FOOTBALL LEAGUE

Μέσω Livestream βλέπεις Παναιγιάλειο με 10 ευρώ το ματς

Μέσω Livestream βλέπεις Παναιγιάλειο με 10 ευρώ το ματς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιγιάλειος ανακοίνωσε τη συμφωνία του με εταιρεία που ασχολείται με livestream μεταδόσεις, έτσι ώστε να μπορούν οι φίλαθλοί του να βλέπουν τα εντός έδρας παιχνίδια. Αναμφίβολα μια αξιέπαινη κίνηση, αν και το κόστος είναι 10 ευρώ το ματς.

Μέσω Livestream μπορούν να βλέπουν τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναιγιάλειου οι φίλοι της ομάδας, αρχής γενομένης απ' αυτό με τα Χανιά για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σίγουρα μια αξιέπαινη κίνηση, διότι δεν υπάρχει ακόμα τηλεοπτική στέγη στη Football League και είναι σίγουρα μια καλή λύση για όσους δεν θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο.

Πριν δυο ημέρες (27/10), η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με εταιρεία που ασχολείται με livestream μεταδόσεις. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πάρει τα δικαιώματα και του ΟΦΗ, της Λαμία, του Πανσερραϊκού και της Αναγέννηση Καρδίτσας. Το "ηλεκτρονικό" εισιτήριο κοστίζει πάντως 10 ευρώ για όποιον αποφασίσει να παρακολουθήσει το ματς μέσω υπολογιστή, τάμπλετ ή του κινητού του.

Η αλήθεια είναι πως η τιμή είναι αρκετά "τσιμπημένη", αν σκεφτεί κάποιος πως ένα τέτοιο ποσό θα έδινε κάποιος για να πήγαινε στο γήπεδο. Βέβαια, δεν πάει όλο το ποσό στην ΠΑΕ, αφού τα 7 ευρώ πηγαίνουν στην ομάδα και τα 3 στην εταιρεία που παρέχει το Livestream.

Συγκρίνοντας λίγο και το κόστος για κορυφαίες Λίγκες του εξωτερικού, όντως είναι μεγάλο το ποσό. Για να δει κάποιος έναν αγώνα ΝΒΑ χρειάζεται να πληρώσει μόλις 2,99 ευρώ, ενώ το πακέτο για όλο το πρωτάθλημα και όλα τα παιχνίδια είναι στα 120 ευρώ μέσω του League Pass. Πόσο κοστίζουν όλα τα ματς στην Euroleague πλην των ελληνικών ομάδων; Το κόστος ανέρχεται στα 80 ευρώ για όλη την σεζόν.

Αυτές είναι ορισμένες ενδεικτικές τιμές. Πάντως, σίγουρα οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου έδειξαν πολύ καλά αντανακλαστικά, κάνοντας συνεργασία με εταιρεία για να δείχνει τα ματς της ομάδας μέσω Livestreaming, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει λύση με τα τηλεοπτικά. Από 'κει και πέρα, ο κάθε φίλαθλος, αναλόγως με το ποιο κανάλι θα έχει τα δικαιώματα, θα κάνει τα κουμάντα του.

Μέσω Livestream βλέπεις Παναιγιάλειο με 10 ευρώ το ματς
Μέσω Livestream βλέπεις Παναιγιάλειο με 10 ευρώ το ματς
Μέσω Livestream βλέπεις Παναιγιάλειο με 10 ευρώ το ματς
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ