FOOTBALL LEAGUE

Νέα απώλεια για τη Λαμία, 1-0 τα Τρίκαλα με Γιαννιτσάνη

FOOTBALL LEAGUE // ÁÏ ÔÑÉÊÁËÁ - ËÁÌÉÁ
(EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
Τρίκαλα EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 τη Λαμία και έφτασαν έτσι στην έκτη διαδοχική επικράτηση στη Stoiximan.gr Football League. Δεύτερη σερί εκτός έδρας απώλεια για τους Φθιωτούς. Ο ΟΦΗ 2-0 τα Χανιά, άλμα παραμονής η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Έκτη σερί νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα στη Stoiximan.gr Football League. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 1-0 της Λαμίας εντός έδρας και υποχρέωσαν τους Φθιωτούς στην τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά και στη δεύτερη σερί εκτός έδρας απώλεια. Πλέον, το τρίποντο (4-0) του Άρη επί του Πανελευσινιακού βάζει "φωτιά" στην κορυφή και δίνει νέο ενδιαφέρον στη βαθμολογία.

Το γκολ της νίκης για τα Τρίκαλα σημείωσε στο 3' με πέναλτι ο Γιαννιτσάνης. Ο Κοτσώνης είχε γκρεμίσει τον Κουσκουνά στο 1ο λεπτό, καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών και ο επιθετικός του ΑΟΤ έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα. Επρόκειτο για ένα πολύ δυνατό ματς, με αρκετές κίτρινες κάρτες, αλλά και αμφισβητούμενες φάσεις.

FOOTBALL LEAGUE // ÁÏ ÔÑÉÊÁËÁ - ËÁÌÉÁ
(EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ)
FOOTBALL LEAGUE // ÁÏ ÔÑÉÊÁËÁ - ËÁÌÉÁ (EUROKINISSI SPORTS/ÈÁÍÁÓÇÓ ÊÁËËÉÁÑÁÓ) EUROKINISSI SPORTS

Τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπλάζιτς στον Στεφάνοβιτς στο 43', ενώ η Λαμία ζήτησε πέναλτι στο 57' για χέρι του Λεάντρο στο σουτ του Βασιλόγιαννη. Ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, αφού στο 90'+4' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Στεφάνοβιτς, που ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα.

Ο ΟΦΗ μετά την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, κλήθηκε να πάρει τρίποντο στα Περιβόλια, στα Χανιά, απέναντι στον ΑΟΧ. Ο Ζέρης στο 40' ανέτρεψε τον Βουό και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 1-0. Στο 90΄ο Βουό πλάσαρε εύστοχα έπειτα από σέντρα του Μάνου για το τελικό 2-0.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (ξεκίνησε στις 14.00), Σπάρτη και Κισσαμικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Λακωνία. Κορυφαίος του αγώνα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Νίκος Μελίσσας, ο οποίος στο δεύτερο μέρος κράτησε την εστία του απαραβίαστη. Ο βαθμός για τον Κισσαμικό είναι έτσι κι αλλιώς σημαντικός.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πέτυχε τρίποντο... παραμονής. Στο 33' ο Τσιλούλης άνοιξε το σκορ απέναντι στον Αιγινιακό, ο οποίος ωστόσο βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 1-1 χάρη σε τέρμα του Φασίδη στο 51'. Οι Θεσσαλοί βρήκαν απάντηση στο γκολ της ομάδας της βόρειας Πιερίας. Ο Δημόπουλος σέντραρε και ο Ντιατά με κεφαλιά νίκησε τον Τόλιο στο 59'.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
FOOTBALL LEAGUE / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιγιάλειος διατήρησε το εντός έδρας αήττητο για εφέτος. Έμεινε στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό, παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0. Οι Σερραίοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 30΄με τον Κανούλα, με τους Αιγιώτες να απαντούν στο 57' με τον Σκαρτσίλα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 97' λόγω των πολλών διακοπών που υπήρξαν και οι οποίες προκάλεσαν τις διαμαρτυρίες του Παναιγιαλείου.

Στο Ελ Πάσο το παιχνίδι Καλλιθέα - Αχαρναϊκός δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν την έδρα τους, παρότι είχαν καλά διαστήματα. Το 1-0 είχε κάνει με πέναλτι ο Κρεββατάς στο 23' (χέρι του Σωτηράκου σε σέντρα του Λεβέντη). Οι Μενιδιάτες με τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα έφτασαν στην ισοφάριση στο 40' με κεφαλιά του Πλαβούκου από ασίστ του Καραντασιάδη.

FOOTBALL LEAGUE /   ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου):Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Λώττας (86’ Οικονομόπουλος), Ροβίθης (59’ Φράγκος), Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος (64’ Αναστασόπουλος), Αναστασάκος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος):Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μπουγαΐδης (28’ λ.τ. Γκούμας), Παντελάκης, Μαρτίνεθ, Στογιάνοφ, Τιάγκο, Κίκε (73’ Μάντζης), Νικόλτσης (65’ Μίλιτς).

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Μεσσήνης (Αχαΐας), Χουλιάρας (Αιτ/νίας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (56' Σμίλτος), Χαλκιαδάκης (70' Καραγιάννης), Τσιλούλης, Ντιατά, Μπιτέλης, Κρητικός (77' Ντάνκουα).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πατράλης, Γιοσανγκίμ (46' Μουκίδης), Ζούρκος, Γκατσολάρι (36' Μπουρντουζάν), Ζγκούρη, Φασίδης (75' Μήλιος).

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Ριζογιάννης (87' λ. τρ. Μαχαμάτ), Ρομπέρ (64' Μπαϊκαρά), Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης (76' Μπαλμπόα).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης (59' Τσόβιτς), Ρότσα, Όμο, Μπλάζιτς Βασιλόγιαννης, Ματσούκας, Βάντερσον (74' Καραγιάννης).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Κωτούλας, Ζιγκερίδης (Σερρών)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα (67' Ντέμο), Νταγκεστάνι (86' Μωυσίδης), Στίκας, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Γκούφας (58' Βουτσιώτης)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ρίστιτς, Στέβιτς, Παπατζίκος, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Ρούτσης, Φούσου, Τσίμικας, Γκούρτσας (89' Τσούτσης), Κανούλας (65' Πόζογλου).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Πλάκας (Δυτ. Αττικής)

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Πίτου Γκαρσία (73’ Καπνίδης), Παυλίδης, Τάτος (66’ Ταυλαρίδης), Ντούνης (78’ Μιλούνοβιτς), Ντόγος, Ιλιτς

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Τσούπρος, Ζέλιος, Κορομηλάς (32’ λ.τρ. Καμπούρης), Αρναούτογλου, Κρισμάρεβιτς, Γραικός (53’ Στόγιος), Κασνέτση, Σέλμπι, Σταματάκης, Αγγελούδης (50’ Δημόπουλος).

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ(Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (70' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Κρεββατάς (72' Γουόρντεν), Μασέδο, Σμυρλής (56' Σταματάκος), Τσίπρας

AXAΡΝΑΪΚΟΣ(Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Μαρσελίνο (71' Τζέφερσον), Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ντάγκρας (90' Μεζίνι), Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Σταμούλης, Κυριαζόπουλος (49' Ζαχαρός), Πλαβούκος.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δόσκορης, Καραγιάννης (Φθιώτιδας)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Τετάρτη 22 Μαρτίου

Σπάρτη - Κισσαμικός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αιγινιακός 2-1 (33' Τσιλούλης, 59' Ντιατά - 51' Φασίδης)

Παναιγιάλειος - Πανσερραϊκός 1-1 (57' Σκαρτσίλας - 30' Κανούλας)

Καλλιθέα - Αχαρναϊκός 1-1 (23' πεν. Κρεββατάς - 40' Πλαβούκος)

Άρης - Πανελευσινιακός 4-0 (51' Τάτος, 56' Ίλιτς, 76' πεν. Καπνίδης, 83' Ταυλαρίδης )

Τρίκαλα - Λαμία 1-0 (3' πεν. Γιαννιτσάνης)

ΑΟ Χανιά - ΟΦΗ 0-2 (41' Πουρτουλίδης, 90' Βουό)

Πανθρακικός - Καλλονή 0-3 (α.α.)

Πέμπτη 23 Μαρτίου

Αγροτικός Αστέρας - Απόλλων Σμύρνης (15:00 ΕΡΤ3, «Δ. Κοντικάκης»)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 53

2. Λαμία 53

................................................

3. Άρης 50

4. ΟΦΗ 42

5. Τρίκαλα 40

6. Αγροτικός Αστέρας 37

7. Σπάρτη 32

8. Πανσερραϊκός 30

9. Παναιγιάλειος 29

10. ΑΟΧ 27

11. Αν. Καρδίτσας 25

12. Κισσαμικός 23

13. Αχαρναϊκός 22

14. Καλλιθέα 21

................................................

15. Αιγινιακός 18

16. Καλλονή 18

17. Πανελευσινιακός 11

18. Πανθρακικός -6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23Η)

Σάββατο 25 Μαρτίου

Λαμία - ΑΟ Χανιά (15.00, ΕΡΤ3)

Κυριακή 26 Μαρτίου

Τρίκαλα - Άρης (15.00, ΕΡΤ3)

ΟΦΗ - Καλλιθέα (15.00)

Απόλλων Σμύρνης - Αιγινιακός (15.00)

Καλλονή - Σπάρτη (15.00)

Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος (15.00)

Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00)

Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστέρας (15.00)

Πανελευσινιακός - Πανθρακικός (δεν θα διεξαχθεί)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ