FOOTBALL LEAGUE

Με κορυφαίο τον Κοιλιάρα, 2-0 ο ΟΦΗ τον Πανσερραϊκό

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Τέταρτη σερί εντός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ, που κατέβαλλε την αντίσταση του Πανσερραϊκού χάρη σε τέρματα των Βουό (5') και Χαντί (78'), από ισάριθμες του Κοιλιάρα.

Απάντηση μετά την ήττα του από τον Αγροτικό Αστέρα έψαχνε ο ΟΦΗ, φιλοξενώντας τον Πανσερραϊκό στο "Γεντί Κουλέ" στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League.

Τόσο ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και ο Παναγιώτης Διλμπέρης προτίμησαν σχήμα με δύο επιθετικούς, ξεκαθαρίζοντας τις διαθέσεις τους για το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Κοιλιάρας γύρισε στον Βουό και ο τελευταίος δεν λάθεψε για το 1-0.

Στο 16' το σουτ του Τσιμίκα δεν βρήκε στόχο για τους φιλοξενούμενους και τρία λεπτά αργότερα μετά από κάθετη πάσα του Μητρόπουλου, ο Βουό πέρασε και τον Μέλκα αλλά πλάσαρε άουτ! Δεν έκανε το 2-0 ο ΟΦΗ σε αυτή τη φάση και στάθηκε τυχερός στο 33'. Ο Κάκκο σέντραρε στην περιοχή, ο Κομεσίδης έχασε τον Κανούλα και αυτός με τη σειρά του μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους!

Παρόμοια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 40', όταν ο Μιλοσάβλιεβ με τον Μέλκα εξουδετερωμένο... κατάφερε να αστοχήσει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Με το 1-0 από το 5ο λεπτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο "Γεντί Κουλέ".

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας):Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Κώτσιος, Νάστος, Μητρόπουλος (70' Χύσι), Χαντί (80' Μάνος), Μιλοσάβλιεβ (70' Όγκμποε), Ράντι, Βουό.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης):Μέλκας, Στέβιτς, Παπατζίκος, Καψάλης, Βοσκόπουλος, Φούσου, Ρούτσης, Τσιμίκας (68' Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Δουλγεράκης (Αν. Αττικής)

Κάρτες: 60' & 94' (2η κίτρινη - κόκκινη) Κώτσιος / 22' Φούσου, 41' Παπατζίκος, 64' Τσελεπίδης

Γκολ: 5' Βουό, 78' Χαντί / -

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Δερμιτζάκη να σταματά μια προσπάθεια του Τσούτση (52') και ο Μιλοσάβλιεβ απώλεσε ισάριθμες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ στο 55' (δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή) και το 58' (απέκρουσε ο Μέλκας). Ο Δερμιτζάκης απομάκρυνε το φάουλ του Τσούτση στο 60', ενώ πέντε λεπτά μετά ο Ράντι δεν μπόρεσε να βρει στόχο από καλή θέση για τους γηπεδούχους.

Ο Κοιλιάρας στο 78ο λεπτό ντύθηκε ξανά δημιουργός, ο σκόρερ ήταν αυτός που άλλαξε... ρούχα. Αυτή τη φορά αποδέκτης της ασίστ ήταν ο Χαντί, που με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον ΟΦΗ.

Ο Δερμιτζάκης στο 80' (σουτ του Ρούτση) και το 86' (λάθος του Κώτσιου), έσωσε την εστία του και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Κώτσιος και ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες το ματς.

Η βαθμολογία:

1. Απόλλων Σμύρνης 23

2. Λαμία 22

3. Άρης 20

4. ΟΦΗ 17

5. Αγροτικός 16

6. Αχαρναϊκός 14

7. Πανσερραϊκός 13

8. Σπάρτη 12

9. Τρίκαλα 11

10. Κισσαμικός 11

11. Πανθρακικός 11

12. Αιγινιακός 9

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 8

. Παναιγιάλειος 8

15. ΑΟ Χανιά 7

16. Καλλιθέα 6

17. Καλλονή 6

18. Πανελευσινιακός 2

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ