FOOTBALL LEAGUE

Με διπλό "χτύπημα" του Μαρουκάκη η ΑΕΛ

Με διπλό "χτύπημα" του Μαρουκάκη η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

Με μία πολύ σημαντική νίκη ξεκίνησε η φετινή Football League για την ΑΕΛ, καθώς χάρη σε δύο γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη κι ένα του Γιώργου Μπουντόπουλου, επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στο AEL FC Arena (VIDEO)

Με το δεξί μπήκε στη φετινή Football League η ΑΕΛ, που έχει βλέψεις για επιστροφή στη Super League. Οι "βυσσινί" υποδέχθηκαν στο AEL FC Arena τη Λαμία και χάρη σε δύο γκολ του Ματθαίου Μαρουκάκη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κι ένα του Γιώργου Μπουντόπουλου, πήραν τη νίκη με 3-0.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 18ο λεπτό, όταν ο Μπουντόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή της Λαμίας, ο Ρίζος απέκρουσε, αλλά από κοντά ο Μαρουκάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, καθώς πήρε το... ριμπάουντ. Έξι λεπτά αργότερα, η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι παίκτες της, αφού ο διαιτητής Φωτιάδης ακύρωσε το γκολ του Ενγκουέμ, χρεώνοντάς του επιθετικό φάουλ πάνω στον Καβουσάκη.

Έτσι, αντί να γίνει το 1-1, τρία λεπτά πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, έγινε το 2-0. Ο Μαρουκάκης και πάλι, δοκίμασε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και νίκησε για δεύτερη φορά τον Ρίζο. Το σκορ θα μπορούσε να έχει γίνει 3-0 από το 54' για τους νικητές, αλλά ο Ουρτάδο έχασε ένα γκολ από αυτά που δεν χάνονται, όταν προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα στα πόδια του Λεάντρο.

Πάντως το τρίτο γκολ ήρθε για τους Λαρισαίους στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Κουτσιανικούλης σημάδεψε το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή και στην επαναφορά ο Μπουντόπουλος βρήκε στόχο. Εν τω μεταξύ, η Λαμία ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες, αφού στο 60' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ενγκουέμ, σε μία φάση όπου μάλλον ήταν αυστηρή η απόφαση του διαιτητή.

ΑΕΛ:Καβουσάκης, Νικολακάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο (66' Καπός), Ροβίθης (75' Κουτσιανικούλης), Μαρουκάκης (71' Μπόγιοβιτς)

Λαμία:Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης (81' Πίντο), Λεάντρο, Κοτσώνης, Τζόκιτς (56' Καραλής), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (62' Τριανταφυλλάκος), Σερτζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Νεόφυτος

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ