FOOTBALL LEAGUE

Με ήρωα τον Γκόμες στο 93', 1-0 η Κέρκυρα την Καλλιθέα

Με ήρωα τον Γκόμες στο 93', 1-0 η Κέρκυρα την Καλλιθέα
INTIME SPORTS

Με τον Γκόμες να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Κέρκυρα επικράτησε με σκορ 1-0 της Καλλιθέας, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Football League 2015-16.

Όλα τα λεφτά ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΕΑΚ Κέρκυρας, για το εναρκτήριο ματς της Football League την φετινή σεζόν.

Η Κέρκυρα φιλοξένησε την Καλλιθέα και χρειάστηκε να φτάσουμε στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης για να σημειωθεί γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου και δικαιώθηκαν στο 90+3', με δράστη τον Γκόμες.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Διαιτητής: Ευάγγελος Γρατσάνης (ΕΠΣ Τρικάλων)

Βοηθοί: Νικόλαος Τζάνης (ΕΠΣ Τρικάλων), Νικόλαος Μανούρας (ΕΠΣ Τρικάλων)

Κέρκυρα (Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιάννης, Βενέτης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Ζορμπάς, Καρντόσο, Ντουαλά, Ντατίδης (59' Λέντριτς), Μακρίδης (54' Κόντος), Γεωργακόπουλος (70' Σουάνης).

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Μουχτάρης, Τσώνης, Παγώνης, Ρουσάκης, Μπούζας (46' Σταματόπουλος ), Αναρέλλης, Τεγούσης, Σταύρου, Φράγκος (64' Μασένα), Λουκάνοβιτς (79' Σμυρλής).

Γκολ: 90+3' Γκόμες /

Κάρτες: 11' Ζορμπάς / 54' Φράγκος, 68' Τεγούσης

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ο Γκόμες... αποφάσισε στο τέλος

Περισσότερο ορεξάτοι ήταν οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν να αντιμετωπίσουν και τον κακό αγωνιστικό χώρο του ΕΑΚ.

Η Καλλιθέα ήθελε πρωτίστως να διαφυλάξει τα νώτα της και συνήθως βρισκόταν σε θέση άμυνας, αντίθετα με τουθς γηπεδούχους που έψαχναν με πείσμα ένα γκολ (68% - 32% η κατοχή μπάλας στο 20λεπτο) αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, τουλάχιστον μέσα από την περιοχή.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και υπό καταρρακτώδη βροχή. Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι δύο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους με σκοπό να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με την φιλοσοφία πάντως να μην αλλάζει από τακτικής πλευράς.

Η Κέρκυρα πίεζε, η Καλλιθέα άντεχε, έχοντας και σε πολύ καλή μέρα τον Κατσούλη. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι είχαν υπολογίσει χωρίς τον Γκόμες και πάνω που πίστεψαν ότι θα φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το νησί, ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία.

Ο άσος της Κέρκυρας με ωραία ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας και έδωσε στους γηπεδούχους μια νίκη που δικαιούνταν απόλυτα με βάση τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης. Κάτι που αποτυπώνεται με τον πλέον πειστικό τρόπο στα στατιστικά του 90λεπτου στο ΕΑΚ:

Με ήρωα τον Γκόμες στο 93', 1-0 η Κέρκυρα την Καλλιθέα
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ