FOOTBALL LEAGUE

Ματσάρα και νίκη για Απόλλωνα, λύτρωση στο 92' για Τρίκαλα

Ματσάρα και νίκη για Απόλλωνα, λύτρωση στο 92' για Τρίκαλα
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-2 της Ζακύνθου με ανατροπή, με τον Ζαϊρί να σκοράρει για τους νησιώτες. Τα Τρίκαλα ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις τον Κισσαμικό, λευκή ισοπαλία σε Καρδίτσα και Αίγιο.

Μπορεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί να έδειξε με το... καλημέρα στη Football League ότι αν είναι καλά, θα κάνει παπάδες, εντούτοις ο Απόλλων Σμύρνης ήταν αυτός που κατάφερε να νικήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας μάλιστα ανατροπή.

Θυμηθείτε εδώ το Live της Football League

Ο Μαροκινός άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό με εκτέλεση, αλλά μέσα σε ένα δίλεπτο στην επανάληψη οι Φαρινόλα (66') και Βάντερσον (68') έφεραν τούμπα το ματς στη Ριζούπολη. Ο Κωστούλας στο 75' ισοφάρισε με λόμπα, όμως πέντε λεπτά μετά ο Τζιώρας με σουτ μέσα από την περιοχή χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους που μπήκαν με το δεξί στην φετινή Λίγκα.

Εξάλλου, ματσάρα έγινε και στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα να φέρνει ισοπαλία 2-2 με τον Κισσαμικό, ο οποίος βρέθηκε μια ανάσα από την πρώτη νίκη της ιστορίας του σε επαγγελματική κατηγορία. Οι Βαττής και Μάντζης έδωσαν αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του Καστελιού, αλλά ο Κουσκουνάς με κεφαλιά μείωσε (67') και ο Λαμπάκης (92') λύτρωσε τους γηπεδούχους.

Τέλος, χωρίς νικητή και γκολ έληξαν τα παιχνίδια Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας και Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός. Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή (25/9) η Κέρκυρα νίκησε 1-0 την Καλλιθέα και χθες (36/9) η ΑΕΛ με 3-0 τη Λαμία. Η αναμέτρηση της Ελευσίνας με την Παναχαϊκή αναβλήθηκε, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταβάλει εγγυητική επιστολή στην ΕΕΑ, όπως και αυτή του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (25/9)

Κέρκυρα - Καλλιθέα 1-0 (90'+3' Γκόμες)

Σάββατο (26/9)

Λάρισα - Λαμία 3-0 (18’, 42’ Μαρουκάκης, 90+3’ Μπουντόπουλος)

Κυριακή (27/9)

Απόλλων Σμύρνης - Ζάκυνθος 3-2 (66' Φαρινόλα, 68' Βάντερσον, 80' Τζιώρας - 30' Ζαϊρί, 75' Βάντερσον)

Παναιγιάλειος - Αχαρναϊκός 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας - Αγροτικός Αστέρας 0-0

Τρίκαλα - Κισσαμικός 2-2 (67' Κουσκουνάς, 90+2' Λαμπάκης - 6' Βαττής, 47' Μάντζης)

Πανελευσινιακός - Παναχαϊκή (Αναβλήθηκε)

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου (Αναβλήθηκε)

Δευτέρα (28/9)

Εργοτέλης - ΑΟ Χανιά (18:00)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ