FOOTBALL LEAGUE

Κούγιας: ''Να τελειώσουμε απόψε την αγοραπωλησία της ΑΕΛ''

Κούγιας: ''Να τελειώσουμε απόψε την αγοραπωλησία της ΑΕΛ''
Πλεξίδας, Κούγιας INTIME SPORTS

Νέο e-mail του Αλέξη Κούγια στον Βαγγέλη Πλξεξίδα, στο οποίο κάνει έκκληση να ολοκληρωθεί απόψε η αγοραπωλησία της ΑΕΛ. Συμφωνεί ο πρώτος στα χρήματα που ζητά ο νυν ιδιοκτήτης των βυσσινί. Αναλυτικά όσα του ανέφερε.

Η ανταλλαγή e-mails ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Βαγγέλη Πλεξίδα συνεχίζεται. Έτσι έχουν επιλέξει να κινηθούν οι δύο άνδρες, αν και στο τελευταίο που απέστειλε ο πρώτος καλεί τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ να εξουσιοδοτήσει δικηγόρο, ώστε η επικοινωνία να είναι άμεση και να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος.

Ο Κούγιας κατέστησε σαφές ότι είναι θετικός να δώσει τα χρήματα που ζητά ο Πλεξίδας και του ζητά να ολοκληρώσουν απόψε την αγοραπωλησία της ομάδας του κάμπου. Αναλυτικά το mail του Κούγια:

''Κύριε Πλεξίδα,

Μετά το e-mail που μου αποστείλατε σας απαντώ τα εξής:

Συμφωνώ με την αγοραπωλησία άλλη μία φορά όσον αφορά το ποσόν.

Συμφωνώ ότι η αγοραπωλησία πρέπει να ολοκληρωθεί μετά το άνοιγμα των τραπεζών, γιατί είναι αδύνατον το ποσόν των μετρητών να καταβληθεί με τις τράπεζες κλειστές και υπό συνθήκες capital control, αφού τόσο μεγάλα ποσά είναι αδύνατον ν’ αναληφθούν.

Παρακαλώ, όπως, αντί της ανταλλαγής e-mail, εξουσιοδοτήσετε έναν δικηγόρο, με τον οποίο θα μπορούμε να επικοινωνούμε ανά πάσα στιγμή και ο οποίος θα μπορεί να επικοινωνεί και εκείνος με εμένα και τους συνεργάτες μου ανά πάσα στιγμή, ώστε να καθορίσουμε τις νομικές λεπτομέρειες της αγοραπωλησίας και να κερδίσουμε χρόνο.

Για να κερδίσουμε χρόνο, ο οποίος είναι πολύτιμος στην οργάνωση μιας ποδοσφαιρικής ομάδος (πρόσληψη προπονητή, υπογραφή συμβολαίων με παίκτες, χρόνος ενάρξεως προετοιμασίας), διότι άλλως θα είμαστε εκτός προγραμματισμού και στόχων, αφού οι αντίπαλοί μας συνεχώς ενισχύονται, εκμεταλλευόμενοι την δική μας αδράνεια.

Επειδή, όμως, το άνοιγμα των τραπεζών είναι γεγονός αβέβαιο το πότε θα γίνει, για να είστε σίγουρος ότι θα πραγματοποιηθεί η αγορά των μετοχών από μέρους μου, σας προτείνω να σας καταβάλω άμεσα ένα σεβαστό ποσόν σε μετρητά και να σας εγγυηθώ το υπόλοιπο ποσόν τόσο με παράδοση σε εσάς τραπεζικών επιταγών (ακόμη και με υποθήκη ενός εκ των ακινήτων μου) όσο και με εκχώρηση είτε μέρους είτε όλων των τηλεοπτικών, είτε άλλων δικαιωμάτων μου από την FOOTBALL LEAGUE.

Εφόσον αυτό το δεχτείτε, μπορούμε να κάνουμε την αγοραπωλησία ακόμη και σήμερα το βράδυ, είτε στη Λάρισα, είτε στα Τρίκαλα, είτε να έρθετε εσείς στην Αθήνα.

Σας κάνω έκκληση να το δεχτείτε, αφού θα είστε απολύτως κατοχυρωμένος άλλωστε, όπως και ο ίδιος γνωρίζετε το συγκεκριμένο ποσόν της αγοροπωλησίας τόσο για εσάς όσο και για εμένα, με τα δεδομένα της περιουσίας μας και των εργασιών μας είναι ασήμαντο.

Όσον αφορά δε την δική μου αξιοπιστία, είναι γνωστό ότι, όταν αγόρασα τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, πλήρωσα όλες τις υποχρεώσεις μου, εξόφλησα και τα χρέη του και τον παρέδωσα ακμαίο με προπονητικό κέντρο και, όσον αφορά την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, πλήρωσα, όχι μόνον τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μέχρι τελευταίο ευρώ, αλλά και εξόφλησα μέχρι και τα 4/5 των υποχρεώσεων των προηγούμενων ιδιοκτητών, τα οποία ξεπερνούσαν τα 3.000.000€, ανακατασκεύασα το γήπεδο, καταβάλλοντας 400.000€, κατασκεύασα προπονητικό κέντρο, που ουδέποτε είχε, και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σήμερα έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, καμία προσφυγή και έχει 20 παίκτες με συμβόλαια 4 και 5 ετών, οι οποίοι είναι όλοι εξοφλημένοι.

Σας παρακαλώ ακόμη και σήμερα να τελειώσουμε την αγοραπωλησία, αφού τόσο εσείς όσο και εγώ αυτό το έχουμε υποχρέωση απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς της Λάρισας και την ιστορία της.

Είναι αδιανόητο για ανθρώπους του δικού μας κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου να μην ολοκληρώνουμε αυτή την διαδικασία και να δίνουμε δικαιώματα για σχόλια.

Αθήνα, 1/7/2015

Με εκτίμηση

Αλέξης Κούγιας''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ