FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας

FOOTBALL LEAGUE / ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
(EUROKINISSI SPORTS/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΙΑΡΑΣ)
Τρίκαλα, Κουσκουνάς, Ρομπέρ EUROKINISSI SPORTS

Οι Θεσσαλοί νίκησαν τους Κρητικούς. Ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 3-1 του Κισσαμικού, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας επιβλήθηκε 2-0 του ΑΟ Χανιά, σε εξ' αναβολής αγώνες στη Stoiximan.gr Football League.

Με ηγέτη τον Νίκο Κουσκουνά, ο οποίος σημείωσε ιστορικό χατ τρικ, ο ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε 3-1 του Κισσαμικού σε εξ αναβολής αγώνα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, σε εξ' αναβολής ματς για τη 10η αγωνιστική, έριξε στο καναβάτσο με 2-0 τον ΑΟ Χανιά.

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 3-1

Τρίτη διαδοχική νίκη στη Stoiximan.gr Football League για τον ΑΟ Τρίκαλα, ο οποίος την Τετάρτη (8/3) επιβλήθηκε του Κισσαμικού με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Θεσσαλούς ήταν ο επιθετικός Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος σημείωσε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του στη δεύτερη κατηγορία, στην οποία έχει σημειώσει συνολικά 29 γκολ τα χρόνια που παίζει σε αυτή, ενώ μπήκε στη δεκάδα των σκόρερ των "κυανέρυθρων" στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Το 1-0 έγινε στο 12', όταν από σέντρα του Γκόλια, ο Κουσκουνάς με προβολή άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 30' οι Κρητικοί ισοφάρισαν σε 1-1. Ο τερματοφύλακας Αποστολίδης προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Μίλιτς, αλλά ο Σέρβος έκλεψε τη μπάλα και σκόραρε. Προτού ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, ο ΑΟΤ πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Γκόλιας στο 45' έβγαλε σέντρα, ο Κουσκουνάς έκανε την προβολή, νικήθηκε από τον Πολίτη, αλλά πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 55' ο Κορίνθιος φορ έφτασε στο χατ τρικ με πλασέ, γράφοντας το τελικό 3-1. Προς το τέλος, μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να σημειώσει και τέταρτο γκολ, αλλά αστόχησε με κεφαλιά.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (81' Αρναρέλλης), Ρομπέρ (85' Νταμαού), Μπαλμπόα (65' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Κουρέλλας, Τσοντάκης, Γιαλούσης, Μπουγαΐδης, Ψιάνος, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα (68' Νικόλτσης), Ν' Γκουέμ (73' Μαρτίνεθ), Μάντζης (79' Θέος), Μίλιτς.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Χ. Παπαδόπουλος (Κοζάνης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ 2-0

Ύστερα από τρεις απανωτές ήττες (δεν υπολογίζεται το τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό), η Αναγέννηση Καρδίτσας επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ΑΣΑ επικράτησε 2-0 του ΑΟ Χανιά και κέρδισε έδαφος στη βαθμολογία. Μόλις στο 5', ο Φώτης Κισκαμπάνης άνοιξε το σκορ για τους "κιτρινόμαυρους" με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπλέντι. Στο 50ό λεπτό, ο Κρητικός εκτέλεσε κόρνερ, ο Λάσκαρης ακούμπησε τελευταίος τη μπάλα και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ - ×ÁÍÉÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο 65' οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν και σε τρίτο τέρμα. Ο Ντιατά πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά από πολύ πλάγια το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια η μπλόκαρε ο Αθανασίου. Οι Κρητικοί του Νίκου Παντέλη υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα, ύστερα από αυτή που προηγήθηκε με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (52' Καραγιάννης), Δημόπουλος, Μάιγκα (46' Τζέκος), Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Σμίλτος (75' Χαλκιαδάκης), Κρητικός, Ντιατά, Μπιτέλης, Μπλέντι.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Αθανασίου, Κοζάκης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Μηλιώτης, Αφράτης (46' Δρίζης), Λάσκαρης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βανκεβάι, Τσουκάνης (87' Μέρο).

Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών)

Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 49

2. Λαμία 49

................................................

3. Άρης 41

4. ΟΦΗ 36

5. Αγροτικός Αστέρας 33

6. ΑΟ Τρίκαλα 31

7. Σπάρτη 28

8. Παναιγιάλειος 26

9. Πανσερραϊκός 25

10. ΑΟΧ 24

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 22

12. Αχαρναϊκός 21

13. Καλλιθέα 19

14. Κισσαμικός 19

................................................

15. Καλλονή 15

16. Αιγινιακός 12

17. Πανελευσινιακός 10

18. Πανθρακικός -6

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ