FOOTBALL LEAGUE

Με το δεξί ο Ολυμπιακός Βόλου

Με το δεξί ο Ολυμπιακός Βόλου
INTIME SPORTS

Με το δεξί ξεκίνησε στα play off της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος νίκησε με 1-0 στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή. Ισοπαλία στον Βόλο (1-1) μεταξύ της Νίκης και του Παναιτωλικού

Με το δεξί ξεκίνησε στα play off της Football League ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα με γκολ του Γιενγκά πέρασε από το Καυτανζόγλειο επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή.

Με τη νίκη αυτή οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στους τέσσερις βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας τον Ηρακλή στον έναν βαθμό.

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Νίκη Βόλου και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Ο Παναιτωλικός που έφτασε στους δύο βαθμούς προηγήθηκε με τον Καμαρά και η Νίκη ισοφάρισε με τον Βέρτζο και πήρε τον πρώτο της βαθμό.

Δείτε το LIVE της 1ης αγωνιστικής των play off ΕΔΩ

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των play off:

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 1-1

(83' Βέρτζος-13' Καμαρά)

Στο 9' ο Μπακάκης είχε δοκάρι για τον Παναιτωλικό

Νίκη Βόλου: Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής (46' Πουρτουλίδης), Ριζογιάννης, Σκούφαλης, Παππάς (68' Τάντιτς), Κυριάκος, Φλίγκος (46' Λαλίν).

Παναιτωλικός: Τακίδης, Αραμπατζής, Μελισσάς, Κούσας, Ιωάννου, Τζούνιορ, Μουμίν, Μπακάκης (79' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Μπελόν, Καμαρά.

Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου 0-1

(45' Γιενγκά)

Ηρακλής: Χουάντερσον, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Φερνάντεζ, X. Παληγεώργος, Λόπεθ, Κιρόφσκι (72' Χιονίδης), Σιατραβάνης (64' Ισαάκ), Στεφανίδης, Γ. Παληγεώργος, Τάι (28' λ.τρ. Σουλίδης).

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Κατσιάρος, Σολάκης (65' Ανιέτε), Μπρέσκα, Ολίσε (84' Μπολάτι), Στογιάνοφ, Γιενγκά, Γκότοβος, Καρράς, Παλαιολόγος, Πινδώνης.

Βαθμολογία

1. Ολυμπιακός Βόλου 4

-------------------------------------------------

2. Παναιτωλικός 2

3. Νίκη Βόλου 1

4. Ηρακλής 1

Επόμενη αγωνιστική (2η)

Τετάρτη (5/6)

Παναιτωλικός-Ηρακλής (20.00, OTE TV)

Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου (20.00, OTE TV)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ