FOOTBALL LEAGUE

Μερική επικύρωση στη Football League

Μερική επικύρωση στη Football League
ΔΣ Football League ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοργανώτρια αρχή της Football League επικύρωσε την Πέμπτη (16/6) τις θέσεις 1-4, ενώ το ίδιο έκανε και για τους Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου (17-18), οι οποίοι προβλέπεται να ξεκινήσουν με -6 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Μερική επικύρωση την Πέμπτη (16/6) στη Football League για τη σεζόν 2015-2016. Η διοργανώτρια επικύρωσε τις θέσεις 1-4, ενώ το ίδιο έκανε και για τους Εργοτέλη, Ολυμπιακό Βόλου (17-18), οι οποίοι προβλέπεται να ξεκινήσουν με -6 βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ανακοίνωση της Football League:

"Κατά την σημερινή συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Επικυρώθηκαν οι 4 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ως εξής:

1.ΠΑΕ ΑΕΛ

2.ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

3.ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

4.ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Επικυρώθηκε η από 03/06/2016 απόφαση των μελών του ΔΣ της Football League για τον υποβιβασμό των ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ».

Παράλληλα, εγκριθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός: «Κατά την σημερινή συνεδρίαση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Football League ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1. Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2015-2016».

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Μεγάλη μέρα"

Με αφορμή τη μερική επικύρωση η ΑΕΛ χαρακτήρισε τη 16η Ιουνίου μεγάλη μέρα. Εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: « Σήμερα 16/6/2016 είναι μεγάλη ημέρα για την ιστορική μας ομάδα. Από σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ ανήκει ξανά και τυπικά στη Super League. Σήμερα με ομόφωνη απόφασή του το Δ.Σ. της Football League επικύρωσε τη βαθμολογία της Football League και ανακήρυξε ως Πρωταθλήτρια την ΑΕΛ και ως δευτεραθλήτρια την Κασσιόπη.

Σήμερα κλείνουν 5 χρόνια ποδοσφαιρικού μαρτυρίου για την ιστορική μας ομάδα η οποία, αφού ούτε μετέτρεψε την ονομασία της, ούτε συγχωνεύτηκε με καμία άλλη ΠΑΕ, αφού αγωνίστηκε στα Ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα και στη FL, πανάξια και με τον πλέον καθαρό τρόπο επιστρέφει εκεί που θα μείνει για πάντα.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και ο κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της FL κ. Σπύρο Καλογιάννη αλλά και όλες τις ΠΑΕ που συναγωνιστήκαμε, ακόμη και αυτές που με κάθε τρόπο προσπάθησαν να μας προκαλέσουν κακό και δηλώνουμε, τόσο προς τους οπαδούς μας όσο και στους οπαδούς όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, ότι ερχόμαστε για να τους ανταγωνιστούμε τίμια, χωρίς υπόγειες διαδρομές και υποσχόμαστε στο μοναδικό γήπεδό μας, το AEL FC ARENA, να απολαύσουν την καλύτερη φιλοξενία και να χαρούν μαζί μας και μαζί με τους οπαδούς μας τη μοναδική ποδοσφαιρική γιορτή που διοργανώνουμε».

Photo Credits: Action Images

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ