FOOTBALL LEAGUE

Ματαιώθηκε το Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος

Ματαιώθηκε το Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος
Ολυμπιακός Βόλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών του Ολυμπιακού Βόλου, η Football League αποφάσισε τη ματαίωση της αναμέτρησης των Θεσσαλών με τη Ζάκυνθο. Αποφεύγουν το ταξίδι οι Επτανήσιοι.

Δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στον Βόλο η Ζάκυνθος, για το προγραμματισμένο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League. Η διοργανώτρια έκανε γνωστή τη ματαίωση του αγώνα, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών των Θεσσαλών.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του Ιονίου νησιού θα έπρεπε να ταξιδέψει στη Μαγνησία, άσχετα αν έτσι κι αλλιώς δεν γινόταν το ματς, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν "κατέβηκαν" ούτε στα παιχνίδια με Τρίκαλα και Πανσερραϊκό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Football League: " Ο αγώνας μεταξύ των "Π.Α.Ε. ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ" , στα πλαίσια της 19ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 - 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ με ώρα έναρξης την 14:00΄, ματαιώνεται λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της ΠΑΕ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, σύμφωνα με το άρθρο 33 παράγραφος 1 & 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ