάνης (81' Κόντος), Μπαλντοβαλίεφ, Μπεριάν.

Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (78' Ζντράκοβιτς), Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Καμπλιώνης, Σκάρος (52' Μαραγκουδάκης), Βασιλόγιαννης (61' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος.

Αιγινιακός (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (77' Πέντα), Μανζάνο (89' Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

Φωστήρας (Τ. Ματάισεν): Γιαννιώτης, Γκίνο (85' Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58' Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.

H βαθμολογία:

1.Κασσιόπη 9

2. Ολυμπιακός Βόλου 9

3. Αιγινιακός 6

4.Ηρακλής Ψαχνών 6

5. Νίκη Βόλου 5

6. Ηρακλής 3

7.Χανιά 1

8. Φωστήρας 0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ