FOOTBALL LEAGUE

Νέα δικαίωση Πανελευσινιακού για την "υπόθεση δωροδοκίας"

Νέα δικαίωση Πανελευσινιακού για την "υπόθεση δωροδοκίας"
Δημόπουλος, Πανελευσινιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την Επιτροπή Εφέσεων, η ΠΑΕ Πανελευσινιακός δικαιώθηκε και από το Διαιτητικό Δικαστήριο μετά την προσφυγή της Ζακύνθου σχετικά με την "υπόθεση δωροδοκίας" του ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Ζακύνθου σχετικά με την "υπόθεση δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλου από τον Πανελευσινιακό". Η ομάδα του Ιονίου κυνήγησε την υπόθεση προκειμένου να δικαιωθεί και να πάρει τη θέση της Ελευσίνας στη Football League της νέας σεζόν (βαθμολογικά η Ζάκυνθος είχε υποβιβαστεί).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανελευσινιακός είχε αθωωθεί και από την Εφέσεων για το ίδιο θέμα, με το Διαιτητικό τώρα να απορρίπτει ως απαράδεκτη την προσφυγή των «κυανοκίτρινων». Στην υπερασπιστική της γραμμή η ΠΑΕ Πανελευσινιακός υποστήριξε ότι η Ζάκυνθος δεν είχε έννομο συμφέρον, γιατί δεν είχε υποστεί ουδεμία βλάβη από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση. Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ