FOOTBALL LEAGUE

Νέα αναβολή στη Football League και επικύρωση

Νέα αναβολή στη Football League και επικύρωση
Διοικητικό συμβούλιο, Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νέα αναβολή πήρε η έναρξη της Football League. Τα μέλη της προσανατολίζονται για πρεμιέρα στις 23 Οκτώβρη, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάει ακόμα πιο πίσω. Επικυρώθηκε η βαθμολογία, ένσταση η Ζάκυνθος.

Τέσσερις ώρες κράτησε το διοικητικό συμβούλιο της Football League που έγινε τη Δευτέρα (10/10). Δεν έχει αλλάξει τίποτα αναφορικά με τις προσπάθειες για εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης και χορηγών, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί νέα αναβολή στη σέντρα.

Ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16), λοιπόν, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αν και τα μέλη της προσανατολίζονται στο να γίνει αυτό στις 23 Οκτωβρίου, δίχως όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάει ακόμα πιο πίσω η πρεμιέρα.

Από εκεί και πέρα, στο Δ.Σ. επικυρώθηκε η βαθμολογία, αφού, όπως αναφέρθηκε, ο αστερίσκος αφορούσε μόνο στην υπόθεση Πανελευσινιακού - Λαμπρόπουλου, που ολοκληρώθηκε με τον Πανελευσινιακό να δικιώνεται. Βέβαια, η Ζάκυνθος αναμένεται να καταθέσει ένσταση κατά της επικύρωσης, αφού εκκρεμεί η καταγγελία της που αφορά στη μετοχική σύνθεση του Πανελευσινιακού. Η δικάσιμος για την υπόθεση αυτή έχει οριστεί για την Πέμπτη (13/10).

Η ανακοίνωση της Football League

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου, η Football League εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Εξελέγησαν ως εκπρόσωποι της Football League για την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016 οι κ.κ. Λεουτσάκος Λεωνίδας (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) με 18 ψήφους και Λεβεντογιάννης Αντώνης (ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) με 10 ψήφους. Ορίστηκε ως αντίκλητος του προέδρου ο κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

2. Επικυρώθηκε οριστικά η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και παραμένει οριστικά στην κατηγορία η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ».

Photo credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ