FOOTBALL LEAGUE

Λυτρωτής ο Φουρτάδο για τον Πανσερραϊκό, μεγάλη νίκη για Κισσαμικό

Λυτρωτής ο Φουρτάδο για τον Πανσερραϊκό, μεγάλη νίκη για Κισσαμικό
INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 93' όταν ο Φουρτάδο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το τελικό 1-1 δίνοντας το βαθμό στον Πανσερραϊκό. Μεγάλη νίκη για τον Κισσαμικό στα Χανιά.

Σε ένα ματς με κακό ρυθμό και χωρίς πολλές ευκαιρίες, αλλά με δραματικό φινάλε Καλλιθέα και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1 με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως ήρωα τους τον Φουρτάδο που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 93'.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα με την κεφαλιά του Φράγκου να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Πάντως, οι άνθρωποι της Καλλιθέας είχαν αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του Μακρυπόδη.

Το ματς:

Ποιοτικά κακό και με πολλά λάθη ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του το παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες των δύο ομάδων έκαναν πολλά και αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Με εξαίρεση ορισμένα καλά μακρινά σουτ η πρώτη μεγάλη στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 39'. Ο Φράγκος με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού.

Στο ίδιο τέμπο κυλούσε και το δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το 67'. Τότε ο Τζάκσον εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ανδρούτσου και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα ο Τζάκσον δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το 2-0 με μια επικίνδυνη σέντρα, ο Φράγκος έστειλε σκόραρε, αλλά ο επόπτης ακύρωσε τη φάση σηκώνοντας τη σημαία του και επιδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον παίκτη της Καλλιθέας.

Λυτρωτής ο Φουρτάδο για τον Πανσερραϊκό, μεγάλη νίκη για Κισσαμικό
INTIME SPORTS

* Με εύστοχη εκτέλεση του Φουρτάδο ο Πανσερραϊκός πήρε το βαθμό από την Καλλιθέα.

Ο Πανσερραϊκός βγήκε στα τελευταία λεπτά μπροστά και πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 93' μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Φουρτάδο. Ο επιθετικός του Πανσερραϊκού βρέθηκε απέναντι από τον Κατσούλη με τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Παράλληλα, ο Μακρυπόδης απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με τον Σταύρου να κάθεται κάτω από τα δοκάρια αφού η ομάδα του είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές.

Ο Φουρτάδο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στον Πανσερραϊκό. Αυτό βέβαια θα μπορούσε να μην είχε συμβεί εάν στο 98' η κεφαλιά του Φράγκου δεν σταματούσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης είχαμε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση του πέναλτι που έφερε το γκολ της ισοφάρισης για τον Πανσερραϊκό.

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 1-1

Σκόρερ:67' Τζάκσον / 93' Φουρτάδο (πεν)

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταμόπουλος (55' Σταύρου), Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (71' Τεγούσης), Μπούζας, Τζάκσον, Φράγκος, Λουκάνοβιτς (61' Μασένα)

Πανσερραϊκός (Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεργιανό, Κουκόλης, Σιάκκας, Ιωαννίδης, Τσιμίκας (79' Ρούτσης), Μπαλού, Ραμίρες (63 Πόποβιτς), Μπεριάν (72 Αγγελούδης), Ατματσίδης, Φουρτάδο

Λυτρωτής ο Φουρτάδο για τον Πανσερραϊκό, μεγάλη νίκη για Κισσαμικό
INTIME SPORTS

* Έσωσε το βαθμό για τον Αχαρναϊκό ο Αθανασίου

Στο "Χ" έκατσε η μπίλια στις Αχαρνές

Σε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές καλές στιγμές εκατέρωθεν ο Αχαρναϊκός και ο Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου με τον Ντεπέτριτς στην αντεπίθεση να σκοράρει.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά δικαιώθηκαν στο 85 με τον Αθανασίου να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Φιγκέιρα να πάρουν και τους τρεις βαθμούς.

Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Σκόρερ:85 Αθανασίου / 44' Ντεπέτρις

Αχαρναϊκός (Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Κωστόπουλος, Μαρής (68' Φιγκέιρα), Χριστοφιλέας, Ομπράντοβιτς, Μουστάκης, Ματσούκας (56' Καλογερόπουλος), Ταμπάκης (46' Αθανσίου), Παβίσεβιτς

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής, Τσιάρας, Φερνάντες (53' Νάστος), Νικολιάς (71' Μόραν), Τσιλιγκίρης, Αλαμάνης (82' Χιντζίδης), Ντεπέτρις.

Ιστορικό διπλό για τον Κισσαμικό στα Χανιά

Την πρώτη νίκη στην ιστορία του στη Football League πανηγύρισε ο Κισσαμικός, ο οποίος στην αναμέτρηση με τα Χανια εκτός έδρας κατάφερε να πάρει το τρίποντο με 1-0. Το σουτ του Ταραλίδη στο 32' κατέληξε στα δίχτυα, η ομάδα του Καστελλίου πήρε το προβάδισμα και το κράτησε -μετά κόπων και βασάνων- ως το τέλος.

Οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Λαζαρίδη, που κράτησε απαραβίαστη την εστία του, ενώ είχαν και τρία δοκάρια στον αγώνα, με τους Ρίκκα (37'), Γκέσιο (76') και Λίτα (93'). Μάλιστα, ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού αναδείχτηκε MVP του αγώνα.

Χανιά - Κισσαμικός 0-1

Σκόρερ: 32' Ταραλίδης

ΑΟΧ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Γεωργίου, Παγώνης, Κουρδάκης, Μπριλάκης, Ηρακλής, Ρίκκα (65' Λίτα), Δεινόπαπας (82' Σταματής), Τσούτσης (50' Σαΐν), Μασάδο, Γκέσιος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (57' Τσοντάκης), Πότσι, Σελινιωτάκης, Μάντζης (83' Σμίλτος), Μάνιας, Βαττής (69' Τσικουδάκης), Ποσίνκοβιτς.

Χωρίς γκολ στην Φθιώτιδα

Τέλος, από ένα βαθμό πήραν Λαμία και Απόλλων Σμύρνης ύστερα από το 0-0 στο μεταξύ τους ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Αμφότερες οι ομάδες συνεχίζουν μαζί στο πρωτάθλημα, καθώς έχουν πλέον από 5 βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Λαμία (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Κοτσώνης, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Σερτζίνιο, Νεόφυτος, Τζόκιτς (76' Ενγκουέμ), Πίντο (58' Αντωνίου), Τριανταφυλλάκος (86' Τόσκας).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταϊρης, Πάνος, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Γκότοβος, Λαγός (68' Τζιώρας), Κονέ (82' Αλμπάνης), Παρπέξ, Φατιόν, Συμελίδης (53' Φαρινόλα), Κρητικός.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/10

Αγροτικός Αστέρας - Ζάκυνθος 1-0(53' Τσεμπερίδης)

Σάββατο 17/10

ΑΕΛ - Εργοτέλης 2-1(87' Ναγιάρ, 94' Μαρουκάκης - 35' Μπουρσέλης)

Κυριακή 18/10

Παναιγιάλειος - Πανελευσινιακός 2-0

Κέρκυρα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Παναχαϊκή - Τρίκαλα 0-0

Δευτέρα 19/10

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 1-1 (67' Τζάκσον / 93' πεν. Φουρτάδο)

Αχαρναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (85 Αθανασίου / 44' Ντεπέτρις)

Λαμία - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Χανιά - Κισσαμικός 0-1 (32' Ταραλίδης)

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΛ 12

2. Κέρκυρα 9

3. Τρίκαλα 8

4. Αγροτικός Αστέρας 7

5. Απόλλων Σμ. 5

6. Αχαρναϊκός 5

7. Λαμία 5

8. Κισσαμικός 5

9. Παναχαϊκή 4

10. Χανιά 4

11. Παναιγιάλειος 4

12. Εργοτέλης 4

13. Ζάκυνθος 4

14. Καρδίτσα 4

15. Πανσερραϊκός 4

16. Καλλιθέα 4

17. Ολυμπιακός Β. 3

18. Πανελευσινιακός 0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ