FOOTBALL LEAGUE

Εύκολα η Παναχαϊκή στην Ελευσίνα, ανατροπή και νίκη ο Πανσερραϊκός

Εύκολα η Παναχαϊκή στην Ελευσίνα, ανατροπή και νίκη ο Πανσερραϊκός
INTIME SPORTS

Χωρίς να δυσκολευθεί, η Παναχαϊκή επικράτησε με σκορ 3-0 εκτός έδρας του Πανελευσινιακού, που έπαιζε με 9 παίκτες από το 44ο λεπτό. Σπουδαία ανατροπή για τον Πανσερραϊκό και νίκη με 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Πανελευσινιακού με την Παναχαϊκή, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας της Football League, στην Ελευσίνα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι, επέβαλλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 10' άνοιξαν το σκορ. Σιατραβάνης και Τζίλας συνδυάστηκαν ωραία, ο Στεργίδης ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και από τα πόδια του ήρθε το 0-1 για την Παναχαϊκή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μανιάτης σταμάτησε τον Στεργίδη, αποτρέποντας το 0-2, ωστόσο ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ανέτρεψε τον επιθετικό των Αχαιών στο 26' και είδε την κόκκινη κάρτα. Ο Πέδρο στο 31' εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών και έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην Παναχαϊκή.

Ενός κακού μύρια έπονται, λέει η παροιμία, και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Πανελευσινιακός έμεινε και με 9 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Κασνέτσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία, με τον Τζίλας στο 67' να σημειώνει το τρίτο τέρμα της Παναχαϊκής στο ματς. Το 0-3 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και ήταν το σκορ που σφράγισε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Πανελευσινιακός (Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (30' Μπαντίκος), Ανδρίκος, Κασνέτση, Δημόπουλος, Γκεμίσης (54' Πούρνος), Κακαράς, Τσολακίδης, Γιαννιτσάνης (46' Νικολάου), Βιγιαφάνε, Μπλάνκο.

Παναχαϊκή (Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Λαμπρόπουλος Ι., Καρβουνιάρης, Μουκίδης, Σιατραβάνης (73' Χαρτσιάς), Ρόκας (57' Ντελέκος), Τζίλας, Πέδρο, Στεργίδης (69' Περίκο).

Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων)

Βοηθοί: Κουτσογιάννος (Αθηνών), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Νίκη με ανατροπή για τον Πανσερραϊκό

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας, ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Βόλου και έπειτα από ένα ματς με μπόλικη δράση και σασπένς, κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν περισσότερο ορεξάτοι στο παιχνίδι, προειδοποίησαν με τον Φερνάντες (απευθείας εκτέλεση φάουλ και σπουδαία επέμβαση του Ανδρούτσου) μόλις στο 2ο λεπτό και πήραν το προβάδισμα στο 8' με διαγώνιο ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσιάρα!

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 15', όταν σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Σιάκκα που από κοντινή απόσταση και ουσιαστικά σε κενή εστία δεν μπόρεσε να σημαδέψει σωστά.

Ο Στρατηλάτης στο 18' σταμάτησε τον Ραμίρες και ένα λεπτό αργότερα ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδιωξε σωτήρια και την κεφαλιά του Ατματσίδη. Ο Πανσερραϊκός πίεζε για την ισοφάριση, αλλά ο Ατματσίδης με προβολή αστόχησε στο 24'.

Ο Ολυμπιακός Βόλου λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν στο 31' ο Ανδρούτσος είπε "όχι" στον Γουόρντεν και στην εξέλιξη της φάσης ο Σιάκκας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή στην προσπάθεια του Νικολιά! Με το σκορ στο 0-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στις Σέρρες.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και οι αλλαγές του Βασιλακάκη αποδείχθηκαν καθοριστικές. Ο Φουρτάδο πέρασε στο ματς στο 60ο λεπτό και λίγο αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Με διπλή προσπάθεια και αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο άσος των γηπεδούχων την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1 στο 69'.

Από την προσπάθεια που ξεκίνησε ο Ιωαννίδης, μια ακόμη αλλαγή των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Ατματσίδη και από εκεί στον Αγγελούδη που σε ανυπεράσπιστη εστία σημείωσε το 2-1 στο 85', ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους γηπεδούχους! Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την λήξη και ο Πανσερραϊκός πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Πανσερραϊκός (Βασιλακάκης): Aνδρούτσος, Στεργιανός, Περπερίδης (46' Ιωαννίδης), Κουκόλης, Σιάκκας, Ολίσε (72' Τσιμίκας), Μπαλού, Ραμίρες (60' Φουρτάδο), Ατματσίδης, Μπεριάν, Αγγελούδης

Ολυμπιακός Βόλου (Χαραλαμπίδης): Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντάσιος, Ζέρης, Μπούτσικος, Τσιάρας, Φερνάντες (82' Νάστος), Νικολιάς, Μοράν (55' Πολύζος), Ντε Πέτρις, Γουόρντεν (71' Τσιλιγκίρης).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία όλων των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 9

2. Τρίκαλα 7

3. Κέρκυρα 6

4. Απόλλων Σμύρνης 4

5. Χανιά 4

6. Αγροτικός Αστέρας 4

7. Αναγέννηση Καρδίτσας 4

8. Αχαρναϊκός 4

9. Λαμία 4

10. Εργοτέλης 4

11. Ζάκυνθος 4

12. Ολυμπιακός Βόλου 3

13. Καλλιθέα 3

14. Παναχαϊκή 3

15. Πανσερραϊκός 3

16. Κισσαμικός 2

17. Παναιγιάλειος 1

18. Πανελευσινιακός 0

* Η άνοδος θα δοθεί στους δύο πρώτους χωρίς μπαράζ, ενώ απευθείας στη Γ' Εθνική υποβιβάζονται οι τέσσερις τελευταίοι.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ