FOOTBALL LEAGUE

"Μπαμ" με Ντουντού θέλει η Λαμία

"Μπαμ" με Ντουντού θέλει η Λαμία
INTIME SPORTS

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση θέλει να προχωρήσει η Λαμία, περιμένοντας την απάντηση του πρώην διεθνούς Βραζιλιάνου μέσου του Ολυμπιακού, Ντουντού Σεαρένσε.

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Ντουντού Σεαρένσε, ετοιμάζεται για το τρίτο πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά για λογαριασμό της Λαμίας, την πρόταση της οποίας εξετάζει.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν κατάφερε πέρυσι να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League, ωστόσο ετοιμάζεται να επανέλθει δριμύτερη, την ερχόμενη σεζόν.

Εξάλλου, η διοίκηση της ομάδας είχε υποσχεθεί γενναίες μεταγραφικές προσθήκες. Και μία από αυτές είναι και ο 32χρονος πρώην διεθνής Βραζιλιάνος μέσο των Ολυμπιακού και ΟΦΗ, Ντουντού Σεαρένσε. Οι συζητήσεις είναι ακόμη σε εξέλιξη και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, είτε προς τη θετική είτε προς την αρνητική πλευρά.

Ο Ντουντού ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βιτόρια, πριν μετακομίσει στην Ιαπωνία και την Κασίβα Ρεϊσόλ. Το 2004 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ρεν, για να αγωνιστεί κατά σειρά σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ολυμπιακό, Ατλέτικο Μινέιρο, Γκοϊάς, ΟΦΗ, Μακαμπί Νετάνια και Φορταλέζα.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ