Νέα δικαίωση Πανελευσινιακού για την υπόθεση δωροδοκίας - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Νέα δικαίωση Πανελευσινιακού για την "υπόθεση δωροδοκίας"

Δημόπουλος, Πανελευσινιακός

Νέα δικαίωση Πανελευσινιακού για την "υπόθεση δωροδοκίας"

Μετά την Επιτροπή Εφέσεων, η ΠΑΕ Πανελευσινιακός δικαιώθηκε και από το Διαιτητικό Δικαστήριο μετά την προσφυγή της Ζακύνθου σχετικά με την "υπόθεση δωροδοκίας" του ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλου.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Ζακύνθου σχετικά με την "υπόθεση δωροδοκίας του ποδοσφαιριστή Λαμπρόπουλου από τον Πανελευσινιακό". Η ομάδα του Ιονίου κυνήγησε την υπόθεση προκειμένου να δικαιωθεί και να πάρει τη θέση της Ελευσίνας στη Football League της νέας σεζόν (βαθμολογικά η Ζάκυνθος είχε υποβιβαστεί).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανελευσινιακός είχε αθωωθεί και από την Εφέσεων για το ίδιο θέμα, με το Διαιτητικό τώρα να απορρίπτει ως απαράδεκτη την προσφυγή των «κυανοκίτρινων». Στην υπερασπιστική της γραμμή η ΠΑΕ Πανελευσινιακός υποστήριξε ότι η Ζάκυνθος δεν είχε έννομο συμφέρον, γιατί δεν είχε υποστεί ουδεμία βλάβη από τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση. Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την κρινόμενη προσφυγή της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΑΠΣ, κατά 1) της ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, 2) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ, της υπ’ αρ. 91/2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων. Απορρίπτει ως απαράδεκτη την κρινόμενη προσφυγή και το δικόγραφο της συμπλήρωσης έφεσης-προσφυγής-πρόσθετων λόγων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού ποδοσφαιριστή  

Photo credits: Action Images

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24