FOOTBALL LEAGUE

Νέα δήλωση αποχώρησης Παπαϊωάννου από Λαμία

Νέα δήλωση αποχώρησης Παπαϊωάννου από Λαμία
Παπαϊωάννου

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ότι αφήνει τη Λαμία και πως αναζητά το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στη θέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. Τι ανέφερε για τον Μπάμπη Τεννέ και το μέλλον της ομάδας της Φθιώτιδας.

Αποχωρεί από τη Λαμία ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι αναζητά τον αντικαταστάτη του, τον οποίο θα στηρίξει. Για τον προπονητή Τεννέ ανέφερε πως θα είναι φίλος.

Η δήλωσή του: ''Αγαπητοί φίλαθλοι του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση να προχωρήσω στην αναζήτηση νέου προσώπου το οποίο θα αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μου και θα "τρέξει" την ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Πολλοί λόγοι με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση και ιδιαίτερα προσωπικοί. Αυτά τα 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί μεγάλες χαρές αλλά και λύπες. Υπηρέτησα την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις. Αισθάνομαι ότι έκανα τα μέγιστα για να πηγαίνει αυτή πάντα μπροστά. Εγώ θα συνεχίσω να είμαι αγνός φίλαθλος. Θα στηρίξω τον επενδυτή που θα βρεθεί. Δεν θα υποσκάπτω το μέλλον της ομάδας. Θα σέβομαι τα χρήματα που θα βάζει. Δεν θα προσπαθώ να δηλητηριάζω την ομάδα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδία μου για την συμπαράσταση που μου δείξατε.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και να τονίσω ότι όσες φορές και να χρειαζόταν να κάνω επιλογή προπονητή, αυτός θα ήταν ο Μπάμπης Τεννές, παρόλο που κάποια δημοσιεύματα ήθελαν να τονίζουν μόνο τις μεταξύ μας διαφορές. Ο Τεννές για μένα είναι και θα είναι φίλος μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ομάδα και όλους όσοι βοήθησαν ώστε η ΛΑΜΙΑ να είναι πλέον μια υπολογίσιμη ομάδα στη Football League''.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παπαϊωάννου δηλώνει ότι αποχωρεί από τη Λαμία. Το ίδιο είχε κάνει και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ