FOOTBALL LEAGUE

Μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα η Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με αυτογκόλ του Λεάντρο στο 40ο λεπτό, η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από τα Τρίκαλα, επικρατώντας 1-0 της ομώνυμης ομάδας και ξεπέρασε το σοκ της ήττας στην Πάτρα από τον Αιγινιακό. (VIDEO)

Σε τροχιά ανόδου μπήκε ξανά η Παναχαϊκή. Μετά την ήττα-σοκ από τον Αιγινιακό στην Πάτρα την προηγούμενη αγωνιστική που έβγαλε την ομάδα από τις ράγες της δυάδας που στέλνει στη Super League Σουρωτή, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν από τα Τρίκαλα, επικρατώντας 1-0 της ομώνυμης ομάδας για την 18η αγωνιστική της Football League.

Θυμηθείτε εδώ το Live του αγώνα

Το τέρμα που όρισε την τύχη του αγώνα, σημειώθηκε στο 40' και δήμιος ήταν ένας παίκτης των γηπεδούχων. Ο Λεάντρο σε προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα έπειτα από χαμηλή σέντρα από τα δεξιά, έκανε στραβοκλωτσιά και την έστειλε στη δεξιά γωνία του Αποστολίδη. Το γκολ αυτό έφτανε και περίσσευε για να έρθουν οι τρεις πόντοι στην Παναχαϊκή.

Να τονιστεί πως από τα έξι τελευταία γκολ που έχουν μπει στους τρεις αγώνες των Τρικάλων με την Παναχαϊκή, τα τρία είναι αυτογκόλ και με όλα έχει ανοίξει το σκορ. Στις 28/2/2016, στο Τρίκαλα - Παναχαϊκή 3-0 (αυτογκόλ Χούσα), στις 30/10/2017 στο Παναχαϊκή - Τρίκαλα 2-0 (αυτογκόλ Βέρτζος) και σήμερα (24/2) ο Λεάντρο.

Πριν το γκολ, οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 31' με τον Μωραΐτη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν επίσης ένα δοκάρι στο 74' σε εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από τα αριστερά. Τα Τρίκαλα ήταν καλύτερα στο β' μέρος, οι Πατρινοί έπαιξαν ξεκάθαρα για να κρατήσουν το προβάδισμά τους σε έναν κακό αγωνιστικά χώρο και τα κατάφεραν, φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πλέον, η Παναχαϊκή μετράει 41 βαθμούς, δυο παραπάνω από τον ΟΦΗ, ο οποίος αύριο (25/2) παίζει στο "Γεντί Κουλέ" με τον Πανσερραϊκό, ενώ πρώτος είναι ο Άρης με 45 βαθμούς. Όσο για την ομάδα της Θεσσαλίας, έμεινε στους 30 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης (79’ Γροντής) , Λεάντρο, Κοτσώνης, Μάκος, Τσιάρας (70’ Ζγκούρη), Τόμιτς (56’ Ν’ Λουντουλού), Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεβ, Σαχινίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο (68’ Πολυχρόνης) , Στεργίδης (81’ Πλέγας), Φωτάκης, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης (90’ Πολίμος), Μωραΐτης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα η Παναχαϊκή

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ