FOOTBALL LEAGUE

Νίκες για Ηρακλή, Απόλλωνα στην αυλαία των play off

Νίκες για Ηρακλή, Απόλλωνα στην αυλαία των play off
Ηρακλής, πανηγυρικό INTIME SPORTS

Άλωσε και το Αλκαζάρ ο Ηρακλής στην τελευταία αγωνιστική των play off της Football League, επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΛ. Σοβαρός ο Απόλλων Σμύρνης, νίκησε 2-0 την Παναχαϊκή και έκλεισε με ψηλά το κεφάλι τη σεζόν.

Η 10η και τελευταία αγωνιστική των play off της Football League ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10/6). Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις, μια και ΑΕΚ και Ηρακλής είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό τους στη Superleague. Ο Απόλλων άφησε πίσω τους επτά βαθμούς την ΑΕΛ, κατακτώντας την 3η θέση.

Με... φόρα από την εξασφάλιση της ανόδου ο Ηρακλής, ο οποίος πήγε στο Αλκαζάρ και νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ. Μόλις στο 11' ο Γηραιός άνοιξε το σκορ, με τον μόνιμο σκόρερ του, τον Λουκίνα! Ο Σαραμαντάς έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Τσιλιανίδη, αυτός στον Λουκίνα, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε πέντε λεπτά. Ο Τσιλιανίδης με ακόμη μια τελική πάσα έβγαλε τον Κάσσο πλάγια δεξιά στην περιοχή και εκείνος με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα, με τον Αποστολίδη να αιφνιδιάζεται.

Στη Ριζούπολη ο Απόλλων μπορεί να μην ήταν καλός στο πρώτο μέρος με την ΑΕΛ, αλλά στο δεύτερο έπαιξε με σοβαρότητα και... ευστοχία. Στο 63' η εκτέλεση φάουλ του Άρσιτς, αφού πρώτα ξεγέλασε τον Παπαδόπουλο, κατέληξε στα δίχτυα, ενώ το 2-0 σημειώθηκε στο 81', όταν από πάσα του Σουάνη το σουτ του Ανγκούλο δεν άφγσε περιθώρια στον γκολκίπερ της ομάδας της Πάτρας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ (Α. Βοσνιάδης): Ταΐρης, Χατζηζήσης, Λίτσης (11' λ. τρ. Χατζής), Κοτσώνης, Πινέιρο, Ηρακλής, Καραδέμητρος, Σουάνης, Βάντερσον (79' Φουκαράς), Μπαμ Μπαμ (45'+5' Άρσιτς), Ανγκούλο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. Σπανός): Παπαδόπουλος, Χαρτσιάς (82' Πατινιώτης), Κοντοχρήστος, Κάργας, Μασούρας, Καρβουνιάρης, Γκαντιάγκα (21' λ. τρ. Αναστασόπουλος), Τρίγκας, Στεργίδης (74' Χούσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Καρανίκας, Κουρτεσιώτης (46' Μουλόπουλος), Δεληζήσης (77' Σταθάκης), Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Ριμπέιρο (46' Λύρας), Πίντο, Κορέιρα Σίλβα, Μπόγιοβιτς

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης (64' Τσότρας), Πασάς (85' Καλφούντζος), Τσιλιανίδης, Τόσκας (67' Στεφανίδης), Κυριακίδης, Κάσσος, Λουκίνας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (68' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Καρράς (65' Ρόκας), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Θέος, Διαμαντόπουλος (82' Σκοπελίτης).

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Π. Ντούνης, Σβάρνας (56' Κορδέρο), Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Γροντής (62' Μ. Ντούνης), Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ρόβας, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Ντακόλ (70' Κρισάντους).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAY OFF

Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή 2-0 (63' Άρσιτς, 81' Ανγκούλο)

ΑΕΛ - Ηρακλής 0-2 (11' Λουκίνας, 16' Κάσσος)

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0 (49' Διαμαντόπουλος)

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

1. ΑΕΚ 28

2. Ηρακλής 26

....................................

3. Απόλλων Σμύρνης 20

4. ΑΕΛ 13

5. Ολυμπιακός Βόλου 10

6. Παναχαϊκή 5

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ