FOOTBALL LEAGUE

Μπουτζίκο ο Απόλλων, τέλος ο Ναγιάρ από την ΑΕΛ

Μπουτζίκο ο Απόλλων, τέλος ο Ναγιάρ από την ΑΕΛ
Ναγιάρ

Η πρωτοπόρος στη Football League ΑΕΛ έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Ναγιάρ. Ο δεύτερος στη βαθμολογία Απόλλων απέκτησε τον αριστερό μπακ Νίκο Μπουτζίκο.

Παρότι πήγε με περγαμηνές στην ΑΕΛ ο Σεμπαστιάν Ναγιάρ, τελικά ουδέποτε κατάφερε να βρει τον εαυτό του στην ομάδα του κάμπου. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους "βυσσινί", καθώς επήλθε συμφωνία σχετικά με την αποζημίωση του παίκτη.

Ο Ναγιάρ υπέπεσε δύο φορές σε πειθαρχικό παράπτωμα, οι σχέσεις του με τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές και συμφωνήθηκε να αποτελέσει παρελθόν. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Σεμπαστιάν Ναγιάρ να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του, το οποίο ήταν τριετούς διάρκειας, δεχόμενη την πρόταση του δικηγόρου του ποδοσφαιριστή κ. Καρπετόπουλου όσων αφορά το ύψος της αποζημίωσής του για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε διαφωνία. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εύχεται στον Σεμπαστιάν Ναγιάρ κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και στην οικογενειακή του ζωή".

Στον Απόλλωνα ο Μπουτζίκος

Εδώ και καιρό ο Απόλλων έψαχνε παίκτη να καλύψει το κενό που είχε παρατηρηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από τότε, δηλαδή, που ο Χρήστος Πιπίνης είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Ζακύνθου. Η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Νίκου Μπουτζίκου, ο οποίος υπέγραψε με την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Μπουτζίκο ο Απόλλων, τέλος ο Ναγιάρ από την ΑΕΛ
Μπουτζίκος (C) AMUZICA | DREAMSTIME.COM

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Μπουτζίκου. Ο γεννημένος στις 16/9/1989, αριστερός μπακ, αποδεσμεύθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Δόξα Δράμας και Παναιγιάλειο. Η μετεγγραφή του είναι εμπρόθεσμη καθώς λόγω των ειδικών συνθηκών που οδήγησαν στην αποδέσμευση του είχε επιπλέον χρονικό περιθώριο για να υπογράψει σε άλλη ομάδα".

Πήρε Βαϊσχάιμερ ο Πανελευσινιακός

Στην απόκτηση του 34χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού Γκιγιέρμε Βαϊσχάιμερ προχώρησε ο Πανελευσινιακός. Ο 34χρονος υπέγραψε στην ομάδα της Δυτικής Αττικής, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Μπουτζίκο ο Απόλλων, τέλος ο Ναγιάρ από την ΑΕΛ

Ο Βαϊσχάιμερ ανήκε στην Εσπορτίβο της πατρίδας του και στο παρελθόν έχει παίξει στην Κύπρο (Ομόνοια, Εθνικός Άχνας, Ερμής Αραδίππου, ΑΠΟΠ Κινύρας, Ατρόμητος Γεροσκή), στο Ισραήλ (Άχβα Αράμπα, Μακάμπι Χερζίλια), αλλά και σε πολλές ακόμα ομάδες της Βραζιλίας.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ