FOOTBALL LEAGUE

Μοιρασιά στη Ριζούπολη στο 91΄ για Απόλλωνα και Άρη

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Απόλλων, Άρης EUROKINISSI SPORTS

Απόλλων Σμύρνης και Άρης είχανε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο στη Ριζούπολη με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 91΄ σε 2-2 στο ντέρμπι κορυφής για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Απόλλων Σμύρνης και Άρης είχανε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο στη Ριζούπολη, από μία αποβολή στο δεύτερο ημίχρονο (σ.σ. για το Ντούνη στο 47΄ και τον Πετρόπουλο στο 95΄) και μοιράστηκαν από έναν βαθμό με το τελικό 2-2 στο ντέρμπι κορυφής για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Οι γηπεδούχοι μπορούνε να αισθάνονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του παιχνιδιού αφού βρέθηκαν να χάνουνε με 0-2 από το 32΄ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που χάσανε μεγάλη ευκαιρία για ένα σημαντικό τρίποντο.

Στο παιχνίδι ο Άρης είχε την πρώτη τελική στο 8΄ με το ασθενές σουτ του Παυλίδη κι ενώ από το 6΄ ο Ταυλαρίδης αγωνιζόταν με δεμένο το αριστερό του χέρι έχοντας υποστεί μία κάκωση στο μετακάρπιό του. Ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρώτη του ευκαιρία με την κεφαλιά του Μπαρτολίνι, που κέρδισε στον αέρα τον Ταυλαρίδη και τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Στο 14΄ ο Άρης πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Ίλιτς να ανοίγει το σκορ καθώς ο Ίλιτς αξιοποίησε την πάσα του Παυλίδη και τον Σέρβο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ταΐρη. Στο 19΄ ο Διούδης μπλόκαρε τη μπάλα μετά από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ από τα 30 μέτρα, όπως και με διπλή προσπάθεια από το σουτ του Σιατραβάνη.

Ο Άρης χτύπησε για δεύτερη φορά στο 32΄ με το γκολ από το Ντούνη μετά από ατομική προσπάθεια και προσποίησή του στον Μπαρτολίνι κέρδισε τον Ταΐρη για το 0-2. Στο 35΄ η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονέ πέρασε πολύ άουτ και στο 45΄ ψηλά άουτ από το σουτ του Μπαργκάν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με κόκκινη κάρτα για τον Άρη καθώς ο Ντούνης στο 47΄ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και στο 47΄ υπήρξε το δυνατό σουτ του Κονέ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο Απόλλων Σμύρνης έχοντας πλέον αριθμητικό πλεονέκτημα άσκησε πίεση και αφού στο 50΄ ο Σιατραβάνης είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι του Διούδη στο 53΄ ο Αλμπάνης μείωσε σε 1-2 με δυνατό του σουτ.

Στο 55΄ ο τερματοφύλακας έπεσε στην κλειστή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα από το σουτ του Διαμανατόπουλου, όπως και στο 60΄ από το σουτ του Κονέ ενώ στο 61΄ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 67΄ υποδείχθηκε λανθασμένα οφσάιντ ο Παυλίδης καθώς έφευγε κανονικά απέναντι στον Ταΐρη, και στο 69΄ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το σουτ του Μπαργκάν.

Στο 76΄ η μπάλα από το σουτ του Πετρόπουλου πέρασε ψηλά άουτ όπως και στο 89΄ από το δυνατό του Κονέ. Ο Απόλλωνας Σμύρνης όμως στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων στο 91΄ ισοφάρισε σε 2-2 με το σουτ του Ντάσιου στην κίνηση από τη σέντρα του Σιατραβάνη. Το 2-2 έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ αφού στο 94΄ ο Διούδης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ντάσιου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο 95΄ αποβλήθηκε ο Πετρόπουλος.

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα ο Απόλλωνας Σμύρνης κράτησε τη μοναξιά της κορυφής διατηρώντας τη διαφορά των 7 βαθμών από τον Άρη που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και παρέμεινε μεταξύ άλλων στο -4 και από τη 2η Λαμία. Μία απώλεια νίκης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που προς στιγμή δεν κλωνίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης της ΠΑΕ στο πρόσωπο του Νίκου Αναστόπουλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάντζιος):Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70΄ Ρομάνο), Ομπόντο (29΄ Πετρόπουλος), Κάσσος (46΄ Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Κονέ, Διαμαντόπουλος.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ρόβας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (52΄ Καράμπελας), Μπαργκάν (83΄Τάτος), Ντούνης, Ίλιτς (68΄ Ιντζίδης).

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ