FOOTBALL LEAGUE

Ματσάρα στο Βόλο, διπλό Απόλλωνα στον Ηρακλή

Ματσάρα στο Βόλο, διπλό Απόλλωνα στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Με τα πάντα να έχουν κριθεί για την άνοδο στη Super League, η (αδιάφορη) 9η αγωνιστική επιφύλασσε επτά γκολ στο Βόλο, αλλά και τη νίκη του Απ. Σμύρνης στην έδρα του Ηρακλή.

Σ' ένα ματς με συνολικά επτά γκολ και πρωταγωνιστή τον Διαμαντόπουλο, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 4-3 την Παναχαϊκή, ενώ στο "Καυτανζόγλειο", ο Απόλλων Σμύρνης με το γκολ του Ανγκούλο νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των play-offs της Football League. Αδιάφορη, καθώς ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν εξασφαλίσει την άνοδό του, στη Super League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 4-3

Καταιγίδα από γκολ, στο πρώτο ημίχρονο στο Βόλο. Μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Στεργίδης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των Θεσσαλών και με πλασέ άνοιξε το σκορ, για την Παναχαϊκή.

Απάντηση στο 14ο λεπτό για τη γηπεδούχο ομάδα, όταν μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπουτζίκου, ο Διαμαντόπουλος με μονοκόμματο σουτ ισοφάρισε.

Μετά από 10 λεπτά, ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε πέναλτι, όταν η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κάργα μετά από γύρισμα του Μπάρμπα. Ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα, διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του τέρματα, όσο κι αυτά της ομάδας του, κάνοντας το 2-1.

Τρία λεπτά μετά, στο 28', η Παναχαϊκή βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Την εξαιρετική μπαλιά του Στεργίδη, υποδέχθηκε ο Γκατιάνγκα, που με πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα της Πελοποννήσου.

Ο ρυθμός του ματς ανεξέλεγκτος, και με τη συμπλήρωση μισής ώρας ματς, οι "ερυθρόλευκοι" ανέκτησαν το προβάδισμα, πάλι με τον Διαμαντόπουλο, ο οποίος έφθασε γρήγορα στο χατ-τρικ.

Κι όμως, ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να πάει με το υπέρ του 4-2, στα αποδυτήρια. Ο Διαμαντόπουλος αυτή τη φορά ήταν δημιουργός κι όχι εκτελεστής. Το ρόλο του δεύτερου ανέλαβε στο 37', ο Μπιτάνγκ.

Με το δεύτερο ημίχρονο να κυλά αδιάφορα στο μεγαλύτερο μέρος του, ο Χαρτσιάς εκτέλεσε το κόρνερ στο 73' και ο Καρβουνιάρης με κεφαλιά μείωσε σε 4-3 για την Παναχαϊκή. Σκόρ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ελυθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86' Κεσίδης), Μπουτζίκος, Μπάρμπας (46' Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτης (64' Ζέρης), Νικολιάς, Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46' Κορέτα - 82' Μαζιώτης), Στεργίδης, Άλλα (46' Καρβουνιάρης), Κάργας, Χούσα (92' Χοτζάλι), Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάνγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-1

Με την παρουσία περίπου 10.000 οπαδών του "Γηραιού" αλλά και ψιλόβροχου, ξεκίνησε η αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο "Καυτανζόγλειο". Στο 11ο λεπτό, Λαγός και Βάντερσον προσπάθησαν σε μία ευκαιρία διαρκείας για την "Ελαφρά Ταξαρχία" να σκοράρουν, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από τα δοκάρια της εστίας του Γιαννίκογλου.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να απαντήσει με Κάσος, Τσιλιγκίρη και Ρουγκάλα, αλλά όλων των ανωτέρω οι προσπάθειες έμειναν ημιτελείς ή δεν ήταν επιτυχείς.

Στο 33ο λεπτό, ο Βάντερσον σούταρε από θέση μέσα αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Μπουκουβάλα κι ο Γιαννίκογλου μπλόκαρε.

Με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Ψιάνου στον Τσιλιγκίρη, ωστόσο ο διαιτητής διέταξε το ματς να συνεχιστεί.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκόλια, και ο Ανγκούλο με κεφαλιά στο ριμπάουντ άνοιξε το σκορ για το φιλοξενούμενο Απόλλωνα.

Στο 63ο λεπτό, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι. Ο Γεωργίου ανέτρεψε τον Ζιαμπάρη, ο πρώτος αποβλήθηκε ενώ ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε το πέναλτι, ωστόσο ο Ταΐρης απομάκρυνε σε κόρνερ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) : Γιαννίκογλου, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Τσιλιγκίρης (50' Ρομάνο), Κάσσος (75' Πασάς), Τσιλιανίδης, Αγγελούδης (67' Λουκίνας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Βασιλαντωνόπουλος, Ψιάνος, Λαγός, Σουάνης, Βάντερσον (85' Καραδέμητρος), Ανγκούλο (67' Πινιέιρο), Τζιώρας (90' Χατζής)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΚ - ΑΕΛ 1-1 (31' Αραβίδης / 41' Κοντοδήμος)

Ηρακλής - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (55' Ανγκούλο)

Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 4-3 (14', 25', 30' Διαμαντόπουλος, 37' Μπιτάνγκ / 2' Στεργίδης, 28' Γκατιάνγκα, 73' Καρβουνιάρης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 9 αγώνες)

1. ΑΕΚ 28

2. Ηρακλής 23

3. Απόλλων Σμύρνης 17

4. ΑΕΛ 13

5. Ολυμπιακός Βόλου 7

6. Παναχαϊκή 5

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Τετάρτη 10/6 18:00)

Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ

ΑΕΛ - Ηρακλής

Απόλλων Σμύρνης - Παναχαϊκή

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ