FOOTBALL LEAGUE

Κούγιας σε Πλεξίδα: ''Ελάτε στη Μύκονο για ένα ποτό''

Κούγιας σε Πλεξίδα: ''Ελάτε στη Μύκονο για ένα ποτό''
Πλεξίδας, Κούγιας INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ενημέρωσε τον Αλέξη Κούγια ότι αυτό το τριήμερο δεν θα είναι στα Τρίκαλα προκειμένου να έχουν επαφές για την αγοραπωλησία της ΑΕΛ. ''Εάν είστε στη Μύκονο θα χαρώ να σας φιλοξενήσω έστω για ένα ποτό'' η απάντηση του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής.

Η ανταλλαγή e-mail ανάμεσα σε Βαγγέλη Πλεξίδα και Αλέξη Κούγια συνεχίζεται. Ο ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής, που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΛ, δημοσιοποίησε το e-mail που του έστειλε ο Πλεξίδας, στο οποίο ο τελευταίος τον ενημέρωσε πως θα παραλάβει μια ΑΕΛ ''καθαρή'', καθώς και ότι το τριήμερο δεν θα είναι στα Τρίκαλα.

Ο Κούγιας δημοσιοποίησε το απαντητικό e-mail, μέσω του οποίου κάλεσε τον Πλεξίδα στο σπίτι του στη Μύκονο ''έστω και για ένα ποτό''. Το e-mail του Πλεξίδα στον Κούγια, το οποίο δημοσιοποίησε ο τελευταίος: ''Επειδή πληροφορήθηκα ότι αναρτηθεί σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης χωρίς να αμφισβητώ την εγκυρότητα της ειδήσεως για την ύπαρξη άλλου αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, σας αποστέλλω το τελευταίο email του Βαγγέλη Πλεξίδα προς ενημέρωσή σας και για να δώσετε απαντήσεις σε τυχόν απορίες.

Το email απεστάλλει: 4:53 σήμερον

Καλησπέρα κ. Κούγια,

Όπως σας έχω ήδη ενημερώσει η ομάδα που θα παραλάβετε θα είναι απολύτως καθαρή. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εξοφλημένοι , με εξαίρεση τέσσερις οι οποίοι και αυτοί έχουν ήδη ενημερωθεί ότι μόλις ανοίξουν οι τράπεζες θα κάνουν ραντεβού μαζί μου να κλείσουμε τον λογαριασμό μας.

Όσο για τους παραμείναντες αν θέλετε μπορούμε να σας δώσουμε μια λίστα με τα ονόματα τους και τα τηλέφωνα τους και να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Δυστυχώς το τριήμερο δεν θα βρίσκομαι στα Τρίκαλα, μπορείτε όμως να επικοινωνήσετε με τον δικηγόρο μου κ. Αλεξίου Νίκο τηλ:2431035677 για ότι χρειαστείτε.

Ευχαριστώ πολύ,

Πλεξίδας Ευάγγελος

Αθήνα, 2/7/2015

Αλέξιος Κούγιας''.

Αναλυτικά το απαντητικό e-mail του Κούγια:

''Κύριε Πλεξίδα,

Παρακαλώ πολύ όπως μου αποστείλετε τα ονοματεπώνυμα των παικτών, πόσοι ποδοσφαιριστές είναι, πόσης διάρκειας συμβόλαια έχουν, πόσο αμείβονται τον χρόνο και τι τους οφείλεται έως σήμερα.

Εάν είστε στη Μύκονο, θα χαρώ ιδιαίτερα να σας φιλοξενήσω οικογενειακώς στο σπίτι μου έστω και για ένα ποτό.

Παρακαλώ πείτε μου πού θα διαμείνετε.

Αθήνα, 2/7/2015

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας''.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ