FOOTBALL LEAGUE

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-1 τον Παναιγιάλειο

Με ανατροπή ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-1 τον Παναιγιάλειο
INTIME SPORTS

Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι έφθασε στο 2-1. Λανθασμένα δεν μέτρησε γκολ του Μίλαν Πέριτς για τον Παναιγιάλειο.

Η φάση του 72ο λεπτού ήταν κομβική για την εξέλιξη του ματς στο Βόλο. Ήταν αυτή στην οποία ο Τζοβάρας υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Γουόρντεν από τον Ιώαννου, αποβάλλοντας ταυτόχρονα το δεύτερο. Ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Διαμαντόπουλο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι ισοφάρισε - ο Παναιγιάλειος είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Πέριτς - και πήρε τη νίκη με πανέμορφο γκολ του Τσιλιγκίρη.

Το ματς ξεκίνησε με τον Παναιγιάλειο να μπαίνει πιο δυνατά και να κερδίζει πέναλτι με τον Πέριτς, ο οποίος στο 11ο λεπτό ανατράπηκε από τον Αρβανίτη. Ο Σέρβος πρώην επιθετικός της Παρτίζαν, ωστόσο, νικήθηκε από τον Στρατηλάτη.

Οι "μελανόλευκοι" δεν πτοήθηκαν από τη χαμένη ευκαιρία κι έφθασαν στο γκολ στο 32'. Όμως, αυτό δε μέτρησε ποτέ. Ο Πέριτς αυτή τη φορά νίκησε τον Στρατηλάτη, αλλά υπεδείχθη σε θέση οφσάιντ. Πλήρως λανθασμένη υπόδειξη καθώς η μπάλα έφθασε στο Σέρβο μετά από κεφαλιά αντιπάλου και συγκεκριμένα του Γουόρντεν.

Μια του Πέριτς, δυο του Πέριτς, τρεις και δικαιώθηκε. Στο 43ο λεπτό πήρε την μπάλα, την κουβάλησε, ταλαιπώρησε με τις ντρίμπλες του τον Αρβανίτη, η μπάλα εν συνεχεία κόντραρε στα πόδια του Καραμανλή και κατέληξε στα δίχτυα του Στρατηλάτη. Έτσι ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ, στο Βόλο.

Οι αλλαγές του Σούλη Παπαδόπουλου έριξαν απελπιστικά το ρυθμό στο Βόλο, μέχρι την κομβική φάση του 72ου λεπτού. Ο Γουόρντεν μπήκε στην περιοχή και μαρκαρίστηκε από τον Ιωάννου, με το Φθιωτό διαιτητή να υποδεικνύει πέναλτι και ν' αποβάλλει τον αμυντικό των φιλοξενουμένων, σε μία αμφισβητούμενη φάση.

Ο Διαμαντόπουλος ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε, κι έφερε αποτέλεσμα. Στο 84ο λεπτό ο Τσιλιγγίρης, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά πριν, με μία πανέμορφη ατομική προσπάθεια ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον Ολυμπιακό Βόλου κι έφερε τη νίκη στη γηπεδούχο ομάδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης (67' Τσιλιγκίρης), Χιντζίδης, Αρβανίτης, Καραμανλής (53' Σκοπελίτης), Τσιάρας, Πολύζος (46' Νάστος), Μοράν, Νικολιάς, Γουόρντεν, Διαμαντόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Πίτκας, Πέριτς, Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Φωτιάς (83' Πέρεθ), Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Σπίνουλας, Ζουνίνιο (74' Σταμογιάννος), Σκαρτσίλας.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Κισσαμικός – ΑΕΛ 2-0 (49' Μάντζης, 59' Ταραλίδης - 75' Μαρουκάκης, 79' Καπός)

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Πανσερραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 (34', 63' Φουρτάδο)

Ζάκυνθος – Κέρκυρα 1-1 (23' Ναζίμ - 70' Καμπάνταης)

ΑΟ Χανιά – Παναχαϊκή 2-0 (59' Γκέσιος, 64' Δεινόπαπας)

Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Πανελευσινιακός - ΑΟ Τρίκαλα 0-1 (38' Κουσκουνάς)

Απόλλων – Εργοτέλης 3-0 (44' Φαρινόλα, 65, 92' Τζιώρας)

Αγροτικός Αστέρας – Λαμία 0-0

Αχαρναϊκός – Καλλιθέα 1-1 (31' Κωστόπουλος - 40' Αρναρέλλης)

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Ολυμπιακός Βόλου – Παναιγιάλειος 2-1 (73' πεν. Διαμαντόπουλος, 4' Τσιλιγγίρης 43' Πέριτς)

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικές βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 17

2. Τρίκαλα 14

3. Κέρκυρα 13

4. Καλλιθέα 11

5. Απόλλων Σμύρνης 10

6. Αχαρναϊκός 10

7. Χανιά 10

8. Εργοτέλης 10

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 10

10. Ολυμπιακός Βόλου 10

11. Κισσαμικός 8

12. Παναχαϊκή 8

13. Αγροτικός Αστέρας 8

14. Πανσεραϊκός 7

15. Λαμία 7

16. Ζάκυνθος 6

17. Παναιγιάλειος 5

18.Πανελευσινιακός 0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ