Κούγιας και Ρέλλας αντιπρόεδροι στη Football League - Football League - SPORT 24
FOOTBALL LEAGUE

Κούγιας και Ρέλλας αντιπρόεδροι στη Football League

Καλογιάννης

Κούγιας και Ρέλλας αντιπρόεδροι στη Football League

Τους νέους αντιπροέδρους της εξέλεξε η Football League το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10), στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου. Αλέξης Κούγιας και Αντώνης Ρέλλας εκλέχθηκαν ομόφωνα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, αναδείχθηκε Α' αντιπρόεδρος της Football League, ενώ τη θέση του Β' αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου, Αντώνης Ρέλλας, στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/10).

Οι δύο άνδρες ήταν οι μοναδικοί υποψήφιοι και έτσι εκλέχθηκαν ομόφωνα. Υπενθυμίζεται ότι τις δύο θέσεις κατείχαν την περασμένη σεζόν οι Κώστας Παπαδόπουλος (Πιερικός), Βασίλης Ανατολίτης (Απόλλων 1926).

Η ενημέρωση από τη Football League: "Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της FOOTBALL LEAGUE  εξελέγησαν ομόφωνα στις θέσεις των Α’ και Β’ Αντιπροέδρων αντιστοίχως οι κ.κ. Αλέξης Κούγιας και Αντώνης Ρέλλας. Ακολούθως, έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Καλογιάννη για τον Νόμο 4326/15, εφιστώντας στις ομάδες να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι συνεπάγεται γι’ αυτές η μη τήρηση του ανωτέρου Νόμου και των διατάξεων του. Εν συνεχεία, ακολούθησε συζήτηση για το θέμα των γηπέδων σε ό,τι αφορά στη βελτίωσή τους, ενώ τέλος συστάθηκε επιτροπή Δεοντολογίας".

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι κλασικές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων

Ο κάφρος, ο τρελός, ο άσχετος, η ωραία παρουσία κι άλλες μορφές που θα συναντήσεις στις κυριακάτικες εξέδρες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O γυμναστής του Felipe Massa είναι Έλληνας!

Τον λένε Χρήστο Φιωτάκη, είναι ο άνθρωπος πίσω από την Elite Fitness MC και μας εξηγεί πως είναι να συνεργάζεσαι με οδηγούς κορυφαίου επιπέδου!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Ποια τα μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού για την πολιτική διαχείριση της κρίσης και τις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24