FOOTBALL LEAGUE

Με... οδηγό Κουσκουνά τα Τρίκαλα, 1-0 τον Αχαρναϊκό

Με... οδηγό Κουσκουνά τα Τρίκαλα, 1-0 τον Αχαρναϊκό
Τρίκαλα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λύτρωση στο 84' για τα Τρίκαλα, 1-0 τον Αχαρναϊκό με σκόρερ τον Κουσκουνά, για την 28η αγωνιστική της Football League. Με ηγέτη Ζαϊρί η Ζάκυνθος, 2-0 τον Πανελευσινιακό. Έχει "σφυγμό" η Παναχαϊκή, 1-0 στο Αίγιο.

Σημαντική νίκη για τα Τρίκαλα στην προσπάθεια που κάνουν να καταλάβουν την 3η θέση. Ξεπέρασαν το δύσκολο εμπόδιο του Αχαρναϊκού στη Θεσσαλία και σε συνδυασμό με την επικείμενη αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα θα είναι το επόμενο διάστημα αυτοί πίσω από ΑΕΛ - Κέρκυρα. Η Ζάκυνθος νίκησε 2-0 τον Πανελευσινιακό και έκανε άλμα παραμονής, ενώ η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα (0-1) από την έδρα του αδιάφορου Παναιγιάλειου.

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 1-0

Ο Νίκος Κουσκουνάς είναι το... βαρύ πυροβολικό στο εφετινό πρωτάθλημα της Football League. Στο 84' ο επιθετικός των Τρικάλων έκανε προβολή μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπανιώτη και έκανε το 1-0 για την ομάδα του απέναντι στον Αχαρναϊκό. Ο ΑΟΤ κατέκτησε το τρίποντο, έφτασε τους 53 βαθμούς και με την επικείμενη αφαίρεση βαθμών του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι αυτός τρίτος, πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΕΛ και Κέρκυρα. Αυτό ήταν το 15ο γκολ του Κουσκουνά στο πρωτάθλημα, που εξακολουθεί να χαρίζει βαθμούς στους "κυανέρυθρους".

Με... οδηγό Κουσκουνά τα Τρίκαλα, 1-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (58' Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46' Δουκάκης, 69' λ. τρ. Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής (86' Μπέλιτς), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Παπατόλιος (54' Ομπράντοβιτς), Χριστοφιλέας, Πολίμος, Αναστασίου, Ματούκας, Ταμπάκης (67' Εμέκα).

Διαιτητής: Λυμπούδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-1

Με 12 παίκτες πήγε στο Αίγιο η Παναχαϊκή. Ο 12ος, ο Βορύλλας, είναι τερματοφύλακας, αν και εφέτος μόνο στο τέρμα δεν παίζει, αφού δεν υπάρχουν παίκτες στην ομάδα της Πάτρας. Και όμως, οι Αχαιοί κατάφεραν να νικήσουν εκτός έδρας τον αδιάφορο Παναιγιάλειο, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 46' ο Ρουμπάτος.

Με... οδηγό Κουσκουνά τα Τρίκαλα, 1-0 τον Αχαρναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σαμπατάκος έκανε βαθιά μπαλιά και ο άσος των φιλοξενούμενων με πλασέ νίκησε τον Αθανασόπουλο. Ο Βορύλλας μπήκε στο 81' αντί του Γ. Λαμπρόπουλου, ενώ στο 89' ο Ηλίας Φυντάνης, για να περάσει ο χρόνος, έριξε στο ματς τον Πέδρο, ο οποίος μια μέρα πριν διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κολόκας, Σπίνουλας, Παπαχρήστος, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ζουνίνιο (71' Ζαχαρόπουλος), Μπουρλάκης (61' Γκούφας), Σκαρτσίλας (82' Μαυρόπουλος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος (81' Βορύλλας), Πινδώνης, Σαμπατάκος, Μουκίδης, Χαρτσιάς, Μητρόπουλος, Ρουμπάτος (87' Πέδρο, 90' Παπανικολάου).

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Βοηθοί: Παλαμίδας (Λακωνίας), Καραγιαννίδης (Αθηνών)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ 2-0

Νίκη παραμονής για τη Ζάκυνθο. Μπροστά σε 1500 οπαδούς της επιβλήθηκε 2-0 του Πανελευσινιακού, που και αυτός "καιγόταν" για τρίποντο. Το 1-0 έκανε στο 38' με προβολή ο αρχηγός Αποστόλου, ενώ το 2-0 στο 69' ο ηγέτης της επτανησιακής ομάδας, Ζαουάντ Ζαϊρί, με πλασέ. Έτσι, η ομάδα του Ιονίου αποσπάστηκε έξι βαθμούς από αυτή της Δυτικής Αττικής, για την οποία το έργο παραμονής έγινε πιο δύσκολο.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Δημήτρης Νόλης): Παπαδόπουλος, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Αποστόλου (90'+3' Ζέλιος), Κουρέλλας (68' Κάρδαρης), Ζαϊρί (87' Μεντούρ), Κρολ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: (Θανάσης Δημόπουλος - Νικ Κατσικάς): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Ανδρίκος, Αρβανίτης, Λίτσος, Κυζιρίδης, Σταματάκης (46' Κωνσταντινίδης), Βάιτζερ (32' λ. τρ. ), Πλαβούκος (60' Τσολακίδης), Γιαννιτσάνης.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Χ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 15 Απριλίου

Απόλλων Σμύρνης - Αγροτικός Αστέρας 0-2 (21' Βαφέας, 39' Διαμαντόπουλος)

Σάββατο 16 Απριλίου

Κέρκυρα - ΑΕΛ 0-0

Κυριακή 17 Απριλίου

Ζάκυνθος - Πανελευσινιακός 2-0 (38' Αποστόλου, 69' Ζαϊρί)

ΑΟ Τρίκαλα - Αχαρναϊκός 1-0 (84' Κουσκουνάς)

Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή 0-1 (46' Ρουμπάτος)

Ολυμπιακός Βόλου - Κισσαμικός 0-3 (α.α.)

Εργοτέλης - Καλλιθέα 0-3 (α.α.)

Δευτέρα 18 Απριλίου

Πανσερραϊκός - ΑΟ Χανιά (15:00, Δημ. Σερρών)

Αναγέννηση Καρδίτσας - Λαμία (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Στάδιο Καρδίτσας)

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

H βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 63

2. Κέρκυρα 60

...................................................

3. Απόλλων Σμύρνης 56

4. Τρίκαλα 53

5. Κισσαμικός 44

6. Λαμία 42

7. Καλλιθέα 40

8. Παναιγιάλειος 37

9. Πανσερραϊκός 36

10. Αχαρναϊκός 34

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 33

12. Αγροτικός 31

13. Ζάκυνθος 30

14. Χανιά 28

...................................................

15. Πανελευσινιακός 24

16. Παναχαϊκή 21

17. Ολυμπιακός Βόλου 10

18. Εργοτέλης 7

Η 29η αγωνιστική

Παρασκευή 22 Απριλίου

Καλλιθέα - Απόλλων Σμύρνης

Σάββατο 23 Απριλίου

ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας

Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός

Λαμία - ΑΟ Τρίκαλα

Κυριακή 24 Απριλίου

Πανελευσινιακός - Κισσαμικός

ΑΟΧ - Ζάκυνθος

Παναιγιάλειος - Κέρκυρα

Παναχαϊκή - Εργοτέλης ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Αγροτικός Αστέρας - Ολυμπιακός Βόλου ΜΑΤΑΙΩΣΗ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ