FOOTBALL LEAGUE

Με τεσσάρα στο +9 ο Απόλλων, δύσκολα ο ΟΦΗ

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέτριψε 4-1 τον Αιγινιακό και πήγε στο +9 από τον Άρη. Δύσκολα (1-0) ο ΟΦΗ την Καλλιθέα, στην εκπνοή (2-1) ο Κισσαμικός την Αναγέννηση Καρδίτσας, ανατροπή (2-1) με Γκούρτσα ο Πανσερραϊκός τον Αγροτικό.

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία", η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, επικράτησε 4-1 του Αιγινιακού, εκμεταλλεύτηκε την ήττα (1-0) του Άρη από τα Τρίκαλα και είναι στο +9 από την τρίτη θέση.

Από την άλλη, η ομάδα της βόρειας Πιερίας έμεινε στο -3 από τις θέσεις παραμονής. Τα γκολ για το σύνολο του Άκη Μάντζιου σημείωσαν οι Διαμαντόπουλος (19'), Σιατραβάνης (40'), Αλμπάνης (45') και Μπαρτολίνι (67'). Για τους φιλοξενούμενους, που ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε στο 83' με δεύτερη κίτρινη ο Αντωνιάδης) είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 36' ο Ζγκούρι. Στο 48' είχε δοκάρι ο Περογαμβράκης για τον Απόλλωνα.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να προχωρήσει με τρίποντο απέναντι στην Καλλιθέα. Η ομάδα του Ηρακλείου νίκησε 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 49' με δυνατό σουτ ο Μάνος. Η αθηναϊκή ομάδα είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μπέλη στο 4'. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 65', για χέρι του Λεβέντη.

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÊÁËËÉÈÅÁ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÊÁËËÉÈÅÁ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να την πατήσουν στο τέλος, όταν ο Γουόρντεν είχε δοκάρι στο 90'. Στη φάση αυτή η ομάδα του Κουρμπανά διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Ο ΟΦΗ μείωσε στους πέντε τη διαφορά του από τον Άρη, ενώ η Καλλιθέα είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σπουδαία ανατροπή από τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στις Σέρρες, με το γκολ του Χατζή από το 26'. Στη φάση αυτή υπήρξαν διαμαρτυρίες πως ο ποδοσφαιριστής που έβγαλε τη σέντρα ήταν σε θέση οφσάιντ. Το 1-1 έγινε από τον Γκούρτσα στο 78' με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο στόπερ της ομάδας του Ευόσμου, Γκότοβος (έκανε χέρι και αποβλήθηκε). Ο Σερραίος επιθετικός των γηπεδούχων έδωσε τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους στο 89' με κοντινό πλασέ. Τα "λιοντάρια" έκαναν ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια για παραμονή, ενώ οι "πράσινοι" αγνοούν τη νίκη για τρίτο σερί παιχνίδι (δύο ήττες και μία ισοπαλία).

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κισσαμικός λυτρώθηκε στο 91' στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Καστελλίου ήταν στο 1-1 με την ΑΣΑ, αλλά ο Τσερκέζος με σουτ χάρισε νίκη παραμονής στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 17' με τον Σέρβο επιθετικό Μίλιτς, αλλά οι Θεσσαλοί έφτασαν στο 1-1 με τον Τζέκο στο 39'. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων σε εκτός έδρας παιχνίδι από τις 18 Ιανουαρίου.

Η Καλλονή που παλεύει να μείνει στην κατηγορία έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Σπάρτη. Έμεινε για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη και παραμένει σε τροχιά υποβιβασμού. Η ομάδα της Λακωνίας, από την άλλη, απέσπασε «λευκή» ισοπαλία για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, μετά από το εντός έδρας με τον Κισσαμικό

FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÁËËÏÍÇ - ÓÐÁÑÔÇ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αχαρναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Παναιγιάλειο στο Μενίδι. Έτσι, οι "πράσινοι", που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 28' (αποβλήθηκε ο Γκούφας) παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Έχουν μόνο μία νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια (1-3-11).

FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το live των αγώνων

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ακης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Αλμπάνης (65' Μπαρμπόσα), Κονέ, Διαμαντόπουλος (72' Τζάνης), Περογαμβράκης (55' Τσιάρας), Σιατραβάνης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου (74' Κυριλλίδης), Λιόλιος, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Γιοσανγκίμ (46' Αντωνιάδης), Σκραπάρας (62' Ραγκέλοφ), Μήλιος, Μπουρντουζάν, Ζγκούρη

Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος):Στρέζος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Αντουκόρ (46’ Χαντί), Πουρτουλίδης (77’ Νάστος), Μπόατενγκ, Μάνος, Όγκμποε (46’ Ράντι), Βουό.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς):Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Γκίνη (75’ Καντέ), Κατσικογιάννης, Μπέλης, Τσίπρας (80’ Ταμπάκης), Κρεββατάς, Μασέδο (70’ Γουόρντεν).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Καραθανάσης (Αν. Αττικής).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (89' Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (73' Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (79' Ρομπέρ).

ΑΡΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (78' Ντόγος), Ραούλ Μπράβο (52' Ντούνης), Τάτος (19' λ. τρ. Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Ίλιτς.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης):Ρίστιτς, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Καψάλης (59’ Κανούλας), Στέβιτς (73΄ Τσούτσης), Φούσου, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ρούτσης, Κάκκο (46’ Πόζογλου), Γκούρτσας

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης):Γιακουμής, Γκότοβος, Ουνγιαλίδης, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Θεοδωρίδης (62’ Φιλίπε), Βουτσιάς (36’ Πάλλας), Μέρντοβιτς, Γκέσιος (78’ Έππας).

Διαιτητής:Παπαργυρίου (Πιερίας)

Βοηθοί:Θεοδώρου (Πιερίας), Καμπερίδης (Καβάλας)

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος (52' Τιάγκο Σίλβα), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (67' Νικόλτσης), Μίλιτς (75' Μάντζης), Στογιάνοφ.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτη, Καραγιάννης, Μάιγκα, Ζδράβος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (38' Τζέκος), Μπιτέλης, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης (77' Ντάνκουα), Κρητικός (38' λ.τρ. Τσόπελας), Ντιατά

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κουράκης (Ηρακλείου), Νικολαδός (Αθηνών)

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Σταμούλης (83’ Μεζίνι), Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Λύρας (56’ Τζέφερσον), Μαρσελίνο (65' Ζαχαρός), Πλαβούκος

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρέλλας (63’ Μπρους), Ντέμο, Παπαδόπουλος, Στίκας, Τρίγκας, Μωυσίδης, Βουτσιώτης (78’ Τσότρας), Ταουσιάνης (33’ Καζβιρόπουλος), Γκούφας, Κρητικός.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος, Κορτέσης (Αθηνών)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς):Παπαδόπουλος, Ρεπετσάς, Σάββα, Ευαγγελιδάκης (65’ Σισέ), Ζουλιώτης, Σβόγιτς, Γιουκαρής, Λίταινας, Λαμπράκης (76’ Μέγκαχεντ), Αποστόλο (46’ Αγριμάκης), Σοφιάνης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου):Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Σιώπης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Καρτσαμπάς, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (65’ Ηλιόπουλος), Φράγκος (70’ Ροβίθης), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάββατο 25 Μαρτίου

Λαμία - ΑΟ Χανιά 2-1 (25' πεν. Βασιλόγιαννης, 50' Φερφελής - 20' Σταματής)

Κυριακή 26 Μαρτίου

Τρίκαλα - Άρης 1-0 (34' Μπαλμπόα)

ΟΦΗ - Καλλιθέα 1-0 (49' Μάνος)

Απόλλων Σμύρνης - Αιγινιακός 4-1 (19' Διαμαντόπουλος, 40' Σιατραβάνης, 45' Αλμπάνης, 67' Μπαρτολίνι - 36' Ζγκούρι)

Καλλονή - Σπάρτη 0-0

Αχαρναϊκός - Παναιγιάλειος 0-0

Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (17' Μίλιτς, 91' Τσερκέζος - 39' Τζέκος)

Πανσερραϊκός - Αγροτικός Αστέρας 2-1 (79', 88' Γκούρτσας - 26' Χατζής)

Πανελευσινιακός - Πανθρακικός 3-0 (α.α.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Απόλλων Σμύρνης 59

2. Λαμία 56

................................................

3. Άρης 50

4. ΟΦΗ 45

5. Τρίκαλα 43

6. Αγροτικός Αστέρας 37

7. Σπάρτη 33

8. Πανσερραϊκός 33

9. Παναιγιάλειος 30

10. ΑΟΧ 27

11. Κισσαμικός 26

12. Αν. Καρδίτσας 25

13. Αχαρναϊκός 23

14. Καλλιθέα 21

................................................

15. Καλλονή 19

16. Αιγινιακός 18

17. Πανελευσινιακός 14

18. Πανθρακικός -6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24Η)

Σάββατο (1/4)

Πανσερραϊκός - Απόλλων Σμύρνης (15.00 ΕΡΤ3)

Κυριακή (2/4)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Καλλονή (13.00)

ΑΟΧ - Άρης (15.00, ΕΡΤ3)

Καλλιθέα - Λαμία (16.00)

Σπάρτη - Πανελευσινιακός (16.00)

Παναιγιάλειος - ΟΦΗ (16.00)

Αγροτικός Αστέρας - Αχαρναϊκός (16.00)

Αιγινιακός - Κισσαμικός (16.00)

Πανθρακικός - ΑΟ Τρίκαλα (δεν θα διεξαχθεί)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ