FOOTBALL LEAGUE

Κούγιας και Ρέλλας αντιπρόεδροι στη Football League

Κούγιας και Ρέλλας αντιπρόεδροι στη Football League
Καλογιάννης INTIME SPORTS

Τους νέους αντιπροέδρους της εξέλεξε η Football League το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10), στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου. Αλέξης Κούγιας και Αντώνης Ρέλλας εκλέχθηκαν ομόφωνα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναδείχθηκε Α' αντιπρόεδρος της Football League, ενώ τη θέση του Β' αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας, στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10).

Οι δύο άνδρες ήταν οι μοναδικοί υποψήφιοι και έτσι εκλέχθηκαν ομόφωνα. Υπενθυμίζεται ότι τις δύο θέσεις κατείχαν την περασμένη σεζόν οι Κώστας Παπαδόπουλος (Πιερικός), Βασίλης Ανατολίτης (Απόλλων 1926).

Η ενημέρωση από τη Football League: " Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE εξελέγησαν ομόφωνα στις θέσεις των Α’ και Β’ Αντιπροέδρων αντιστοίχως οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Αντώνης Ρέλλας. Ακολούθως, έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Καλογιάννη για τον Νόμο 4326/15, εφιστώντας στις ομάδες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι συνεπάγεται γι’ αυτές η μη τήρηση του ανωτέρου Νόμου και των διατάξεων του. Εν συνεχεία, ακολούθησε συζήτηση για το θέμα των γηπέδων σε ό,τι αφορά στη βελτίωσή τους, ενώ τέλος συστάθηκε επιτροπή Δεοντολογίας".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ